Komentari

eemma.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • monique

    cuj, probaj razmisliti i vidjeti ces da si i ti nekome andjeo! sigurna sam da tvoja mama tebe vidi kao jednog andjela koji joj je poklonjen s neba... :) i da nije jedina! :)

    pusa i drzi se!

    avatar

    21.02.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • pocetakko

    neznam čemu toliko tuge..ako smo svi anđeli onda si to svakako i ti, zar ne?brzo pogledaj oko sebe i uljepšaj nečiji život anđele;)

    avatar

    21.02.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • Gradska pahuljica

    Slažem se s curama, ti si zasigurno nečiji anđeo... Razmisli, i vidjet ćeš da je tako... I drage, u životu nema slučajnosti, sve se događa s nekim razlogom, i istina je ono... što te ne ubije, ojača te... Tako da skupljaj snagu, doći će dan kad ćeš izaći iz čahurice i postati pravi prekrasni leptir :-)

    avatar

    21.02.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Malena, nemoj tako tužna biti. Ne odlaze svi, ponekad smo mi ti koji odlazimo.istina je da je čovjek sam sebi najbolji drug, no svi mi postanemo kad-tad ovisni i o drugima i mislim da je to neminovno.a ako te ostavio nije te ni zaslužio.onaj pravi to ne radi.a doći će i on.i bit će sve u redu, mora....)

    avatar

    21.02.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • .fears of pain.

    vjeruj i ti si nekome na ovom svijetu andeo... ako ne nekom decku, onda svojim bliznjima.. svi smo mi na neki nacin andeli... kako ko... ja isto imam svog andela koje volim najvise... ae pusa, svrati malo do mene
    uzivaj =)

    avatar

    22.02.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...