Komentari

zivotnaborba.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • A*N*Đ*E*L*I*N*A

    Znaš i meni je tak..Naj frendice me tračaju..A ja to moram svaki dan trpjeti.. Razmislim o tome i srce mi pukne..Ali neću im ništa reći jer me strah da ih ne izgubim..
    KISS

    avatar

    01.03.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • ..tvoja stara...

    ...ZNAŠ DA IMA ONIH KOJI BEZ TEBE I TVOG PRIJATELJSTVA NE MOGU ZAMISLITI ŽIVOT...
    . .... ..... .. VOLI TE TVOJA MALA STARA.......
    ...NAJBOLJA SI FRENDICA NA SVIJETU I NE BI TE MIJENJALA NI ZA ŠTA....

    avatar

    01.03.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • ... Luda ć... ...

    ... hej malena.. dok čitam komentar tvoje stare raspekmezim se totalka.. tenksić na pozdravima, post je prekrasan.. evo da kažem nekaj pametno.. znam da te ne poznam jako dugo.. no ne treba mi puno vremena kaj bi shvatila da si ti nekaj posebnoga.. u to kratko vrijeme postala si mi jako draga i kak veli i tvoja stara.. ne bi te ni ja mijenjala.. v pozitivnom si smislu "luda" ko i ja i to mi je fenomenalno.. s tobom se isto morem spominati stvarno o svemu.. ma kaj da ti velim.. obožavam te slatkica mala.. i ne sam si mislila da bu i moje ime tu gdje sam ga sad našla.. hvala ti za to, i znači mi puno.. ma spomenula si me uz svoju staru i to mi stvarno puno znači.. oću ti reći sam još jedno.. kad buš me trebala.. kad buš trebala bilo kaj.. ja sam tu.. uvijek.. u svako doba dana i noći.. i znam da bu naše prijateljstvo svaki dan ljepše.. jer kak te upoznajem tak si mi sve draža.. slatkica mala.. a kaj se prijatelja tiče opće se nemoj obazirati.. ja sam preveć gadosti v životu prešla i slušam tvoj savjet.. dobra sam si sa svima.. no s nekima malo više.. ak me kužiš.. navek sam oprezna i ne bi se nekome sam tak dala... ak nekaj znam v životu onda je to čuvati tajnu i slušati.. tak da znaš da te ja ne mislim napustiti.. evo ti jedan veeeeeliki ogromni cmok i budi mi dalje takva kakva jesi, jer ja te volim takvu, tvoja stara te voli takvu.. i mislim da nije ni drugo bitno.. bitno je da te volimo mi.. da te vole oni koji su ti dragi.. pusaa od male lude ć ...

    avatar

    02.03.2007. (00:16)    -   -   -   -  

  • pexy

    iako imam samo 13 god i ja se osijecam upravo onako kako si se ti prije osijecala.proganja me feeling da me stvarno nitko ne voli ili pak da ta ljubav nije stvarna.ljubav se osjeti po zagrljaju i djelima ali ne samo po dobrim nego i losim.ako su losa ta ljubav nije ona prava.mojamajbolja prijateljica me pocela vuci pred godinu dana za nos i ja sam to shvatila ali sam se bojala ista reci da i nju ne izgubim,a kada sam ja pocela i nasla druge prijateljice(uz nju) koje mi to sto mi je ona napravila ne bi nikad napravile ona se pocela buniti da vise nemam vremena za nju i da ona meni vise nije najbolje prijateljica.a kad sam bila s jednim deckom inace njezinim najboljim prijateljem u koeg je vec odavno zaljubljena bila je uzasno ljubomorna i jedva je cekala da prekinemo....i danas mu se upucava.....tuzno je to.neznam sto bih ti vise rekla.ti si se iz toga izvukla,nadam se da cu se i ja jer vise ovako ne mogu.iako te neznam,saljem ti veliku pusu.znaj da mi se veoma svida kako pises.

    avatar

    02.03.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • A*N*Đ*E*L*I*N*A

    Hvala na komentaru...Sad mi više uopće nij evažno kaj me ljudi ne podnose...

    avatar

    02.03.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • rela_madrid_grls_4ever_no1

    ej....
    šta da ti kažem,.....
    prekrasno rećeno,....
    i iskreno mislim da si jedna od onih kojih je malo ali iskrana, vjerna prijateljima....
    stvarno ne znam što ti reći,....
    i sama znaš kako bolie povrjede koje su ti zadali najbliži....
    pozzz....

    avatar

    02.03.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • Bosko

    super blog svaka ćast

    avatar

    03.03.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...