Komentari

bojanfangirl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelena

    hej mala...hmm vidim da je i tebi bilo super vani, hehe...a nama tek, ma super je...samo da tako danas i sutra bude i ja sretna i zadovoljna...jedva čekam da dođem doma danas iz škole i napkon taj vikend dolazi,hehe od vikenda do vikenda, hehe e samo se tako treba živjeti da se mene pita...eto toliko od mene, ajde pusaaa i čujemo seeee

    avatar

    02.03.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    *..Heej Lutko..*

    Ma hvala sto si izbrisala koment hehe neka i bolje da svi nevide e mail ma da nece niko slat..svi smo nasi hehe :o)) A svugde se nadju manijaci nikad se ne zna !!

    Ma ne brini curo i ne nerviraj se .. tvoji starci se samo brinu ( ali ipak znaju biti dosadni s time hahaha ) da vozis nocu nije da nemaju poverenje u tebi nego u druge vozace jer uvek oni koji nisu ni krivi ni duzni nastradaju.. Zamisle da se moze desiti da neka pijana budala moze udariti u tebe to je normalno ALI nisi ti beba i nemogu te drzati vezani u kuci to moze i preko nedelje da se desi i kad ides peske nikad ne znas koja ne volja te ceka samo da nista ne provociras a ti si pametna i odgovorna cura :o) pa neces to uraditi !!!

    Dobar ti je novi post ! hvala na koment i izvini sto traje dok stigne mail..ti znas mene ja kad ti napisem to ti je knjiga haha :o)) ali docice ali stvarno sam bila zauzeta i dok svima odgovorim itd..ALI nisam te zaboravila !!! Svaki put kad hocu da pocnem mail nesto doce izmedju!! OPROSTI MI !!! Sve druge detalje necu ovde negu u mail !!

    haha smesno mi je da ga zoves Niky hahaha :o) ne verujem da bi mu se to svidelo ALI ko njega sta pita zar ne ? hehehe !!
    Ma kao uvek neke glupe svadje haha nemozemo nas dvoje bez toga .. ali to ti pricam u mail ! ( nista strasno of course !!) eto reko je jos malo doci po mene prvo nije hteo jer sad se naviko da ja vozim ALI vikend je pa ne smem posle 22h a dok mama dodje s posla pff nek dodje po mene njemu je to navika voziti meni mucenje haha :o)) jos ako nisam razpolozena ta voznju kao sto sam juce bila aaa kad sam pritisnula gas misla sam da cu u sumu odleteti hahahahaha nije bas smesno dobro da me Bog cuvao !! Ufff ali eto desi se nekad neko ludilo !!

    Skola je stvarno naporna umorim se ufff ko da sam ceo dan teglila i vukla svasta ali na kraju sam 'samo sedela i slusala' sta govori prof ili tamo neke eksperimente radila.. ( hemija , fizika, itd znas u labo i tako to) pfff ali sta se moze.. tek sam juce opet otisla malo na sok s Niky hehe .. i danas opet ..ma nismo se videli bili od nedelje do cetvrtka ( WAUW hahaha ) ali ipak too ono zna biti cudnoo.. Joj s koliko prijateljica bi trebala da se dogovorim ali jednostavno mi se neda... mrsko mi ici do autobusa i da stignem do njih s autom pff ko ce traziti parking kad dodjem iz skole najradije ispred TV ili da neko dodje do mene pa nema frke !!

    sad jedna frendica kao sto se nejavljas jer se navikla da se ja stalno javljam da cujem kako je itd.. mislim moze i one a bas mi je dala osecaj da se osecam kriva ali izvini nisam..mozei ona nekad mene da pita kako sam i sta radim! Kao rekla Sta ti je sto se nejavaljas celi tjedan?.. haha ali sta navikla se hehe !! Draga je cura ful ali nekad hoces malo da se odmoris svega !! Sad znam da kazem to Nikiju on bi reko..Mala ti si po cele dane u skolu. ta cura sedi po cele dane kuci otkud ona zna kad ti imas vremena blabla on bi uvek sve ono (pre)okrenuo da se ja osecam krivaa tipicno muskoo haha .. ali mislim nekad ti dosadi da sve dolazi s jedne strane !!

    Eto cujemo se jer ako ja ovde nastavim pisati nece vise moci stati hehe !!
    Nisam te zaboravila .. super je pesme sta smemo i mi zene same biti u kafani sta fali haha :o))
    Cuvaj se uzivaj i super ti je Baka hehe !!
    Cmok Deya

    avatar

    02.03.2007. (19:24)    -   -   -   -  

  • matea

    bok...
    evo da ti ostavim komentar...
    htela sam ti reći da ipak što si starija od mene
    7.5 godina imamo dosta toga zajedno...
    osim sto i ja volim NARODNJAKE (4ever)
    volimo izlaske, druženja i slatke dečke....
    ako hoćeš posjeti i ti moj blog adresa ti je: http://mateah14.blog.hr

    avatar

    02.03.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    Ej mala evo ja sad došla doma od vani i ne mogu spavati pa svratila do tebe.Ma ove pjesme su mi zakon.Pogotovo ova šta si napisala na kraju:Pa da se napijem onako muški,dok te gledam bol da ublažim,ne treba mi voda samo vino dajte suzama ću da ga ublažim...
    Ljubim i ja tebe cmmmmmmokač :-)

    avatar

    03.03.2007. (01:42)    -   -   -   -  

  • rambo u tetrapaku

    ej .-...
    nisam mogao prije doći , nešto su radili po mreži pa nisam imao neta neko vrijeme ...

    nadam se da će i kod mene uskoro novi post , trenutno imam nekog posla pa se
    nemogu baš razbacivati s vremenom ... heh !

    ugl... kad budeš mogla , svrati još koji put i ostavi traga ;-)

    čitamo se :-)

    pozZz !

    avatar

    03.03.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...