Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • inhibitor

  Ha, ha, kakva jebena inicijacija. Pretpostavljam da su poslije pristupili obredu bičevanja.
  Leb i sol

  avatar

  20.02.2007. (12:08)    -   -   -   -  

 • inhibitor

  Ha, ha, ha, kakva jebena inicijacija. Pretpostavljam da su poslije pristupili obredu bičevanja.
  Leb i sol

  avatar

  20.02.2007. (12:09)    -   -   -   -  

 • inhibitor

  Protonotar je zabio rapir u Milanova leđa, a ovaj je uskliknuo:
  - To je moja žuč!

  avatar

  20.02.2007. (12:15)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Uz pepeo lipe zasvirali su prvi taktovi Bregovićeve skladbe "Liiiiiiipeeeeee cvvvvvvtuuuu, sveee je isto k'o i ranijeeeeee...", s protonotar je samo čeznutljivo gledao u pristalog četvrtog Zmaja od Kamenjara.
  Kasnije su svi skupa prešli na pivu k Šeksu u saborski restoran i uz pjesmu i šalu družina se zabavljala još dugo u noć.
  Na naš račun.

  avatar

  20.02.2007. (12:23)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Poslje je novopečeni Zmaj od Rolingstounza rekao:"Idemo delati!". I tu je biskupu Bogoviću pukao film. "U zmajevom gnijezdu IV", s Borom Leejem u nadnaslovnoj ulozi.

  avatar

  20.02.2007. (12:31)    -   -   -   -  

 • Reporter Borat

  To je savršeno smiješno. Jebo 'Alo, alo'. Kamenjaskog komunistu i ustaškog popa zaređuju u crkveni masonski red, a kamenjarcu pritom dodjeljuju naslov od 'kamenitih vrata' da mu se narugaju, a on siroti uopće ne razume da ga jebu. Kod nas u Kazahstanu je to mnogo transparentnije: ako neko želi postati ugledan, mora dati sestru da je svi izjebu, i to je to.

  avatar

  20.02.2007. (13:02)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  O, nisam znao da sam ja tako ugledan u Kazahstanu!

  avatar

  20.02.2007. (13:17)    -   -   -   -  

 • pooka

  nisam sve stigao pročoitati, zapeo sam za Hitlera... ne znam za zmajeve ali recimo Leni Reifenstahl i njen 'Triumph des Willens', na plakatu kojeg onaj orao pomalo i izgleda kao zmaj, je prošla neosuđena i do kraja života snimala šarene ribice u tropskim morima... ja bih je bio strijeljao bez puno rasprave, baš kao i Konrada Lorentza, von Karajana, Thyssena i druge. a onaj dole William Blake me oduševio jer ga i ja obožavam i ako je netko ontologički zahvalan materijal onda je to on i njegova 4 stupnja ljudske spoznaje. posvetio sam post kao odgovor na tvoju kritiku moje teze... uh, kako mi treba polemika, ha ha ha :)))) u škripcu sam sa vremenim, moram te pročitati pažljivije

  avatar

  20.02.2007. (18:02)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...