Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • SadisticoShy

    neznam dali je to istina, ili sam to sanjao samo, ali u nekim zemljama nesposobne ljude, koji nisu u stanju donjeti riješenja koja bi zadovoljila ljude koji su ih na ta mjesta postavili i plačaju ih, jednostavno smjenjuju sposobnijim. Sigurno sam to sanjao.

    avatar

    21.02.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • levant

    jest. samo smo nesposobni mi ovce.
    samo šutimo. kako ćeš smijeniti nesposobne ako si i sam nesposoban progovoriti?
    a mi šutimo li šutimo.

    avatar

    21.02.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Zagrebparking i cijeli bandidosov holding su mi omiljeni... to što oni rade nema ni u kualalumpuru. Digne ti pauk auto recimo, na temelju krivo izdanog naloga dežurnog murjaka, ali bez obzira na to dizanje moraš platit. Neće platiti MUP, ne boj se. Ili nadležna županijska uprava koja od 2004 procesuira moje papire. Bez obzira što se žališ. Bez obzira što si u pravu. I onda će ti jednog dana ko fol vratiti tih 500 kuna. A ako im ne platiš, naplate se ovrhom na primanja, naravno uključujući kamate, a koje oni ne plaćaju kad i ako ti vrate uplaćene novce. Takva samovolja i očigledni položaj iznad svih zemaljskih zakona je san svih diktatora... i tata bi sine. Dok neki ptspovac ne počne odrađivat. U stilu park je moj...

    avatar

    21.02.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    ma grozno!Ebo baš ovaj drugi primjer što si naveo,isto u Puli!Parkiraju se do samog ruba ceste,na pješački,neki kombi prekrije semafor...a ljudi koliko hoćeš!Srednja škola u blizini,osnovna škola u blizini!Ma užaš!

    avatar

    21.02.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...