Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • nemam ni blog ni nadimak

    Interesantno kako Čargonja, kad je potpisivao ugovor, nije smatrao da ga se zakida, nego to smatra baš sada kad se u gradu otvorilo bezbroj mjesta i kad više nije JEDINI pa nam ne može prodavat muda pod bubrege!
    Ako je takav frajer kakvim se prikazuje neka lijepo vozi van iz Palacha, nek pokaže muda i nek si nađe (kupi) neki drugi prostor u kojem ga nitko neće zakidati.
    Koliko znam, Simon je, da bi uzeo Stereo u najam, prodao vlastiti stan. Ni Točka ni Big rock mama nisu prostori od grada. Pa tko je tu veća faca: Simon, Eus ili Čargonja?
    Mislim, lako je galamit kad dođeš niotkud (odnosno iz nekog narkoterapijskog Otvorenog kruga), bez prebijene pare, sve dobiješ na pladnju i onda se još slinaviš kao razmaženo derište!
    Čargonja nije ni riječka alternativa, ni riječki rock, ni riječka nezavisna scena! On je manipulator koji samo zna držat šankove i čija se motivacija svodi na što više alkohola u grlima posjetitelja!

    avatar

    22.02.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • Gagarin

    Ali Palach ima bolji program od Sterea.

    avatar

    22.02.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • no name

    To je stvar ukusa, afiniteta i navike.
    Ali čak i da ima: nije teško imat program za koji DOBIJEŠ 100 tisuća kuna
    Ajde imaj program kad za njega moraš ZARADITI 100 tisuća kuna.
    Mislim da situacija nije fer. Nisu svi, koji rade riječku kulturu i daju prostor riječkoj "sceni", u istoj poziciji. I mislim da najviše galami onaj koji je najviše privilegiran.

    avatar

    22.02.2007. (20:43)    -   -   -   -  

  • BORKO

    Ponovno tvrdim da se iza ovih koji sada pljuju kriju političari i oni koji bi preko leševa do Palacha.Stvaranje atmosfere za linč.Grad iza sebe ima moć,institucije novce.Ako nisi njihov ako drugacije razmisljas onda te nema.A sto to ima Palach samo slobodu koje se mi ostali toliko bojimo i koje se politika uzasava.O onome sto se deseavalo u Palachu posljednjih deset godina
    uopce necu raspravljati dosta je da prolistate novine.

    avatar

    22.02.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • panker

    Jel ti znas da Palach niti ne dobije tih 100.000 kuna vec mu grad odmah uzme za najam.
    Znam to jer mi mama radi u gradu.A u gradu vec odavno zele izbaciti carlija jer imaju nekog svog kojeg bi tamo stavili.sve je to igra koja traje godinama,samo ih carli uvjek zajebe,ha

    avatar

    22.02.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • Jan

    Palach do svibnja 2006. nije placao najam jer ga je kompenzirao prethodnim ulaganjima, koja su pak procijenjena na duhovit nacin (vidi materijal sa sjednice Poglavarstva od 11. 4. 2006. http://www.rijeka.hr/Download/2006/05/30/4.pdf). Od Grada i Ministarstva za programe godisnje dobije oko 200.000 kuna, s kojima ne smije placati najam jer to nije dozvoljeno. Sad tvrdi da je zbog programa bankrotirao, pa bi da radi do sest ujutro - zar ce nuditi kulturu do sest ujutro? Ako je bankrotirao, neka izadje van.
    Floskule i lazi - znao je sto potpisuje kad se 2004. javio na natjecaj za Palach.
    A to sto se predstavlja kao nositelj nezavisne kulturne scene u Rijeci moze si objesiti macku o rep. Zalosno je samo sto rijecki mediji, pogotovo Novi list, nisu nimalo kriticni kad je u pitanju Palach i Carli.

    avatar

    23.02.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • no name

    neka se on ne poredi sa simonom i ostalima jer su oni kreativci i sljakeri a on se naravno buni jer je elegantno trpao lovu na najelegantniji moguci naci, pa nije lud da sada ne saziva presice i luduje okolo jer on nista drugo niti ne zna raditi za razliku od simona i ostalih.
    sta to nitko ne vidi?

    avatar

    23.02.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • palahistica

    Istina ugradskom prostoru s gradskom lovom mlati pare i zali se da je u minusu, hahahahaah lako tako!!!!!!!!!!!!

    avatar

    23.02.2007. (09:13)    -   -   -   -  

  • ksena

    Kad ih već dovodite u program, pitajte Charlija što on ZAPRAVO hoće i pitajte Obersnela što on ZAPRAVO hoće.
    Jedino što je bitno je da Palach ostane institucija riječkog rocka. Pa ako treba biti muzej, nek bude muzej, ali ne može prestati postojati! I Obersnel ga nema pravo zatvoriti!
    Meni se čini da Charli radi sve da Palach prestane postojati: prkosi se s bukom, prkosi se s radnim vremenom, svađa se sa susjedima, skuplja sumnjive stalne goste, pljuje po političarima, izbacuje ljude koji mu nisu po guštu, vrijeđa ostale pripadnike nezavisne scene...
    On je ili lud ili ga netko plaća da to radi... jer - što može biti razlog, a i rezultat,takvog ponašanja?
    Ja bi njega pitala ZAŠTO to radi?
    A Obersnela bi pitala da nabroji bar pet rock bendova iz Rijeke. Ako zna, ok, dajem mu šansu... Ako ne zna, Bože spasi Palach!

    avatar

    23.02.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • 3.maj

    vidi se da je mladez sdp-a uzela blog u ruke
    jos samo da uzme
    palach
    kako to da nitko na ovom blogu nije kritican prema Obiju
    gdje mu je Hartera gdje mu je rijecka alternativa - na cajkama
    nedaj se carli
    ako treba zovi
    evo nas sa Kantride

    avatar

    23.02.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • triper

    i Vezica se spusta u grad ako treba

    avatar

    23.02.2007. (11:16)    -   -   -   -  

  • bura

    jeste slušali emisiju? charli se hvata kad mu odgovara kulture, kad mu odgovara komercijale, pa nizozemske veleposlanice....
    radno vrijeme do 6 definitivno služi komercijalnim sadržajima i ulivu financijskih sredstava koja bi kao trebala služiti po njegovom za hladni pogon i radnu strukturu ugostiteljskog objekta. obzirom na potpisivanje ugovora i uvjetima koji se nalaze u njemu to je nemoguće ostvariti jer na njih je pristao kad je potpisivao 2004. dakle to je potpisano i to se treba ispoštovati.
    a 52 benda koja tamo sviraju, sviraju za 30 kn po satu, dakle i to se iznajmljuje i to je još jedna djelatnost od koje se taj prostor financira. tamo nije cijela rokerska scena, pa ima barem jos 100-njak bendova koji svire po riječkim garažama i drugdje. pa ne može si palach baš sve pripisati! a koncerti se i ovako ionako tamo događaju, pa u čemu je problem? u bankrotu? obzirom da većinu prostorne zapremine tog gradskog prostora zauzima volumen šanka i tvrtke koja to posjeduje jasno je zbog čega produžetak radnog vremena.
    palach definitivno ne žele zatvoriti to je 100%

    avatar

    23.02.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • palach music box living f

    placenik bura odjebi nisi zaradio honorar iako visis vec dva dana na ovom blogu a cjena box-a je 10 kuna s time da pola bendova ne placa jer nema love

    avatar

    23.02.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • Mifceb

    netko kad je izgubio pismo i da je to ici leda za to - sve odrastao samsung refurbished laptops

    avatar

    26.09.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...