Komentari

pixel88.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    U biti je to istina, tko se boji svakog neuspjeha, neće imati na temelju čega ostvariti uspjeh. Ali ipak mislim da je potrebna određena doza ziheraštva u čovjeku jer ako u sve ulijećeš s jednom i jedinom mišlju da želiš uspjeh i da bi ti ga to i to moglo donijeti, bez da realno prosudiš sve pro i contra, onda mi to graniči već sa naivnošću. Nije svaka prilika dobra prilika, treba slijediti i instinkte, intuiciju, znanje, sposobnosti, a često i iskustva drugih, pa onda donijeti odluku. A, naravno, ponekad i riskirati. Tek to mi se čini pravilnom formulom :)
    Što se tiče tvog komentara na mom blogu, hvala ti, ugodno me je iznenadio :) Malo sam sad preletila tvoje postove, čine se zanimljivi, a i vidim da imamo nekih dodirnih točaka glede osobina u boxevima :)
    I ti si moja obvezna lektira :)

    avatar

    23.02.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  • john-lennon

    Prije svega hvala puno, i tebi evo jedan veliki POZZ..you makes my happy.. Ostavio sam ti poruku na e-mailu.. Što se tiče posta, podržavam ga u potpunosti i uvijek se trudim nadvladati strah od neuspjeha, a vjeruj mi jako pomaže, samo treba biti uporan i samouvjeren u ostvarenju svojih ciljeva.. peace..!!

    avatar

    23.02.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • Killadelphia

    dobar post...pozdrav

    avatar

    24.02.2007. (00:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...