Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


 • domoljubni

  u 3 riječi:

  izađi na izbore.

  avatar

  26.02.2007. (08:20)    -   -   -   -  

 • između jave i sna

  o ne, nemoj izaci na izbore!!!
  jer, ako bi te izabrali (a tko te ne bi nakon ovakvih rijeci izabrao od normalnih ljudi), znaci da bi te odmah poslali na lobotomiju i ugradili cip made in lijepa nasa u kojem je skupljena sva politicka pokvarenost...

  avatar

  26.02.2007. (11:08)    -   -   -   -  

 • levant

  da da. idi na izbore.

  avatar

  26.02.2007. (11:24)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  Prvo... preudaljena je moja izborna jedinica. U dubokom svemiru.
  Drugo, ovakvog beskompromisnog tipa koji ima svoje viđenje svijeta oko nas, u biti ni jedna stranka ne treba.
  Treće, pored svih obveza oko vođenja korporacijske galaktičke flote, iskreno nemam vremena za gubljenje na trgu i skupljanje nekakvih 5-10 tisuća potpisa za kandidaturu.
  Četvrto, na primjeru Mikšića ste mogli vidjeti kako prolaze nezavisni kandidati. Sve političke hijene se odmah udruže i napadnu...
  Peto, nemam šanse i kad bi riješio sve prethodne probleme jer nam je biračko tijelo statistički gledano stado ovaca.

  avatar

  26.02.2007. (12:10)    -   -   -   -  

 • Bero Brutala

  Treba branit svoje stavove i jasne vizije. A ovo kaj veliš za Mikšića uff napomeni me da ti ispričam priču o Dečku s Trešnjevke.

  avatar

  26.02.2007. (13:22)    -   -   -   -  

 • zgbaba

  nije me bilo dugo pa zavirih u zaostatke... pa ti si tak mlad...
  Sretan rođendan i samo ti skroz poništi proročanstvo! :))

  avatar

  26.02.2007. (13:29)    -   -   -   -  

 • on.off.lutkica

  Ne znam je li to sto radim dovoljno dobro za izdavace...za sada mi je i bez njih dobro... :)

  avatar

  26.02.2007. (13:38)    -   -   -   -  

 • domoljubni

  dovoljno je samo da izađeš i zaokružiš čovjeka na listi koji će napraviti najmanje sranja.

  avatar

  26.02.2007. (13:55)    -   -   -   -  

 • levant

  sad si me uvrijedio.
  ja nisam stado ovaca.
  više se neću igrati s tobom da znaš.

  avatar

  26.02.2007. (14:11)    -   -   -   -  

 • vilenjak

  Komentar1: ali ako nismo u EU to ih nimalo ne spriječava da nas kupe... kad bolje pogledaš, već su nas kupili, i to dok je Tuđman bio živ. situacija je zapravo vrlo depresivna. oslobodili smo se malene Srbijice da bi upali u golemu imperiju koje se nećemo osloboditi dok sama od sebe ne propadne, što može trajati 300-500 godina. a presudni korak (prodaja banaka i infrastrukture) se dogodio upravo dok su se svi udarali zastavama u prsa i dok je na vlasti bila katoličko-generalska kamarila.. vrlo južnoamerički.

  avatar

  26.02.2007. (14:27)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  @Pac ma znam da je lik ljiga. Ipak je bilo simptomatično kako su se stari veprovi okomili na njege kao trećeg nositelja. Ljudi su već i tada htjeli neko novo lice. Naravno znam ja da on nije ovamo došao napraviti nešto za opće dobro, već je htio zaraditi još malo novaca. Mislio je da je mustra. Možda za tulave amere i jest, ali se nije mogao nositi sa lokalnim dečkima sa Trešnjevke. Za*ebo se malo u proračunu. Slučajno sam u bivšoj firmi upoznao njegovog vođu predizborne kampanje... pa znam na što je naletio ;)
  @zgbaba pohvalno od tebe što nadoknađuješ propušteno. Hvala na čestitki ;)
  @on.off slažem se, samo netko ipak treba odriješiti kesu za platiti tisak :(
  @domoljubni demokracija je diktatura glupe većine. Bez obzira na sve, glupost uvijek prevlada. Statistika je neumitna...

  avatar

  26.02.2007. (14:37)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  @Levant možda mi nismo stado, ali u ukupnoj stečajnoj masi nemamo izgleda. Kao što rekoh, demokracija je diktatura glupe većine, statistički gledano.
  @vileni tako je. Dovoljno je u RH otvoriti firmu i kupuješ nekretnine ko lud. Ili je recimo dovoljno da premijer potpiše kako talijani od sutra mogu kupovat nekretnine bez ograničenja. Međutim kad pukne granica sve to se udesetorostručuje. Svaka šuša će moći kupiti moju i tvoju djedovinu. I uništit ono što nam je još jedino preostalo. Netaknutu prirodu. Lijepu našu...

  avatar

  26.02.2007. (14:45)    -   -   -   -  

 • fanny

  Eh koji "potpuri" - sabranih komentara.
  I ja bih da još ne ulazimo u Uniju, ali i da za to vrijeme dovedemo u red naše dvorište, koje je prepuno smeća. A kad se to i u najboljim snovima i dogodi, neka nas obilaze iz EU kao mačke. A EU je pokazala preko ovog slučaja s Mesićem i Napolitanom, da ima jednakijih i jednakih članica. Mislim da trenutno nismo ni u prvoj ni u drugoj grupi...
  Zar misliš da je "vladavina narodnjaka" ikad prestala, kad je pola istoka doselilo u Hrvatsku, na žalost sa svojim glazbenim ukusima. Kad smo uveli kablovsku, dijete mi je s 9 godina prvi puta čulo narodnjake (bar u našoj kući).
  Beskičmenjaci će uvijek biti dio naše (i svake druge) stvarnosti, jednako kao i glupaci i primitivci.
  Vatikan bi ukidanjem celibata normalizirao živote svećenika i njihove frustracije, no načekat' će se...Do tada će nam moralizirati o obitelji, odgoju djece, zlostavljanju u braku itd.
  Žene u vojsci - ne mogu se zamisliti u odori i u tom svijetu, nisam dovoljno emancipirana ili bolje rečeno - za sustav kakav je sada nemam dovoljno dobar želudac, no pitam se gdje je na svijetu drugačije...
  Slažem se, ima dobrih privatnika, no takovi i dobro posluju, pa im je u interesu da plaćaju svoje namještenike, no čim vidim da obrtnik svakih mjesec - dva traži nove, pitam se je li i s njime sve u redu...
  Stazić je još mila majka prema ostalima, neka čovjek piše, no pisati i činiti su dva različita pojma, pisanjem bih i ja stvorila idealnu državu, praksa je malo teži slučaj.
  A štafeta - nekako mi je godinama u vrlo lošem sjećanju, kad se sjetim kako su me pri jednom dočeku štafete nabili na zid zgrade, pa sam se puzajući jedva izvukla da me ne pregaze. Od tada - bježim i od riječi štafeta - priznajem samo onu - plivačku.
  Pozdrav :)))

  avatar

  26.02.2007. (15:37)    -   -   -   -  

 • Bero Brutala

  »Bila je najbolja polaznica u svome naraštaju. U Akro grupi mogu pilotirati samo najsposobniji, a među našim pilotima Diana je u samom vrhu. Svi su piloti kad promatraju njezine bravure na nebu doslovce ushićeni, bez imalo zavisti«, ističe pukovnik Marinko Karačić, časnik za odnose s javnošću i informiranje, dodajući da je jedan od najsposobnijih starijih pilota jednom za Dianu rekao: »Ona je čudo«!

  Ma pisat ću post o ženama pilotkinjama u nas pa sam htio pitat jel to ta o kojoj si mi pričao ?

  avatar

  26.02.2007. (15:42)    -   -   -   -  

 • vilenjak

  ali manga sve je već njihovo. je li kongo zaštićen od kupovanja nekretnina time što nije u EU? ako si podigao kredit za stan, a nisi ga digao u HPB, onda je EU vlasnik i spavaće sobe u kojoj je tvoj krevet. trebalo je ranije misliti o svemu tome. 'Lajbek je raskopčan', rekao bi Stjepan Radić. Grožnja prema EU sad, 2007., ima samo promidžbeno značenje.
  Mi, i naša djeca, smo vlasništvo vladajuće klase u EU.

  avatar

  26.02.2007. (16:43)    -   -   -   -  

 • Dag Dagoberovic

  waauuu čovječe, izgleda da sa vremena na vrijeme je potrebno napraviti rekapitulaciju dobrih komentara ostavljenih po blogovima iz jednostavnog razloga da se ne zaborave jer su uvijek aktualni u odnosu na situaciju koja se događa oko nas ...

  sjajan post moram priznat, pozdrav frende :))

  avatar

  26.02.2007. (18:52)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  E leteci, leteci ...
  Ja sam ostao bez dobrih rjesenja, pa nemrem dati koje viska.

  avatar

  26.02.2007. (19:19)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  @Fanny lijepo si to rekla. Postoje jednaki i jednakiji. Naš stav bi trebao biti. OK može Europa, ali po našim uvjetima. Zašto? Jer oni trebaju nas više nego mi njih kako bi se prometno povezali. Mi smo spoj istoka i zapada. Bez nas EU ima rupu u trbuhu. Što se mene osobno tiče, nama to ne treba. Slovenci sada plaču što su ušli. Znam čuo sam ih ;)
  Narodnjaci su nešto što se u moje doba nije moglo čuti. Onaj tko bi onda to zasvirao brzo bi ostao bez kazete. Sramotno je reći kako smo 1988 imali veću nacionalnu svijest nego danas. Što je najbolje i urbani Srbi se toga zgražaju. Kad sam prije par godina bio tamo i tražio od jednog lika da mi pokaže te famozne splavi, lik me je molećivo pogledao i pitao jel mora baš? Reče *ebe se tebi, tebe nitko ne pozna, a mene bi netko iz grada mogao vidit da smo bio na cajkama...
  Ostalo sve potpisujem ;)
  @Pac ne bi u detalje. Iako svi u sustavu sve znaju... ni vama "vanjskima" ne bi bilo teško shvatit o kojoj sam pričao pošto ih je završilo manje od prstiju jedne ruke. To što sam rekao čak nije ni trač. To svi znaju. A pošto si potegao ime moram reći kako se ne radi o Dijani. Znači možeš pogađati još tri puta ;)
  @vileni slažem se sve s tobom, nemoj me krivo shvatit, situacija je već loša. Rasprodali su sve što je vrijedilo. No vjeruj mi uvijek se može prodati još nešto. Koncesija Udbine Amerima na sljedećih dvadeset godina? Otok Vis talijanima? Mađari su već imaju otok u Jadranu. Izvor Cetine? CocaCola već ima izvor iz kojeg puni Bistru. Što kasnije uđemo, to će im biti teže kupovati i dobivati koncesije na prirodna bogatstva. Evo pošto sam počeo priču o Slovencima, dovršit ću je. Janezi su ostali bez kompletnog teritorija uz granicu sa Austrijom. Jednostavno nema više Slovenaca kao vlasnika zemlje na toj granici. Čak je i nekakav njihov VONS zasjedao oko toga.
  Drugi dio problema je uvoz radnika sa istoka. Pa šta misliš koga ćemo mi dobiti ulaskom u EU? Švabe i Francuze? Dobit ćemo Rumunje i Bugare, Albance i Turke, Srbe i Ukrajince...

  avatar

  26.02.2007. (19:36)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  @Dag snimam povremeno neke komentare, kako bi me nadahnuli za neki novi post. Međutim nikako da ih upotrijebim, jer stalno mi uleće nešto novo, pa rekoh sad ili nikad ;)
  @Pero nema nam pomoći. Svi ćemo umrijeti :(

  avatar

  26.02.2007. (19:55)    -   -   -   -  

 • ledena

  Ajde na izbore. Ja ću ti vodit kampanju i glasat za tebe. Za uzvrat, bila bi šef kabineta. Ili nešto tako slično, da mogu od grincajga ušparat za izlet na Kanare, recimo:)

  avatar

  26.02.2007. (20:08)    -   -   -   -  

 • Bero Brutala

  @manga: Ma već sam nakucao komentar kad sam shvatio da sam možda fulao vrstu plovila :) n frks

  avatar

  26.02.2007. (20:13)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  @Ledena kampanju ti odmah prepuštam... a za grincajg ne brini. Razmišljam intezivno o programu - hrvatski grincajg u hrvatskom loncu... kao dio borbe protiv McDonkya i sličnih trashburgerskih proizvoda...
  @Pac aaa nemoj mi se sad izvlačit. Znaš da imaš i opciju delete. Al' nema veze Dijana ti neće zamjerit. Valjda ;)

  avatar

  26.02.2007. (20:30)    -   -   -   -  

 • Bero Brutala

  Je da ak nejdeš doma :))) pa se sjetiš kasnije na nešto frčkavo plavkasto s ray-ban očalama....

  avatar

  26.02.2007. (20:42)    -   -   -   -  

 • Dag Dagoberovic

  Manga vidiš ledena je dala sjajnu ideju, ona šef tvog kabineta a ja bi se recimo mogao brinuti za informatičku objedinjenost u tvom stožeru te kao i ona šparat za Maldive :))

  avatar

  26.02.2007. (21:23)    -   -   -   -  

 • strijelac

  od svega opisanoga, najviše mi na jetra idu narodnjaci...
  srbizacija i zaglupljivanje cijelog hrvatskog društva...
  užas...

  avatar

  26.02.2007. (23:27)    -   -   -   -  

učitavam...