Komentari

trulakobila.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • trula-kobila

    Kumiću, potpuno se suosjećam s tobom.
    Meni je jučer već baltica bila u ruci da raskolim komp po pola, ali je ipak ono malo zrno razuma prevladalo pa potražih pomoć Grawe Help deska sa pimpekom :( (čitaj: Mirko)
    Kakove su to gnjusne i nakaradne spodobe na slici. Kako bi rekao moj kum, opet se netko igrao sa Photoshopom i od finih dečki napravio pijane živine.
    Pak bumo morali nekog tužiti, siroti mi.
    Kako se nisi sjetio onih autohtonih staronjemačkih izraza kao gefufna, cincilator, štaub cuker, bigec......

    Ajne klajne gefufnen ti šiknem u dupen.........

    avatar

    01.03.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  • trula-kobila

    Kume, rekao sam ti da ćeš ti sa svojim znanjem tečnog engleskog moć biti profesor engleskog u Austriji. Lakše se s njima sporazumijevati Morseovom abecedom nego engleskim.
    Ako nisi potrošio dnevnici daj ženi da ti je pričuva, bit će u sigurnim rukama :-)

    Luzeri, tražili ste blog, ima da ga naučite koristiti. Nabavit ću vam stare laptope (kao Ivčin) da ga imate pokraj sebe dok sređujete blog, tako da njega možete baciti kad se iznervirate :-)

    avatar

    01.03.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • trula-kobila

    Molim lijepo da se u javnosti ne blati moj laptop jer je on za mene bio početak novoga doba odnosno kao moj prvi auto. Ja mislim da me Mirćek razumije jer su tako i njegovog ČOFA
    vrijeđali ali mu je ostao lijepa uspomena makar je znao da je govno od auta kao i moj laptop!!!
    Sramota je da ste čovijeka maltretirali svaki dan da otvori blog a sada kada je otvoren nitko ga ne koristi osim nas par majmuna. Ako se ja koristim sa blogom a kužim se u komp kao Marica u krivi kurac onda možete i vi!!!1

    Nabijem vas i roštiljam!!!

    I.D

    avatar

    01.03.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • trula-kobila

    Ivča ratni suborče, od danas pijem samo sa tobom (i eventualno dvojim bratom).
    Svi ovi informatički pismeni foleri su papci!
    Nije što ne pišu, nego se nitko ni ne brine oko priprema i organizacije Subotice.
    Trebaju mi vaše slike kako bi mogao predizajnirati Blog. Neka te slike budu fine jer će krasiti naslovnicu Bloga. Treba mi i naš novi grb! Pokrenite se bando nekreativna!

    avatar

    01.03.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • trula-kobila

    Kumovi moji, znate da ja slika nemam.
    Grb je u radnoj fazi, uskoro spreman za predstavljanje.

    Drago mi je čuti da je i kumić Mirće progovorio neki strani jezik pa makar to bio i bosanski, neću više ja morat toliko pričeti strane jezike ruke mi otpadoše.
    Kumić se ne pohvali da zna još neke bitne njemačke riječi od krucijalne važnosti za preživljavanje, a vidjeh ga na oktobru stalno se drečao FUNF MAS BIER.

    DK (nije kratica za drko)

    avatar

    01.03.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • trula-kobila

    Imam jedan problem sa finom slikicom koja bi trebala krasiti blog jer koju god ja slikicu imam to pokazuje sve drugo koje nema veze sa finoćom.
    Zato tražim pomoć od vas suboraca da ako imate bilo kakvu slićicu gdje donekle izgledam normalno da mi dostavite na moj e-mail ili na blog. Ako mislite slati sprdaćinu od slika onda bi molio da takve nakaradne slike šaljete na e-mail da ne zgadite ljudima život.
    A što se tice grba,šta to nismo riješili prošlu subotu?

    I.D

    avatar

    01.03.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • trula-kobila

    Kume, znaš da bi kumić znao naručiti pivu i u Gvineji Bisao i još to toplu iz gajbe koja je stajala otraga na suncu koje ju je tuklo pod kutem od 62,45° uz lagano strujanje toplog vjetra, jel mu takvo paše zbog žgaravice.
    Imam ja koloplet slika da bi se mogli malo čuditi, a vidim da i Hrgovix raspolaže pozamašnom arhivom najodvratnijih gnjusnosti.
    Sutra šaljem blogmasteru jedan koloplet oliti naramak slikica pa neka izabere, tj. neka pita, a znam da hoće, svoj predivni Help deska. Bar neke koristi od njih :)))))

    RM

    avatar

    02.03.2007. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...