Komentari

romanticus.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • dejmon

    Ovaj kolač nakon Jazovke mi baš ne bi prijao. Ja na svom blogu isto imam jednu zimsku priču. Poz....

    avatar

    24.02.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  • rU

    vidjela link kod gogoo i došla tragom da uživam u fotkama.
    prelijepi su anđeli u snijegu i ono simpatično psetance.

    cijeli je post zanimljiv, a fotografije izvrsne.
    prvi sam put kod tebe, no drago mi je što nisi odustao od bloga jer, vidim, imaš i što reći i što pokazati.

    slavonka sam, ravničarka, strmine me plaše. no, imam planinare u obitelji. sestra i šogor.
    ako te zanima - link do weba njihove planinarske udruge, inače šogor odnedavna uređuje stranicu:

    http://www.jankovac.hr/

    pozdra, svratit ću opet.

    avatar

    25.02.2007. (00:31)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ne možeš ni zamisliti koliko mi je drago vidjeti opet ovdje, a nadam se uskoro i u planini :) i mi smo jedan dio ove dionice prošli samo tjedan poslije vas, ali dotad su od snijega ostali samo rijetki tragovi. ukoliko nas sljedećeg vikenda ne iznenadi kiša, vjerujem da ćemo proći još jedan dio tvog puta. i to onaj od Sošica do Svete Gere. nadam se da nećemo opet tako dugo čekati tvoj sljedeći post...posebice sad kad se priroda budi i iščekuje da je majstorski ovjekovječiš svojim foto-aparatom. a i mi, tvoji vjerni čitatelji i gledatelji, to iščekujemo :)

    avatar

    25.02.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Ja sam jakooo ponosna najbolja prijateljica na svijetu. Kao prvo što sam te nagovorila na mnoge stvari koje su ti promjenile život na bolje :-)), što sam te uvela u svijet bloga gdje si pokazao svoje umjeće. Što sada zajedno uživamo u prirodnim ljepotama naše, a i drugih zemalja :-)) No kako život piše i ružnije priče ja povremeno moram ostati kod kuće, ali se ti trudiš da mi pričom i slikom dočaraš sve ljepote tih pohoda. Najbolji prijetelju na svijetu SRETAN TI ROĐENDAN, želim ti još punooo dana u planinama i ugodnom društvu, te beskrajno puno sreće , zdravlja i ljubavi jer si to svojim VELIKIM srcem i dušom zaista zaslužio :-) Pusaa P.S. Kremšnite su zaista fantastične! Tnx :-))

    avatar

    25.02.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • borut

    Kako je dobro da si se vratio! Onaj nered u planinarskom domu mi nedostaje, i ceona lampa i druge stvari! Bravo!

    avatar

    25.02.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  • Juliere

    jedno veliko HVALA. od srca...

    avatar

    25.02.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Isplati se zimi hodati po planinama zbog ovakvih krasnih pogleda i slika i nadam se da nećemo čekati 3 mjeseca na slijedeću reportažu. Ako sam dobro razumio Ericcu, mogu joj se samo pridružiti: Sretan rođendan!

    avatar

    26.02.2007. (02:15)    -   -   -   -  

  • Plavi_74

    Pozdrav Romanticusu :) Od polovice jedanaestog mjeseca imam Panasonic FZ50. To je moja najnovija zvjerka :) Za tvoje slike nemam riječi, morat ću preurediti blog pa stavljati kao i ti puno šire slike.
    Veliki pozdrav i dobro nam došao nazad u blogovski svijet...

    avatar

    26.02.2007. (09:12)    -   -   -   -  

  • Vinci

    da nije Ericce ne bi ni znali da ti je rođendan. sram te bilo! :) sretan ti rođendan!!!

    avatar

    26.02.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • Plavi_74

    Sretan ti rođendan!!!!! Još puno lijepih slika stavio na ovaj Blog!

    avatar

    26.02.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Romanticus se vratio!!!
    Ja sam mislila da nije bilo snijega u Hrvatskoj, a ovo je dobro zapadalo blizu Zagreba.

    avatar

    27.02.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Ajde, drago mi je da si se vratio u blogerske vode. Ja ti sa zakašnjenjem želim sretan rođendan i još puno ovako lijepih izleta. Hihihi, sada kada se zaredaju rođendani ribica-blogera-planinara. Ma divni ljudi. :-)))) Onaj Dalmoš od DaVincija preteče me za tri dana. :-))))) Slike su ti predivne, a na onoj u društvu "šumara" vidim i poznate face. :-)

    avatar

    28.02.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Čestitam na naslovnici, tralalalal, Gogoo, ti i ja zauteli pola bolga.hr :-))), hihihi....samo su se zabunili pa kod tebe napisali "provod na Bjelolasici" ;-)), otprilike kao što su kod mene na PSH pobrkali lonce i poklopce i dodali lovce :-))...Pusaaa

    avatar

    01.03.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Dejmon - Hm, pitanje Jazovke i kremšnite ... Ne mogu reći da me Jazovka ostavlja ravnodušnim, ali se pitam kakav bih odnos trebao imati prema nečemu što se dogodilo prije šezdeset godina, a kremšnita se nudi ovdje i sada, a onda tko zna kada? Pozdrav!

    # Ruslaka - Moram priznati da sam nakon toliko tvojih pohvala bio ponosan i pun sebe k'o da sam se najeo govedine, hihi. :-)) Hvala, Hvala, no ja ne mislim da je to baš neko veliko djelo. U svakom slučaju drago mi je da ti se svidjelo i takav me komentar obvezuje da i nadalje budem barem na istoj razini. :-) A tvoj blog je doista vrlo zanimljiv i pomalo neobičan. Možda ne znaš, ali mislim da smo sujedi udaljeni 30-tak km. :-) Pozdrav!

    # Da Vinci - Prvo zahvaljujem na rođendanskoj čestitici, a zatim obećajem i da neće proći puno vremena do novog posta. :-) Vidim da se u zadnje vrijeme vrtimo po istim mjestima u razmacima od samo tjedan-dva, pa bi možda uskoro mogli očekivati i novi susret, zar ne? Pozdrav!

    # Ericca - zahvajujući tebi ja hodam planinama, fotografiram digitalnim aparatom, objavljujem postove na blogu, a bogami i primam rođendanske čestitke sa svih strana. :-)) Zato ti veliko HVALA, najbolja prijateljice na svijetu. :-)) Pusaaaaa !!!

    # Borut - U potpunosti te razumijem da ti nedostaju sve ove sitnice i krupnice oko planinarenja i svega što ga okružuje. I mene je učinilo ovisnim o takvom životu, to je droga kojoj se ne mogu i ne želim oduprijeti. :-)) Pozdrav!

    # Juliere - Uvijek mi je zanimljivo pročitati tvoj post. Postavljaš stvari onako kakve jesu, a često tako ne izgledaju. Želim ti svako dobro!

    # Gogoo - Hvala na čestitiki. :-) Bilo nam je prekrasno na snijegu Bjelolasice, a sada bi mogli razmisliti o zajedničkom uživanju u proljetnom buđenju i šarenilu prirode, zar ne? Pozdrav!

    # Plavi_74 - Hvala na najljepšim željama. :-)) Sa svojom novom zvjerkom postaješ suvereni vladar fotografije. Pozdrav! :-)

    # Zvrk - Ove godine je trebalo ići u potragu za snijegom, ali mogu reći da sam u čak tri navrata uspio uživati u snježnim radostima. Hvala na podršci! :-)

    # šumarKA - Hvala na čestitkama i lijepim željama. :-) Sada kad smo uhvatili priključak na šumarsku vezu, možemo stvarno realnije razmišljati i o skorom susretu. Možda već na Petrovoj gori? Pitam se, pitam se.... :-)) Pozdrav!

    # Ericca - Izgleda da sam spor i u odgovoru na komentare, a pogotovo u pisanju novog posta... :-o No nadam se da će uskoro izaći novi koji bi opet mogao konkurirati za neku noticu na naslovnici. :-)) Pusaaaaaaa :-)

    avatar

    09.03.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • Vinci

    opet nam se skrivaš! :/

    avatar

    21.03.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Da Vinci - Znam da nema opravdanja za ovakav nemar, no mogu u svoju obranu reći samo to da sam još prije tjedan dana uploadao četrdesetK slika s jednog cool izleta na photobucket i sada tamo čekaju da skupim sat vremana u komadu, napišem post i pokušam svekolikoj javnosti dočarati još malo proljetnog ugođaja. :-) Stiže uskorooooo!!!!! :-))

    avatar

    22.03.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • Skylight

    Slike su ti odlične, obožavam planine i avanture.Puno pozdrava

    avatar

    31.03.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Skylight - hvala na komplimentima, drago mi je da ti se sviđa. Izgleda da imamo slične sklonosti. Pozdrav! :-)

    avatar

    03.04.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • PLANINAr

    Zgodna reportaža. Objavio sam post na sličnu stazu ali sada je drugačije, nema snijega!

    avatar

    18.04.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    hej romantični, drago mi je da smo se upoznali, baš ste otkvačena ekipa sa največom količinom čokolade koju sam vidjela da netko nosi sa sobom :).....očekujem i neko duže zajedničko hodanje a do tada pozdrav i guštaj u Erikinom roštilju ;)

    avatar

    23.04.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • romanticus

    Eto izgleda da smo ni krivi ni dužni dobili imidž najvećih izljelica u ovom planinarsko-blogerskom društvu, hihihi. :-)))) A nisi još vidjela ni slaninu i kobasice, a bogami nam je i grah ovaj puta izmakao, tako da se obavezno moramo još koji puta sresti na nekom pravom planinarskom izletu kako bi dobila još detaljniji uvid u bogatstvo našeg menija. :-))
    Pozdrav!

    avatar

    24.04.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    romantikuse ja to jedva čekam :).....a sigurno ćete uživati i u kakvim prvomajskim slasticama :)))))

    avatar

    27.04.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • PLANINAr

    Otkrivena je piramida na Žumberku, pogledaj ju ;)
    Pozdravček

    avatar

    27.04.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • Vinci

    za sljedeći vikend smo planirali posjet Hajdučkim i Rožanskim kukovima, ali ukoliko se obistini vremenska prognoza, bit ćemo prinuđeni odustati od tog nauma i ostati doma. u tom slučaju ću se s veseljem prihvatiti vođenja vaše grupe preko našeg Kozjaka i Mosora :) inače, preko radarske vojne baze na Velom Vrju je moguće proći, a tu dionicu sam već opisao na stranicama HPS-a...pod Kozjak, naravno :) u iščekivanju vremenske prognoze, veliki pozdrav iz oblačnog Splita!

    avatar

    01.05.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • Vinci

    a mi još čekamo tvoj post s Troglava i Cincara ;)

    avatar

    08.05.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...