Komentari

whiskybar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • lucija9

    Hvala na pozdravu i ključu kojim brže dođem u bar. Tehnički sam neuka i čudni su moji puti kad otkrijem domaćina s kojim se vrijedi družiti.
    Moj prilog tekstu. D Anuncio kao zavodnik!
    Pričala mi je (pokojna) moja profesorica francuskog i prijateljica da ga je poznavala prije riječke faze. Bio je oženjen s puno djece (mislim četvero) i veliki zavodnik. Da nije bilo gospođe, imalo lijepe iz fine kuće, pripadnice mondenog duuštva s kojom nije postigao intimni susret. U salonima Evrope bio je omiljena priča. Tako je u Trstu prijavljen (od prevarenog muža) i žandarmerija ga je došla uhapsiti u pansion. Izašao je na balkon, obućen sa sabljom oko struka i navlačeći bijele rukavice zamolio gospodu da sačekaju da siđe. Jedina koja ga je odbila i to javno bila je Izidora Dancan. Patio je i navaljivao bez uspjeha. Bio je izrazito nizak, neljijep i eto gdje ga je ego vodio!
    Ovo bi bilo rekla kazala, jer je po sjećanju i ne mogu provjeriti.
    Jedna primjedba! Podloga na blogu zadaje poteškoće kod čitanja. Danju zbog odbljeska, uvečer ubog umora, iako crna podloga za crvena slova, vrlo efektno, ali sadržaj teksta je meni draži. Ne zamjeraš? Pozdrav!

    avatar

    10.03.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • lucija9

    Zaboravila sam na temu "odmaknuti se od buke, bilo koje, sveprisutne", recimo otići na Baretićev Trećić ili ne paliti televizor, ne ulaziti u polemike na slučajnim susretima i graditi svoj otok i odlaziti na mjesta gdje se nudi sadržaj naših interesa. Pozdrav!

    avatar

    10.03.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Ono što me je inspiriralo za pisanje ovog teksta jest činjenica da nešto takvo što nam se događalo "pred nosom" moramo saznavati od strane američkih autora, dok se domaći autori samo površinski dodiruju te teme.

    avatar

    11.03.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...