Komentari

toxic123.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • seamaiden

    čuj...ja sam te poslušala samo da znaš. i ne možeš mi sad srati za ovo jer sam ja jedini put do sad ajmo reći "stala na njegovu stranu". kaj će sad zbog toga nastupiti kataklizma. ne poričem ja da on stvarno je onakav kao što si napisao ili kao što mu govoriš svaku sekundu, samo sam htjela istaknuti da si možda nekad malo prerealan, kako ti to voliš zvati.
    enivej ja nisam na ničijoj strani ovdje zato što me se to ne tiče ni pet posto, ja sam samo htjela da jednu kavu provedemo kao ljudi a ne kao bračni par u krizi srednjih godina. i još nešto NEMOJ ME NAPADATI VIŠE JER ĆU TI OKO IZVADITI!!! ja tebe za ništa ne krivim niti sam te krivila i zato kad ti govorim DAJ OPERI UŠI!!!*

    *uputa za korištenje:
    sve gore navedeno čitate na vlastitu odgovornost i nema veze s nikakvim stvarnim ljudima ni događajima. svaka sličnost s pravim osobama i mjestima je posve slučajna.

    avatar

    02.03.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • TOXIC

    Briješ gluposti opet... Na tebe se odnosilo samo da mu nemam namjere ništa lijepo reći i da nisi kriva. Svi ovi ostali ispadi povezani sa gornjim textom nemaju veze s tobom. A ovo kaj si natrkeljala u komentar mi i nije najjasnije.. Imaš ti kakvu pouku osim da pointlessly jebeš ljude? XD :-D :-) ;-)

    avatar

    02.03.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • seamaiden

    ne nemam. isto ko ni ti.

    avatar

    02.03.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • galatea

    People,people,so nice to see you in so madafakin lovely mood! What the fuck happened here?

    avatar

    10.03.2007. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...