Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • starmen

    istina živa i slažem se sa tobom što je zločin -zločin je i točka!
    ali jeben mu mater što je onaj kreten iz HHO izvalija onaj Puhovski-da su majke koje su sinove 91. slale u hrvatsku vojsku radile protiv mira -je izjava koja je veleizdajničko bahata i njega injemu slične treba podvrgnuti elektrošokovima-nemoj me krivo shvatiti ja ti držim stranu i odričem se svih zločinaca ali prije kažnjavanja zla trba nagraditi dobro koje su hrvatski vonjici napravili žrtvujići svoje živote -a koliko ja vidim nije se ni to uradilo kako spada -o čemu ćemo onda pričati-o rješavanju nekih stvari sa svojom prošlosti-mislim da su tu šansu dobrano zasrali.

    avatar

    01.03.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Uvik san se pita šta se to mora u čoviku gadno prilomit da takva krvava zvir iz njega na svitlo dana izađe?

    avatar

    01.03.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    Bas sam se pitao da li ces nesto napisati i drago mi je da jesi ....

    avatar

    02.03.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • budalacobanin

    1996 bio sam u lori u vojsci kao ronioc,
    volili mi ronioci , onako , pred vecer punit svako svoju bocu na kompresoru i pri tom na filter usisa zraka prislonit tek srolanu pljugu , zapalit je i da vidis kako u 10 tak sekundi boca usise cjeli joks.
    a sutra ujutro dorucak pa svako svoju bocu na ledja i na ronjenje, a iiii , i sad se najezim kad pomislim.kako vutra puca na 20 metara pod morem , neopisivo , smjeh i jebiga smjeh i sreca , ,,,,
    i tako mi to prakticirali i ronili i ronili iz dana u dan , sve dok jednom nas dragi narednik sipa nije slucajno navratio navece3r do kompresora, i sta, naravno vojna policija , sranja ispitivanja i svakom 10 dana vojnog zatvora.
    e sad , dosli mi u taj zatvor kad tamo jadan niski tip istetoviran po 98 posto povrsine tjela , ljubazno nas primio , pokazao nam malo facilitije i usput pozvao ljubu (koi je prao necijeg mercedesa u dvoristu), da nam se malo pohvali kako je on mucio i ubijao srbe ,:

    -ljubo , raci deckim kako se psu pusi kurac ?
    -pa gospodine , onako , legnes na ledja pa....
    ----------------------------------------------------
    evo deck , kaze on , tu je prostor za cipelarenje pokazujuci prston na tragove pendreka na zidu ,
    a tu su se drzali za rukice a prvi i zadnji su drzali kraj zice iz induktora (vojnog telefona) dok je ljubo vrtio rucicu na induktoru i tako i elektrosokirao , onaj koi bi prekinuo strujni krug ( pustio ruko ovog do sebe ) bi bio streljan , evo bas ovdje pokazujuci prstom na drugi kraj dvorisdta di su bile rupe od metaka u betonskom zidu,,,,, tako bio nama taj istetovirani niski bokser od 150 kila nas vodic kroz turisticki dio luke lora, a da , imao je nevjerovatno piskutav glasic ta takvu odvratnu ogromnu spodobu koju nebi nazvao covjek,,,,
    sve on to nama kao, ispast ce on faca u nasim ocima,,,,uf kako mi je hladno kad se toga sjetim brrrrrrrrrrrrrrrrr,
    i tako evo , mislim da je ljubo prezivio bar se nadam ,,,

    prema nama je istetovirani bio super , ponosan na mlade nestasne pripadnike HV , decke koima nije tesko malo zaobic pravila da bi malo uzivali u zivotu nesto kao ja , pomislio je sigurno u sebi dok bi nam pustao otkljucane celije po noci kako bi mogli igrat karte.

    a da, tu u zatvoru sam upoznao hessea.

    avatar

    02.03.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • budalacobanin

    ovo iznad je gola istina
    bez sarkazma i preuvelicavanja
    da da , ljudi su takvi

    avatar

    02.03.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    potpisujem!

    avatar

    02.03.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • Arhangel

    Nadopunjujemo se. Napisah post na istu temu istovremeno...

    avatar

    02.03.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • Marginalna Društvena Kronika

    Slažem se s tobom, zločin je zločin i kao takav se treba apsolutno kazniti! Gledao sam dokumentarac i iskreno, nije mi bilo svejedno. Sudeći po svemu, zlostavljanja civila je bilo i to se treba osuditi i kazniti, naravno.
    Ali u dokumentarnom filmu se pojavio jedan drugi problem, a taj je što je autor dokumentarnog dilma jasno insinuirao ( a i nekoliko puta su sudionici u dokumentarnom filmu jasno izrekli ) kako je službeni Zagreb znao i poticao ovakvo ponašanje, što je neprihvatljivo jer se time pokušava nametnuti misao kako je Domovinski rat bio zločinački pothvat, a on je prvenstveno bio i ostao samo obrambeni. Pozdrav!

    avatar

    02.03.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @starmen, mnogo toga je naopako u Popljačkanoj Našoj, na nama je da to DIJALOGOM ispravljamo. no mučenje nekoga, pa da je i sam đavo himself - NO PASARAN.
    @Nesvrstani, to je pravo pitanje. zvijer u svima nama čuči, ali što je izazove ili još bolje – što je obuzdava?
    @TVkritičar, znaš mene, ne mogu prešutit
    @budalacobanin, vjerujem ti apsolutno, sumnje nije ni bilo, imala sam priliku sličnu priču čuti iz pouzdanog izvora, ali priznajem – ne ovako detaljno i kvalitetno ispričanu. Ozbiljno ti velim – ovu priču moraš objaviti! Stavi je na blog. I drugi je trebaju čuti! Bi li bilo neukusno da se pozovem na tvoju građansku dužnost? ;0)
    @Hero, cijenim podršku
    @Arhangel, po običaju ;0)
    @MarginalnaDruštvenaKronika, čuj, nama je jasno da ova sramota u Lori nije imala nikakve veze sa ostatkom Hrvatske a kamoli s nekim izmišljenim ´zločinačkim pothvatom´. Nama je to jasno ko dan. No, bi li se mogao zakleti da za Loru nije znao, ako ne Predsjednik a onda barem, recimo – Šušak? Bi li za njega stavio ruku u vatru? To je pitanje.

    avatar

    02.03.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Marginalna Društvena Kronika

    Jedno je to što mi znamo, ali nisam siguran da bi oni znali kada bi se trebalo okomiti na nas i eventulno rat ili pojedine ratne akcije od naše strane ( npr. Oluja ) proglasiti zločinačkim pothvatima. - A što se tiče poznavanja ondašnjeg vrha sa slučajevima u Lori, osobno ne vjerujem da su bili upoznai, barem ne isprva jer rat je uzeo maha, a baviti se takvim stvarima je u ondašnjoj situaciji bilo, vjerujem, na nekom drugom kraju. No, to što i ti kažeš, možda su bili upoznati sa situacijom, a opet tko zna...

    avatar

    03.03.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • ulix

    Nema spavanja, noćas u 01:05 gledajte HTV1 !

    Negdje na Balkanu poharanom ratom skupina vojnika pronalazi napuštenu djevojčicu (B. A. Tudorica) i daje joj hranu. Djevojčica odmah zatim nestane... Jedanaest godina poslije. Mlada Modesty Blaise...

    avatar

    03.03.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ulix, LOL! ;D najbolje mi je ono ´negdje na Balkanu poharanom ratom´. ko da su znali ;0) šćeta šta je film teško smeće. stvarno, stvarno ne znam šta me sada ne ekraniziraju? Spielberg, Lucas, Cameron, gdje ste? u potrazi za Isusom, tja... a vamo neotkrivena zvijezda ćući ćekajući... ;0)

    avatar

    04.03.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Kako je lako srat "iz fotelje" chak i u zemlji u kojoj je Nazor genijalno opisao stvarnost svakog oslobodilachkog rata stihovima "SHIKARO TEBI NEK JE CHAST, uzmaknushe pred jachom silom divi, a zemlje nashe ti si onda pokrila, tlo rodno i kam sivi".
    Ja debil mislio da smo u skoli chitali Nazora kao "obveznu lektiru" i pokushali skuziti shto onaj koji znade vishe, htjede rechi. Svaka oslobodilachka vojska svugdje u povjesti je bila shikara "gdje ris se koti, zmije" a da nije bila takva nikad ne bi pobjedila one koji imaju tenkove i zrakoplovstvo. Radilo se tu o vojsci Shake Zulu, Mau-Mau, Vijetkongu, Titovim partizanima ili onima koji danas oslobadjaju Irak a samo priucheni pizduni koji ne znaju ni povjest, ni stvarnost (a vjeruju kako su "superiorni") kenjare politichki-korektne fraze "o zlochinima" valjda vjerujuchi kako che time kompenzirati vlastiti kukavichluk u trenutcima kad je jedino hrabrost pravila razliku.
    Ljigave pizde koje su se na svaki zvuk skrivale po podrumima imaju snage govoriti o "humanizmu". Istom onom zasnovanom na "liberte-egalite-fraternite" gdje je "liberte" nedvojbeno na prvom mjestu i neophodni uvjet za ostale dvije.
    Svaki put kad prochitam/chujem ovakva srce-drapateljna sranja zazalim shto Chete nisu ushle u Zagreb, onaj isti usrani Zagreb gdje sam jednom u listopadu `91-e bio jedan jedini chovjek na ulici jer je na zvuk sirene kompletna fishkalska bagra (+ lumpenproletrijat) opizdila stampedo u podrume. Jedan preko drugoga pichka im kukavichka materina, da bi poslije unedogled "kenjali s visoka". Trazechi pravdu.
    Da je Zengama zapovjedo netko poput Marshala Joza (koji je dobro znao shto radi) trazili bi izdajnicima kosti po jamama shto je najblize pravdi jer nema nishta udaljenije od pravde nego kad se izdajicama omoguchi pljuvanje po borcima za slobodu. Ma kakava "shikara" oni bili jer nema shikare usporedive onoj sastavljenoj od sitnih iskompleksiranih fishkalchicha.

    avatar

    06.03.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    joj hebatga šta ga i ti pizdiš, daj ohladi čovječe.
    toliko si zapjenio da si nesuvisao.

    avatar

    06.03.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Nesuvisao jashta. Samo ste vi koji lijechite svoje leshinaske komplekse suvisli. Kad osjetite da je netko doveden u bespomochnu situaciju. Poput branitelja koje su izdali svi odreda pa ih svaki/a strvinar/ka moze pljuvati. Da nadje neki smisao svome besmislenom jedi-seri zivotu.

    avatar

    06.03.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    jebate ti si puka. ko kokica.

    avatar

    06.03.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Je, je puka. Mozda ko nedojebana tuka.

    avatar

    07.03.2007. (03:54)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    hebatga, ti znači nisi Hrvat i mrziš Hrvatsku i hrvatske branitelje?

    avatar

    07.03.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...