Komentari

slideshow.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • shona

    viš me? viš meeeee? me viš???
    jebiga opet kasnim s komentarima..kad sam đubre zapostavila bloganje zbog jebene majspejs revolucije..kmek..a kaj da ti velim..svi su gore!!
    daj dojdi vise cimer ti je sav razjeban..sve je to zbog americkih blagdana i capoeire..danas sam se izdemolirala sva..ako ne znas najgluplju tehniku za slomit nozni prst pitaj mene!!
    i nek ti bude zao zbog subote..pozdravio te zoki-sexy-cool-soldado!! LOL da ga vidis sta lik radi..majke ti mile..on je moj idol!!! hahaha..ok..nije..zajebavam se!!
    saljem ti pusss* daj dojaši više u provincju!!

    avatar

    27.02.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • cinnamon

    pupica, ja jako ne volim kad si tužna, pogotovo kad te ne vidim i kad ti ne mogu kuhat čaja i davat čisti duhan na usta. kupoprodajni ugovor je potpisan. pod stresom sam.nervozna sam kad te dugo nema, jedva čekam da dodes da te izvedem malo na frišku ariiiiiju. a šta se tiče onog posta i one cure u dilemi: uomo piccolo, tiiiiiiitt grande. ako izabere ljubavnika, uz malo sreće i dobre hrane, za devet godina će imati dvoje djece iste visine i težine. C U. bioenergija sucks....

    avatar

    27.02.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • plava mala

    ti gustafi znaju napraviti dobru atmosferu, jednom sam bila sasvim slučajno na jednom njihovom koncertu i baš kao i ti pošteno sam seizdivljala, bilo mi je zakon...

    avatar

    01.03.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  • allegra:)

    GUSTAFFFIIIII!!!Sad je ni, sad je ni...črna zvizda mi je najdrazha i josh 50 drugih;)

    avatar

    29.03.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...