Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • Wanda

    e, na ovo sam mislila kad sam govorila da bi bio zgodan i video backup. bravo, angie:-)))

    avatar

    01.03.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • opaljena

    uf..ja sam jučer jedva izdržala voćni dan....jedva,ali jesam.Još mi je Zvjerka pred nosom jela dva sočna hamburgera tako da sam slinila zajedno sa Malim pasom.Navečer mi nije bilo teško,ali negdje na pola dana.....da nije bilo hladnokrvne kučke od moje kčeri,pala bi na ispitu;)))

    avatar

    01.03.2007. (09:10)    -   -   -   -  

  • red sonja

    bo'me, ni meni jučer nije bilo lako... ali preživjeh! sinoć ništa nisam skuhala za danas, pa ću na poslu improvizirati ili sa svježim sirom ili s tunjevinom...

    a vježbanje? blaženi orbitrek!

    avatar

    01.03.2007. (09:21)    -   -   -   -  

  • Sultanija's world

    Trebam SAVJET hitno. Ovako, dijeta napreduje predobro, skinula sam još 2 kg, ali to mi je malo previše, jutros kad sam stala pred ogledalo oči su mi htjele ispasti. Guzica mi je skroz nestala, i sise mi nestaju polagano. Malo mi je previše ovo, mislim previše su mi kile otišle, i moram vam priznati da ne bih ovako brzo, ja bih do kraja dijete, što znači za 2,3mjeseca da skinem još 4 kg. Kako da to postignem, ako nastavim ovako neću ličiti na žensko nikako. Treba mi neki savjet kako da malo usporim ovu dijetu i da zadržim ovo malo guzice i sisa što mi je ostalo.

    avatar

    01.03.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • Angie

    @thanks šefice,
    @opaljena-ja sam nogu od stola zamalo počela gristi,neopisivo sam gladna na nesretni voćni dan,a vaga me ni nakon 20 dana previše ne stimulira.bem ti godinama natovarenu mišićnu masu koja je teža od sala.
    @red sonja -da lako, meni prestrašno ali ne posustajem a danas meseko,
    @sultanija-autorice knjige preporučaju za sporji gubitak kilograma preskakanje vodenog i voćnog dana .dakle tvoj ciklus će od danas ako odlučiš trajati tri dana(proteinski,škrobni,uh)
    voće i dalje ostaje doručkom svaki dan.e da barem meni tako brzo cure.

    avatar

    01.03.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • nestabilna (back off bitch)

    odličan post.slažem se da su potrebne i fizičke aktivnosti. baš sam neki dan pokušala vježbati,ali onda se dogodila nesretna upala mišića.

    avatar

    01.03.2007. (11:12)    -   -   -   -  

  • drowsy

    evo. od danas. jos mi nije doslo u glavu.

    3 mjeseca odredjene hrane... aaaaaaaaaaaa! :-o

    ali nema veze. ja nisam pobornik mesa. vec volim jaja. ;) pa danas jaja. bi trebala. eto.... ajme cila sam zbunjena. trcala sam oko 2 km danas i ne mogu stat na noge.... :(

    avatar

    01.03.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  • omeksivac

    Svaka čast cure i na blogu i na trudu oko dijete!!! I ja sam na UN dijeti - 11.dan, a kako su mi frendice zabranile da im pričam o svojoj dijeti želim vam se priključiti. Ja u brojkama izgledam ovako: 175 cm / 70 kg ( bilo je 74 :) ), već mjesec dana skakućem 3X tjedno na aerobicu, a želim se vratiti na mojih 62 kg ( ovaj višak sam nakupila u zadnjih godinu dana ... od tuge i čokolade ... i naravno da nisam ni primjetila da se debljam). Veliki pozdrav ...

    avatar

    01.03.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    Ej....Imam jedno pitanje...Pošto sam za vrijeme UN dijete odlučila jesti SAMO kuhano (ne pečeno), mogu li jesti hrenovke u kombinaciji s jogurtom? Dolazi li kečap u obzir?Pusa...Ustrajte i drž'te se!

    avatar

    01.03.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • jja

    I moj glas za step aerobik. Evo kod nas mrak crni mrak a podne je, kisa lijeva kao iz kabla danima, i bas takve stvari dignu raspolozenje!

    Zna li netko gdje ima za kupiti te klupice za step aerobik? Ja imam doma i kazete i volju ali nis za stati na to.

    avatar

    01.03.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • izazov

    Angie odličan post! Ja također na zadnja dva posta na mom blogu pozivam na što više vježbe... provjerite ;)

    avatar

    01.03.2007. (12:20)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @sultanija... ja sam trenutno pomodrila od ljubomore, meni se kile danima ne miču:-))))
    @JJA... ima ti u bike-centru, recimo, ali i u bilo kojem boljem dućanu sportsek opreme, a i nisu preskupe.
    @izazov... ja te provjeraqvam non-stop, tek da znaš:-)))... ali izgleda da si više nego opravdao naše povjerenje:-)))

    avatar

    01.03.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • Angie

    @otherside2-klin se klinom izbija ako se pojavila "upala mišića"preporučam andol i nastavak vježbanja ,brobaj barem prošetati i istegnuti ,osjećat ćeš se bolje.znam ja što je "muskulfiber"ponekad je svaki korak bolan.prebrzo si startala no što j etu je
    @omekšivač-ravo za odluku,no nisam shvatila želiš li u Klub,
    @UN-ovka -hrenovke prolaze iako ja baš nisam sigurna koliko upoće u njima ima mesa ali ne i u kombinaciji s jogurtom,ako već imaš neopisivu želju za jogurtom pokušaj ručati hrenovke ,salatu i kruh,a onda iznimno danas večerati jogurt i pola šnitice kruha.ponekad nije loše osluškivati želje vlastitog organizma
    @izazov-hvala na komplimentu,rado ću navratiti
    @JJA-pokušaj sreebok-om znam da sam najčešće radila na njihovim steperima

    avatar

    01.03.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • Angie

    @wanda - a što da ja kažem kako koji dan -2,5,-3 kg al mišića na meni ko švarci a i trapke postaju široke.mislim da su najmanje mjerilo ove dijete trenutno izgubljeni kilogrami ,do kraja sigurno ćemo postići idealnu težinu.
    @UN-ovka -zaboravi kečap radje uzmi svježu rajčicu ili napravi sama umak od tekuće rajčice kao za pizzu

    avatar

    01.03.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • omeksivac

    Naravno da želim u "Klub boraca"

    avatar

    01.03.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  • Angie

    @omekšivač tvoj BMI je idealan,s obzirom da tvoja težina nikako nije prekomjerna predlažem ti da je regliraš upravo ovako kako si krenula vježbanjem .Osobno ne vidim razlog za mršavljenje aerobicom ćeš formirati tijelo i "istopiti"eventualne masne naslage.Klub boraca je i onaj koji figuru postiže ne samo dijetom već i vježbanjem

    avatar

    01.03.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • modriodsjaj

    Evo još jedan recept za sve ljubitelje proteinskog dana - Teleći odrezak s pršutom i listićima kadulje u umaku od aceta balzamica. Ovo ne samo da zvuči ludo nego je izuzetno ukusno i zdravo.
    Dakle, potrebno je uzeti 2 teleća odreska/+1 za večeru, dobri ih natući i potom u njih staviti feticu prozirnog pršuta (naglasak je je na "prozirnom":)), tek toliko da zamiriše i 1-2 listića kadulje. Odrezak se preklopi i zatvori čačkalicim. Lagano se namaže maslinovim uljem i naglo zapeče na teflon tavi, nakon toga se zalije s 0,5 dl aceta balzamica i dinsta pod poklopcem uz potrebno dolijevanje vodom još 30tak minuta sve dok meso dovoljno ne omekša a balzamico dobrim dijelom ispari. Može se po ukusu dodati još nekoliko listića kadulje i još pokoja kap balzamica. Dinstanje privodimo kraju kad se meso valja u gustom tamnom umaku. Ako umak nije dovoljno gust može se dodati još prstohvat brašna. Odresci se zatim po potrebi lagano posole i popapre, serviraju se uz miješanu salatu od rukole, matovilca i crvenog radiča.
    Naravno teletina se na isti način može pripremiti i bez pršuta, no njegova količina zastupljena u ovom receptu je zanemariva, on ovdje ima više ulogu "začina", osim toga na ovako pripremljenu teletinu neće niti članovi vaše obitelji ostaviti sasvim ravnodušni.;)
    Lijep pozdrav svima!:)
    Btw...rado se pridružujem "Klubu boraca"!;)

    avatar

    01.03.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Evo i mene ranom zorom. Bem ti, neznam jesam odspavala 3 sata u komadu. Bas me izmucilo ono voce jucer, i onda jos odem dobra 3 sata na fitness, popizditis! Na sad se ko siba tresnem, i jos me opet kasalj ulovio. :)
    Da samo znas koliko sammesine danas izvukla, treba docekat rucak. Bogami ne jedem danas voce za dorucak, mislim da niskokaloricni vocni jogurt moze slobodno ici danas:).
    Erm, vis' ti kako smo mi urednice svaki dan sve bolje, bravo angelina ;)...nemoj da te ne vidim danas na kavi, you know!:)

    avatar

    01.03.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    istina je, voćni dan je najgori za održat.. nadam se da ne griješim dušu, dragog sam ubijedila da je ok jesti i samo povrće na voćni dan..jer je brižan na rubu živaca, više voli povrće..

    avatar

    01.03.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • Angie

    @modri odsjaj -recept je više nego predivan ,svakako ću ga probati slijedećeg poteinskog dana,za članstvo u klubu potrebna nam je spoznaja o tvojoj visini ,godinama i težini.u boksu je mail pa može i tako ako ti je nelagodno ovdje u komentarima.
    @lorry-ženo pa kod tebe tek da je svanulo,malo si pretjerala s treningom nakon pauze i bolesti previše ti je 3 sata.rekla sam i un-ovki ako joj se baš toliko pije jogurt pa onda ajde iznimno mazni i ti taj voćni jer osnova je bitna a to su proteini.iako mislim da te voćke ujutro imaju dvostruki efekt-voćne kiseline i optapanje masnog tkiva plus-koncentracija glukoze koja nam treba dati energiju.
    @jani29-ma i ja se baš patim s voćem i pronašla sam u teni kao što sam rekla da voćni može biti i povrtni dan .ali vidi tu se lako dese greške.ja sam prošli voćni jela lešo karfiol a sinoć pročitam da je on pun škroba.izgleda da to voće mora ostati jer ima određenu funkciju kao što sam rekla i lorry.

    avatar

    01.03.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Puno mi je drago što se sada pratim s vama s danima dijete.
    Brojim već 7 kila manje. Me happy :)

    avatar

    01.03.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • omeksivac

    Angie, nisam mjerila BMI (vjerovatno sam na gornjoj granici) - znam samo da nemogu obući niti jedno svoje odijelo, hlače, košulje i da nikada nisam imala ovoliko kg. Morala sam kupiti 2 broja veće traperice... sada sam to odlučila rješiti .... neću odustati od vježbanja, a dijeta mi samo može pomoći ... još 8 more to go ..... Divim se vama cure kada čitam koliko ste kilograma skinule.

    avatar

    01.03.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Teta Anđo, odlični su vam ovi videoići :))) Možda ne bi bilo loše na kaju nas sto boginja da snimimo dvd: "Vježbajte sa karakterkama" :D :D Pa da puštamo ujutro, ko onomad kad sam ja bila mlada i prpošna i pratila aerobic na eurosportu :)))

    avatar

    01.03.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • Mala životna kuhinja

    Bok cure, ja sam jedna mlada mama koja je još prije tri mjeseca počela s UN-ovkom vrlo odlučno, da sam čak i supruga natjerala da mi se pridruži, a kojemu je isto tako potrebno pod hitno skinuti veliki višak. Nažalost kako sam se u trudnoći udebljala 15 kila i nisam imala što više ni navući na sebe, bila sam vrlo odlučna dotjerati do kraja.Izdržala sam punih 3 tjedna (čak sam si i knjige kupila da mi bude lakše pratiti što svaki dan jesti), no sila me natjerala prekinuti jer sam drastično počela gubiti mlijeko dok sam još dojila. Jučer kada sam znatiželjno stala na vagu ona je pokazivala još 5 kila više. Zamalo da se nisam srušila.A rekli su mi da dok se doji kile idu same od sebe. Bijesna i ljuta na samu sebe od danas sam ponovno krenula na dijetu i zato vam se pridružujem. Pratim karakter klub od samog njegovog početka i danas svečano obečavam samoj sebi da ću dogurati do kraja. Danas je vaga pokazala 84,7 kg - cilj je skinuti 20. PS. srećom dijete mi je počelo jesti i druge stvari pa mi je puno lakše zbog dojenja, a i kupila sam si puno čaja za poticanje mlijeka pa mislim da ne bi trebalo biti problema.

    avatar

    01.03.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @Demjan, draga... onda se i ti sjećaš Gilada Jankovića, onog glavatog crnog kovrčavog što je vježbao na Havajima, zajedno sa pičićima?! ili je tvoj bio neki drugi?:-)))
    @Rubia bravo!!! ja samo 3-4. na dane.
    @modri odsjaj... šteta da ovi recepti ostanu po komentarima.. ajde ih skupi u jedan word dokument pa nam ih pošalji na mail, objavit ćemo ih.

    avatar

    01.03.2007. (15:02)    -   -   -   -  

učitavam...