Komentari

pooka.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • NEMANJA


    The Black Crown

    The Karmapas are the holders of the Black Crown (Tibetan: Shanag; Wylie: Zhwa-nag) and are thus sometimes known as the Black Hat Lamas. This crown (Tib. rang 'byung cod pan, lit. self-arisen crown), is traditionally said to have been woven by the dakinis from their hair and given to Karmapa in recognition of his spiritual realization. The physical crown displayed by the Karmapas was offered to the 5th Karmapa by the Chinese Yongle Emperor as a material representation of the spiritual one.

    Self-arisen crown, spletena od kose dakinia!? Kakve to sad ima veze s causom sui?

    avatar

    22.02.2007. (01:11)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Da, oprosti, dečki koji nose tu Crnu krunu dva su stoljeća u lineageu stariji od niza Dalaj-lama.
    Klikni.

    avatar

    22.02.2007. (01:14)    -   -   -   -  

  • Blagajnica iz getroa

    srijeda, 21.02.2007.
    Jučer je bio vrlo, vrlo neobičan dan… mislim da su moje peripetije jednostavno toliko…nešto, da meni jednostavno nikad neće biti dosadno. Kažu kolegice da bih trebala ići u Big brother, kao, podigla bi se gledanost. Paaa… kad bi gledali svi koji me poznaju, bilo bi to zaista puno gledatelja (osobito muških). :)))

    Dakle, da se prebacim na stvar. Kako nisam uspjela srediti nešto u gradu zbog čega sam otišla ranije s posla nego inače utorkom, stigla sam na raniji vlak za Zaprešić… i taj moment je bio presudan. Na peronu je stajao, glavom i bradom – Krešo! Dečko s trčanja, ako se sjećate. Nismo se vidjeli 4 mjeseca. Nije onako zgodan ko u ljeti, ali meni još uvijek koljena klecaju kad vidim to njegovo lice. Promijenio je posao i bla, bla… nevažno. Zanimljiva sam ja sama sebi dok pričam s njim. Sa lica mi se ne skida onaj neki cer kao da imam 15 godina i pričam sa svojom simpatijom… ali i on na sličan način priča sa mnom i to me UBIJA.

    Nagovorio me da se švercam kako bih s njim išla do zadnje stanice pa pješice u centar. Rekao je da će on objasniti kondukteru ako dođe. Ali zapravo ono nešto ključno se dogodilo još u vlaku. Saznala sam da ima curu i to već dugo. Uspjela sam koliko-toliko odglumiti da me nije pogodilo, a došlo mi je da vrištim. PA JEBEM TI MATER DA TI JEBEM!!! JA TU TITRAM OKO TEBE VEĆ 8 MJESECI… I NISI MI MOGAO REĆI? JEL BI MI IKAD REKAO?!

    Imala sam sat i pol vremena do aerobika pa me pozvao na kavu sa svojim prijateljem. I tako sam provela ugodnih sat i nešto s tri dečka od kojih dva uopće ne poznam, a jednog površno… i bilo mi je super. Ja jednostavno obožavam dečke, koliko god me nervirali. Čitava satnija mi ne bi bila dovoljna. :)))

    Na kavi je imao par «zanimljivih» rečenica od kojih je moj mozak totalno zanemario postojanje te neke cure i poželio da skočim i tamo skinem sve s njega – JEBEM TI PAS MATER! Ja ću poludit. Ne znam točno što da napravim da se taj majmun meni prestane sviđati. Ni cura mi ne smeta, pa ne mogu vjerovati.

    Navečer me još onaj iz teretane tražio da radim kartu za neku žensku koja «mu se dopada zasad». Pa jebote! Gaze mi po egu, gaze. A ta je ženska ni više ni manje nedavno postala punoljetna. Sad sam bila tek luda. A prije mjesec dana je mene zvao na piće, mene koja imam 27 godina. Pa drž se ti onda tih balavica! To su prave ženske za tebe! Kaže da imam dvostruka mjerila jer je i on od mene mlađi skoro koliko i ona od njega, a to mi nije smetalo. Dušice, to tebi nije smetalo… meni je bogme smetalo – ali selektivno pamćenje i percipiranje je uvijek u akciji.

    avatar

    22.02.2007. (02:58)    -   -   -   -  

  • Baka

    Džiz, majstore, ovako se nisam nasmijala još otkad se Franjo Josip spotaknuo o zadnju stubu na Čičen Ici. A za prvu rečenicu bih te ženila, i za sebe ako želiš.

    avatar

    22.02.2007. (04:15)    -   -   -   -  

  • Baka

    Pardon, ne prvu nego drugu rečenicu.

    avatar

    22.02.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • slaven178

    lud si pooka, nisam odavno bio tu, ali sjećam se da si ti stao na moju stranu prije godinu i pol kada su me tu razapinjali po blogu i to cijenim i pamtim. a sada kad vidim da te i Baka posjećuje, cijenim još i više!

    avatar

    22.02.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • Employment / Zapošljavanj

    Prijavite se i odgovarajte na pitanja koja ćete dobiti od određenih tvrtki kako bih oni povećali kupoprodajnu moć svojih produkata. Npr. Kad uđete u trgovinu neke vrste čokoladica se prodaju i do 50 puta više od drugih iako su podjednake kvalitete. Podjelite svoje mišljenje zašto baš kupujete tu vrstu čokoladica i zaradite oko 10 dolara za vaše odgovore. U mjesec dana moguče je tako zaraditi i do 500 dolara. Sretno!!!
    Posjetite nas: http://www.employment.bloger.hr/

    avatar

    22.02.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Od pilecih glava dobije se dobra juha.

    avatar

    22.02.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • Baka

    Xiola, daj malo ritma: od pilećih glava dobije se juha prava.

    avatar

    23.02.2007. (01:01)    -   -   -   -  

  • budalacobanin

    jel desa tiletova zena

    avatar

    24.02.2007. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...