Komentari

natanervozis.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • posoljeni zrak

    Da, hodat ćemo istom stranom ulice, mi - milje Božje :))))))

    Ovaj tvoj post: prelijep... Neću dodavati ništa jer se tvoji osjećaji polako redaju i obuzimaju me... Sitne korake koje očekuješ... neka dođu ako trebaju doći... Vidim, ti si spremna... i za to i za činjenicu da se ne želiš gubiti polako, komadić po komadić..
    Hodamo istom stranom osluškujući bit života...
    Sve ti dobro, draga moja i hvala :)) nasmiješlih se tvojim promišljanjima.. obogatila si me njima..
    Velika pusa i pozdrav :))

    avatar

    28.02.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • detalj

    Zaista si donijela pravi zaključak u svom razmišljanju. Molim ti snagu i blagoslov. On nam je mnogo puta rekao : '' Ne boj se! '' Svako dobro i lijepi pozdrav!

    avatar

    28.02.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • ...indigo...

    Svakako bih navratila prije do tebe-da ti zaželim dobrodošlicu na moj blog i zahvalim na divnom komentaru....ali put od jedan dan se pretvorio u malo duži put...Sve u svemu,prošvrljala sam malo blogom i sad mi je žao što i prije nisam na njega naišla...ali s obzirom da sam ja tek odnedavno ovdje,a vas je tako puno....Da ne duljiim,sigurna sam da ću te posjećivati i dalje. Želim ti miran (bez straha) i ugodan dan :)

    avatar

    01.03.2007. (00:53)    -   -   -   -  

  • ja i moji događaji

    Samo polako i sve če doči na svoje. netreba forsirati ništa u životu .

    pozz

    avatar

    01.03.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    I onda se na kraju pitaš što si izgubio? i ako je to što si izgubio nevažno i bezvrjedno, zašto to zovemo GUBITAK?

    avatar

    02.03.2007. (08:05)    -   -   -   -  

  • Gea

    Draga,

    Nisam se neko duže vrijeme javljala, iako sam čitala tvoje postove. I svaki je opet preslik nekih misli koje su mi tako bliske. Ono što bih ti željela reći za ovaj tvoj doživljaj je jednostavno ono što već i sama znaš, ili bolje rečeno ono što si osjetila i spoznala u dubini svoje duše, a to je prepustiti se životu i onome što nam on nosi... a znaš li šta nam ustvari nosi???? Nosi nam ono što si sami želimo, i ono što si svojim mislima, čistim i iskrenima prisvojimo. Ništa na ovome svijetu ne stoji ispunjenju tvojih želja, osim tebe same... A spoznajući da je bitno prepustiti se i istinski, duboko u svojo duši vjerovati da je želja već ostvarena, spoznala si ustvari svoj život. Prisvoji si ono što želiš, oslobođena od bilo kakvih strepnji, jer one ustvari ne postoje nigdje drugdje nego samo u našim glavama. Ja znam i osjećam da ti to znaš.... ALi željela sam ovim putem još jednom zajedno s tobom to ponoviti.....ja svojim riječima.....a ti si svojima već izrekla.

    P.S. Potaknuta jednom tvojom rečenicom u odgovoru na jedan moj davni komentar pokrenula sam svoj blog. Zove se Na krilima mašte. Pa ako nađeš vremena voljela bih da navratiš, jer bi mi tvoj osvrt puno značio...

    Lijep pozdrav.

    avatar

    04.07.2007. (20:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...