...nemoj nikad otici od mene jer volim te,ostani uz mene zauvijek to jedino molim te...,tjeramposvome.blog.hr" /> <marquee behavior="scroll" direction="left">...nemoj nikad otici od mene jer volim te,ostani uz mene zauvijek to jedino molim te...</marquee> - kRaLJiCa SuZa - Blog.hr - komentari na post

Komentari

tjeramposvome.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • mali

    pcelice ti si pukla...i to skroz na skroz ! Umjesto sportom protiv droge ti drogom protiv sporta,mislio sam da te znam-znam te ku... Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    25.02.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • kRaLJiCa SuZa

    ku.... nesto si zaboravio... :o)!
    Ha,cuj....svasta se mora isprobat... Zajebavam se,neko ce si pomislit da se droksam...
    Ma neee.... :o)! E Karlito,Karlito... Voli i Maja tebe...hihi...

    avatar

    25.02.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • tAjNe JeDnE wJeShTiCe

    i tak....heh....si ti kraljice sigurna da karlito TO uopće ima??? :)))) Mislim ono...nebi se ja štela mješati,ali...hihihi.... ko se droksa??? kraljica ziher NEEE!!! MISLIM KARLEEEEK?!?! tak nekaj nesmiješ ni pomislit,a kamoli izreći.... JEL TO JASNO???? inače...imal buš posla s WJESHTICOM!!!! e tak!!! rekla ja njemu....sad mogu ići dalje....letit na mekli....a vani kiša....pfuuuj... pusek bebe... :)))

    avatar

    25.02.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    *..Heej Kraljice..*

    Ma jesam ljubomorna..zelim ga SAMO ZA SEBE hahaha :o)) Nije samo to..nego nije fer znas..ako smo se vec dogovorili biti u vezi..znaci on je meni jedini i ja njemu jedina..ako nemoze tome da se drzi onda nemora za mene..onda nek ide svojim putem koliko god bolelo..izvini..mislim ovo je treci put da smo opet zajedno znas samo po mojim pricama..nekad ti stvarno dosadi..ne zelis vise te igre..ti plesas s njom ja cu s njim..dosadilo je meni to sve..zelim samo da uzivam..Samo on i ja..to je sve sto mi je potrebno..ako se on ne slaze s tim onda ga ja nemogu terati na to..ali on izgleda nemisli skroz na isti nacin..ma mozda sam ja ovo i preterala..jer i ja se nasmejem nekad nekom momku..kad je zgodan..hmm i meni prija kad lepi momci mi daju paznju al moj decko mi je u srcu a eto i ja sam u njegovom cim je samnom plesao itd..ali ja znam njega i ja znam da on moze tako nesto napraviti jer mi je vec to napravio !!
    Prosle godine u junu (6tom mesecu) je plesao s drugom pred mojim ocima zato sto sam mu ja rekla da me samo zove kad mu trebam za nesto,..i on je hteo dokazati da to zasta ja njemu trebam moze naci i kod druge..i onda sam ja bila tako besna pa i ja uzela nekog bezveze tipa i nagovorila ga da plese samnom..ufff jesam tad bila besna..tad sam ga bila i ostavila i sad sam se opet bojela da ce se tako nesto desiti..i zato razumes?..A na kraju se 'samo' nasmejao ali nek se pazi !!..Il me tako opet moze izgubiti a neka drugarica kaze meni Andrea kajaces se ako ga ostavis zbog toga..nije se nista desilo..mja boli boli boli i gotovo i ne zelim da me boli..zelim da budem srecna..i videcu jos do mora...nista ne traje vecno hehe :o)) .. Nije on los..nego eto ljubomorna sam..Bojim se da opet budem povredjena ..i gotovo..zato se ovako ponasam !!!

    Oo vidim 'samo za njega' hmm steta sto nam dalje ne pricas o tome..znaci neki decko ti se svidjaa..mja ako nek budes htela pricati reci hehe aaa jesam znatizeljna..curo zelim ti sve najboljee !!! i snjim hehe :o)) Ma super si se provela..vidim..ma sta ako malo budes ' bezobrazna' haha i pijes itd i ne odes na trening sta mlade smo valjda sad smemo uzivati zar ne? Pogotovo slobodne cure imaju prava na svee hehe :o)) i slobodni momci a ako si u vezi onda trebas da se pridrzavas nekih stvari !! ;o)

    Aj lepotice uzivaj pa se cujemo cmok !!
    Deyaa

    avatar

    26.02.2007. (16:42)    -   -   -   -  

  • lei

    koji je to koncert 7.?

    avatar

    26.02.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • _ Lijepa kao grijeh _

    Jube, a nisan išla..bolesna san od sride i nisan mogla ic...:(

    avatar

    26.02.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • lei

    slušam slušam, ali stvarno nisam čula. eto sad mi se i dragi čudi, ali stvarno nisam čula! :))

    avatar

    26.02.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • story of my life

    ehej pa oće biti prijenos na telki???

    avatar

    27.02.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    hej lutko

    bila napisala ceo koment i sve mi se izbrisalo !!
    Ajoooj uff nisam namerno al se desilo
    Jel ti imas mozda e mail onda mozemo pisati da niko ovde ne procita..
    ja sam izbrisala tvoj koment jer si me pitala
    eto pa se cujemo sori bas sam sad malo iznervirana sto mi se izbrisalo uff !!
    Ajde pa se cujemo
    deyaa

    avatar

    27.02.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • lei

    ma vidjela sam kasnije, čula sam i na vijestima, ali dok nisam ovdje pročitala nisam imala pojma! kaže dragi da je vidio puno plakata, a pizda, ništa mi nije rekao! ja još uvijek nisam vidjela nijedan :))

    pojma nemam kako sam to propustila i sad ću se pojest zbog toga :(

    avatar

    28.02.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  • _ Lijepa kao grijeh _

    Draga..jesi živa :)

    avatar

    28.02.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • _ Lijepa kao grijeh _

    Ma istinita je priča..to san ja...nazalost...

    avatar

    28.02.2007. (18:54)    -   -   -   -  

  • lei

    hehe nema koncerta :))

    avatar

    28.02.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...