Komentari

uniformmmfetish.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ...garavuša...

    hej,o da,znam na što misliš...
    i ja se ponekad upravo zato brinem,istina...nisu kondomi baš praktični...heh
    i bolje je bez njih,ako misliš na to,ali jebiga....
    pamet u glavu,uvijek....ne daj bože nikome,a može se svima nama dogoditi...
    pusa

    avatar

    24.02.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    *..Hej Lutko..*

    Joj sori ja procitala ovaj post i nisam ti nista ostavila..ma ovaj vikend je bio uff.. procitaj moj novi post i pregledaj mail kad budes imala vremena pa ce ti sve biti jasno !! ;o)) ( Vec sam ti prepodne pokusavala slati mail ali svaki put do nekog pogreska ali nebrini zacuvala sam pa ti saljem..pa valjda ce stici !!)

    kako si mi ti? sta ima kod tebe?

    Nisam te zaboravila Cmok !!
    Deyaa

    avatar

    26.02.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Heej Lutkoo..

    Drago mi je da ti je bio dobar vikend.. ma ja razumem kod tebe je jos gore..u jebote zabolela me od jednom guzica od sedenja hahaha :o)))

    Nazvao me nikola i ono potrudio se da mu verujem itd..KAze on meni znam da mi neces verovati ali imam neki problem na poslu nesto u vezi s kamijonem cekam onaj slep da mu sklone to auto od firme ( taj kamijoncic il sta je vec ) haha a kako je smesno reko znam da mi ne verujes i onda posle kaze..imam slike i sve pokazacu ti..zato nemogu ici kod doktora a znas da i to ne volim blabla..ma njegove su noge ne moje..mene ne bole..nego njega ali eto ..rekla sam mu da me tako ne zezna za more..a on kao to sam ti obecao i idemo itd..i ja kao da jedva cekam da odemo da se malo odmorim svega ovde.. eto reko me posle opet nazvati jer ja njega bila nazvala da cujem kako je sve proslo ali imam mozda 2€ na racunu pa mu rekla ako se od jednom iskljuci telefon da je to zato sto nemam vise kredita i on kao hoces ja da te nazovem hahaha ja kao mwa ne mora on kao pa ako mi imas svasta pricati ja kao mwa ne znam jel imam? mwa videli smo se juce.. a on kao pa nazvacu te posle kad zavrsim ovo s gazdm ja kao moze..on kao jedino ako neces spavati ja kao hmm necu jer sutra tek u 14h idem u skolu..mja sta je to sad?? Poludeo hehe

    Cmok procitaj mail.. poslala sam ti preko hotmail ( drea_tje@hotmail.com)jer iskon ne radi kako treba !!
    deyaa

    avatar

    26.02.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • zvjerkica

    ej cura ja mal zaluta....i drago mi zbog toga jer stvarno lijepo pišeš:=)kisss

    avatar

    27.02.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...