Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • pegica

    Želim najlepše DOBRO jutro ..........poljubček!

    avatar

    01.03.2007. (04:38)    -   -   -   -  

  • Lunna

    Uvijek sunčano na tvojoj klupici... čaj te čeka..... S puno limuna, a i bagremov med sam stavila sa strane...
    Ugodan dan želim...

    avatar

    01.03.2007. (07:02)    -   -   -   -  

  • rU

    dobro jutro, pegica. i ja tebi poljubček šaljem.

    hvala, pinky lunna, baš će mi dobro doći.

    avatar

    01.03.2007. (07:24)    -   -   -   -  

  • misko

    Prvo: dobro jutro iz tmurne Rijeke!
    Ma vidi hrabrog macana! Ne zove se on uzalud Lucifer!
    Ali je bogme i Rose hrabra! Ja nikada ne bih izašao iz sigurne kuće i stao ispred dva vuka! Ali ljubav daje snagu, za koju nismo ni znali da je u nama.

    avatar

    01.03.2007. (07:55)    -   -   -   -  

  • horsy

    dobro jutro! :))

    avatar

    01.03.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Bravo za Lucifera, važno je imati srce bez obzira na snagu...
    I vidim da se piše, usprkos bolesti...

    avatar

    01.03.2007. (08:43)    -   -   -   -  

  • Lažljiva

    također, dobro jutro ti želim. ja sam se ranije probudila da se pripremim za biologiju, kemiju i povijest... nažalost, na mom blogu te ne čeka nikakav čaj - ali zato pročitaj molim post o malim stvarima...

    avatar

    01.03.2007. (08:47)    -   -   -   -  

  • rU

    misko, ni luciferov prototip lucky nije baš plašljivko ... neki je dan izlazio na ogradu da se svadi s velikim vučjakom ... sreća da je pas bio na povodcu ... pa ga je njegov gazda mogao spasiti od luckya ... hihihhi

    jutro, horsy, kako si?

    majstorice, srce je važno ... a još uvijek kucka ... ;-)

    lažljiva, drago mi je što si svratila ...a tvoj je post o malim stvarima prelijep.

    avatar

    01.03.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    Tako mali a tako hrabar....ni Rose nije daleko, unatoć svemu odlaze u noć pomoći, njezino je srce veliko....dobro jutro.....je li barem malo bolje jutros!
    Izvoli za tebe, šalica toplog čaja, kombinacija mente, mažurana, ružmarina i kadulje!
    I obavezna žličica meda!

    avatar

    01.03.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    Tko se boji vuka još, kad je Lucky hrabar kao lav!

    avatar

    01.03.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • rU

    kakav krasan mix, tixi! baš si pravo srce!
    bolje sam jutros, no još hripljem i pojim se sirupom protiv kašlja ... ne da mi se baktati s kašičicom, pa natežem iz bočice ...
    malo me puknulo ... izgleda!

    lazy, vuka se ne bojim ja ... trala-la-la!

    avatar

    01.03.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Znala sam ja da je Lucifer sef i da ce on imati svoju ulogu i u ovom nastavku! :)))

    avatar

    01.03.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • rU

    ignis, lucifer the boss!
    a i Lucky ... malo se umiljkava rusalki ... i postigne sve što poželi...

    avatar

    01.03.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Pametno moje krzneno! :)

    avatar

    01.03.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • ante

    ČETNIČKI SURADNIK BOŽO PLAZONIĆ

    Scenariji

    Po scenariju » kako vjetar puše « tako se na dimnjaku » limeni pjevčić « okreće. Božo Plazonić u Vrlici čuvao je ovce s Mile Martićem, danas Haaškim optuženikom. Oni kada su odraslo ; Martić je otišao u Milicijsku školu, a Božo Plazonić je otišao u školu za Veterinara. Tako ta dvojica Titova sljedbenika - i pravi vječni četnički drugari našli su se u uniformama s kapom i petokrakom na čelu.

    Vrlika – Banja Luka – Srbac – Bjelovar

    Mile Martić je kao Milicajac napredovao u Kninu, a Božo Plazonić u uniformi Jugoslavenske narodne armije (JNA), je na periferiji Banja Luke služio vojni rok. Dok su tada mnogi mladići sanjali da barem jednom dođu kući na za vrijeme vojnog roka, jugoslavenski regrut i vojnik Plazonić bio je na odmorima 26 puta. Sve mu je to omogućila Komunistička knjižica KPH-a. Plazonić je u vojci postao partijac. Kraj toliko puta što je bio kod kuće, on je služio i skraćeni vojni rok.

    Dobio posao i stan u Srbcu

    Ta četnička ulizica i poltron u JNA uživao je posebni status i druge povlastice. Samo zbog toga što je »imao crveni bon za život « Komunistička knjižica otvarala mu je nove nade. Visokim oficirima Plazonić je znao podilaziti, on naprosto im se uvlačio u guzicu. Na farmi JNA u Banja Luci, kada je klao stoku, oficiri su nosili meso kući. Tako Božo Plazonić je kupovao povjerenje svojih nadređenih. Stoga ti četnici su ga nagrađivali . Plazonić je u JNA stekao dobre veze. Šurovao je s četnicima cijelo vrijeme, premda se to može razumjeti – jer oni su mu omogućili da kraj brojnih veza – dobije posao i stan u Srbcu.

    Plazonić je vječni dužnik četnicima

    Tako Božo Plazonić započinje novu etapu svoga života, on se ženi s Mirjanom Horinek iz Bjelovara, koja mu rađa dvoje djece; Ivanu i Zrinku. Plazonić u Srbcu radi kao veterinar, a žena Mirjana dobiva posao u Banci. On honorarno i predaje na Gimnaziji. Iz škole dolaze mu dodatni prihodi. Božo Plazonić taj četnički suradnik sve češće, njegovi drugari ga uguravaju u razne poslove. Da procjenjiva konje i gleda im zube…

    Sve češće s komšijama druguje i pije kavu

    Od Banja Luke do Bjelovara, pa do Vrlike, to je linija » četničkog uhode «, kojeg oni plaćaju i nagrđuju za svoja (ne)djela. Ne bi ništa bilo tu čudno o tom četničkom suradniku, da on nije nama u Bjelovaru priredio razne gluposti i scenarije. Božio Plazonić je postao ratni profiter. Stvaranje » nove Hrvatske « 1989. godine, upravo je njemu pridoneslo da preko svojih veza i u Bjelovaru profitira.

    Ratni zločinac Jure Šimić, ratni profiteri Plazonić i Želko Stojković

    Ta tri školska druga našla su se u Bjelovaru, te oni su započeli sa raznim špekulacijama. Jure Šimić (bivši) Predsjednik izvršnog vijeća ZO Bjelovar, uvukao je Božu Plazonića za komercijalnog direktora u mesnu industriju CROMAX. A Željka Stojkovića postavio je za dogradonačelnika Bjelovara. Počele su krađe i pljačke naroda. Njih trojica povezali su se sa ostalom družinom s » bosansko-hercegovačkim lobijem u Bjelovaru. Uglavnom to su svi ljudi koji su bile sluge Jugoslavenskog sistema. Oni su bili nosioci crvenih knjižica. Željko Stojković postao je i generalni direktor CROMAX, poduzeća kojega su opljačkali do temelja.

    Dopeljali su nam u Bjelovar 5000 tona zaražene smijese

    Braća Stipe i Josip Renić isto su njihovi igrači. Oni svi zajedno su uskladištili 5000 tone zaražene smjese na u napuštenim pogonima bjelovarske Ciglane. Ta smjesa je tu stajala gotovo dvije godine. Koštano brašno se je tu raspadalo. Sve je to bilo udaljeno od strogog centra grada – samo nekoliko stotina metara. To koštano brašno je povučeno iz prodaje, kada se je pojavilo kravlje ludilo. Umjesto da koštano brašno bude uništeno, tj. spaljeno, za skladištenje svakog mjeseca ta je družina dizala od Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva za financije 40.000,00 kuna.

    Lijepi naši domaći četnici sa hrvatskim imenima

    Ta povezana četnička banda započela je krađu novaca od Hrvatskog naroda. Oni raznim špekulacijama nanesli su Hrvatskoj toliko štete da se to ne može izračunati. Svi oni su dobro glumili kako su domoljubi i kako vole Hrvatsku, a iza leđa su joj radili najgora zlodjela. Uzmimo samo da je Jure Šimić dao poubijati oficire JNA i rezerviste i vojnike kako ne bi otvorili svoja usta. Isti se kriju i dalje pod hrvatskim nazivom. Ti preobučeni četnici – ustaše.

    Plazonić je osnovao tvrtku BOMI – MAX

    Kada su uništili CROMAX i druga hrvatska poduzeća Božo Plazonić je osnovao tvrtku BOMI – MAX, koja se bavi prodajom stočnog brašna, tj. hrane za životinje. Upravo taj poturice Hrvat nam je dopeljao u Hrvatsku sve životinjske zaraze: Slinavku, svrab, kugu,.., itd. Taj profiter i prevarant i dalje truje sve oko sebe. Josip Renić je bio predsjednik Obrtničke komore u Bjelovaru, upravo on je ukrao dionice i dio poduzeća Tehnogradnja iz Bjelovara, koja se je bavila izvođenjem građevinarskih radova. Dok Stipe Renić postao je vlasnik napuštenih pogona bjelovarske Ciglane.

    avatar

    07.02.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • rU

    ante, doista ne vidim nikakvu vezu između roseine priče i tvoga komentara.

    a pomenutima, daleko im lijepa kuća, nek' se pozabavi hrvatsko zakonodavstvo.

    avatar

    01.05.2008. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...