Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • The Game is Over

    Ey Dragonrage, Web Bug ovdje, isto sam bio inaktivan jako dugo pa ono da malo vidim, šta ima. Vidim da ti ide sa pisanjem postova :-)

    e da imam novi blog, pa pogledaj

    avatar

    27.02.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • buba mara

    sad me pogotovo zanima što imaš za reći u sljedećem postu :)) čini mi se da si predobar u komentiranju -- imaš demokratsko pero kad se radi o filmovima :) nisam time, naravno, mislila ništa loše. ti si kritičar kakvog se može poželjeti :)) meni se od svih ovih jako svidio V for vendetta :) a animirane još nisam gledala pa možda promijenim mišljenje kad ih pogledam. planiram ovaj tjedan..... u vezi madonne, nije da ju jako volim, al ovaj novii album joj je ludilo! :) taj album obožavam. ta je opsesija počela kad sam njezin hit Hung up dobila u mp3 formatu na mobitel i to mi je zvonilo kao zvuk poziva mnogo prije nego je postalo hit :) inače, u vezi filmova, moram još reći da mi se blood diamond jako svidio! općenito nisam ljubitelj leonarda di capria - čak mi je misterija kako mnoge žene diljem svijeta njega smatraju sexy kad to UOPĆE nije!! podsjeća me svojom facom na nekog mlađeg brata ..... ne mog jer nemam takvog :)) uglavnom, jako me iznenadilo što je departed pobijedio tj. dobio oscara za najbolji film. svaka čast! a opet, htjela sam da dobije clin eastwoodov :)) enivej, imam pitanje ako može neki odgovor... zašto casino royale nije nominiran za oscara ? tj. znaš li kako oni izabiru te kandidate? hvala! :)

    avatar

    28.02.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ movieworld - Meni se iskreno "V for vendetta" i nije baš pretjerano svidio...ono, ima par dobih stvari u njemu, ali nekako mi je u cjelini bio previše dosadan da tako kažem. "Flushed away" svakako i osobno preporučam...odličan crtić (puževi su najjači likovi...i žabe hehe). "The descent" me baš zanima jer sam čuo toliko toga pohvalnog o njemu, a i "Dog Soldiersi" su mi fenomenalni, pa bi se moglo reći da mnogo očekujem. "Fearless" također i osobno preporučam...možda i najbolji Li-evo film do sada...A također,preporučam i "Lucky number slevin" i "Running scared" (na stranu što glumi Paul Walker ;))

    @ buba mara - Hehe...vidjet ćeš za koji dan koja su moja osobna mišljenja hehe...jer s nekima od ovdje se ne slažem. Ovo je bilo isključivo mišljenje kritike i publike, trudio sam se da ne pišem previše svoje osobe dojmove ili očekivanja od pojedinih filmova.
    Kaj se tiče pitanja...iskreno, ne znam po kojem kriteriju izabiru kandidate...sorry...

    avatar

    28.02.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Prvo, hvala ti na uistinu opsežnom komentaru na post o povijesnim filmovima, jako mi puno znači mišljenje cijenjenih kolega blogera i još k tome filmofila ; )

    Slažem se uglavnom sa svim komentarima, a što se tiče ovog tvog novog teksta, jesi gledao Descent? Mene je taj film tako jako udario da mi je ušao gotovo na razinu The shininga...Stvarno, neizmjerno efektan i učinkovit, odličan...Neill Marshall je legenda!

    80 % filmova koje si naveo su stvarno vrijedni gledanja, čak i Queen, za kojeg jedan od komentatora veli (nasmijao sam se) ''ne podnosim te snobove'' ; ) Mislim da je Helen Mirren zaslužila oscara, definitivno.

    -Za kraj te pozivam na prvu epizodu mog novog/starog serijala o Mister Strejndžu, pa kad uzmogneš...

    Pozdrav i samo nastavi sa odličnim informacijama!

    avatar

    28.02.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Eh, a fakat imaš pravo...na onoj F4 slici fali Thing...Kako sam ga zaboravio, onako glomaznog? Biće zbog Albe ; )

    avatar

    28.02.2007. (14:26)    -   -   -   -  

  • don zoki

    eh...nisam ih bas puno pogledao od navedenih...blood daimond bih definitivno svrstao medu 25...pursuit of happiness moram definitivno pogledati...

    avatar

    28.02.2007. (17:35)    -   -   -   -  

  • don zoki

    a sto se tice mog novog posta...cekam jos dan dva...posto sam sad redovito pisao,sad mala pauza...

    avatar

    28.02.2007. (17:35)    -   -   -   -  

  • don zoki

    inace...dobio sam ideju za jedan igrani film...ako te zanima,mogu li ti preko mailaa objasnit o cem se radi?

    avatar

    28.02.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • OFF RECENZIJA

    Opet si si dao truda, i čestitam! :) A sada, što se tiče priloženih filmova, pa da i ja prokomentiram neke od filmova: "Dreamgirls" - ja sam apsolutno opčaran filmom... ( Možda razlog leži u mojoj zaljubljenosti u mjuzikle! :) ...Krenuvši od glume, glazbe, kostimografije, kamere... ma, jednostavno sam oduševljen. Jennifer H. je jednostavno napravila odličan posao i to je neosporivo, a i drago mi je da je taj rad obogatila Oscarom. - "V For Vendetta", nisam pogledao... :) ... znam, znam, znam, moram to obavezno vidjeti bla bla bla... ;) Budem, kada uhvatim malo vremena, ovih dana sam sav u poslu da jedva uspijevam sjesti na sekundu i pošteno se odmoriti. "Volver" JE LEGENDARNO REMEK DJELO KOJE JE PONOVNO OBOGATILO PEDROV OPUS!!! ( Obožavam tog redatelja, sve i jedan njegov film je izvanredan, bez mana! ) A i "Volver" mi se jako svidio, zaista odličan film. Istina, oni koji poznaju Pedrov stil rano će otkriti film, ali velikim ljubiteljima to neće biti problem... "Volver" mi je jedan od dražih filmskih naslova prošle godine, a i Penelope je zablistala, nedvojbeno. - "Little Children" još nisam pogledao, ali uskoro će se i to naći na mom popisu pogledanih filmova. Sviđa mi se ono što sam čitao o filmu, a i kritike su i više nego odlične, tako da taj film nipošto ne smijem propustiti. -

    avatar

    28.02.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • Undying

    Još jedan odličan post!
    Glede filmova, nisam ih baš pogledao tako da ozbiljniji sud ne mogu dati. No pohvalio bi se da sam pogodio dobitnike Oscara u 4 osnovne kategorije (premda nije bilo preteško) :-)

    avatar

    28.02.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • sv@st@r@

    ...ej...evo me...ma da, ništa me nema...lost in time, ha ha ha...ma prebacio sam se na gledanje dvd-a koje sam propustio u nekoliko zadnjih mjeseci...tako da nisam gledao Oscarovce...ali sam vidio slikuuu u novinama...na 2 stranice, koji veliki i dugački "red" tepih...i tako sam se pronašao kako koračam po tom cool tepihu, hahahaha....ajd budi pozzz...čitamo se...

    avatar

    01.03.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • Strider-Filmomanija

    Pozzz u vezi Austina Powersa on mi je totalno antipaticni glumac i fakat mi se ne sviđaju ti njegovi filmovi as mi je bezveze :)
    POZZZZZ!!!

    avatar

    01.03.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • Chara

    Evo i mene napokon... imaš MSN?

    avatar

    02.03.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • dorya

    'V for Vendetta' nikako da nađem da pogledam, a jurim taj film već godinu dana!
    Flushed Away mi je pod must, ma, kao i većina filmova sa tvoje liste! Odgledala sam samo Iluzionistu, Fearless i Descent i slažem se da su extra filmovi.
    Zanimljivo je da sam Descent videla ove nedelje kod dragog kao random horror koji je bio na disku, pa rekosmo hajde da ga odgledamo - i više smo se nego prijatno iznenadili. Danas nije nimalo lako naići na dobar primerak tog žanra koji će te *zaista* držati na ivici fotelje.

    avatar

    05.03.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • Cakkidii

    Vecinu ovih filmova sam gledao samo onaj V ZA VENDETU nekako mi i nije bas neki film..ajd ovi ostali su bar gledljivi...a taj nikako...

    avatar

    05.03.2007. (17:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...