Komentari

kosamjauopce.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • borut

    zivjeli semafori! a ti pises o nostalgiji, vjerovatno te ovaj mis-mas podsjeca ipak, na nesto drugo, a ne da bas za njime "gines"
    Dobar dan ti zelim Vesna

    avatar

    20.02.2007. (04:03)    -   -   -   -  

  • Vinci

    sad si i mene zarazio You Tube-om! sinoć sam pola noći proveo na njemu tražeći doslovno sve i svašta. btw. čestitke na godišnjici bloga. kad si mogao i ti zakasnit sa slavljem, valjda nećeš i nama zamjeriti ;)

    avatar

    20.02.2007. (07:34)    -   -   -   -  

  • ~ tko sam ja uopće? ~

    @Vesna: vjerojatno, ali ima nešto i u toj gužvi. Nema Indije bez te gužve, pa onda nekako i gužva omili. @DaVinci: nema frke, ne zamjeram ništa. Baš kao što kažeš, kad sam ja mogao zakasniti, onda pogotovo možete i vi.

    avatar

    20.02.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • borut

    Ha kako se pratimo. Vani je prekrasan suncani dan. Idem se predati suncanim zrakama, kako bi si odagnala ovu maglustinu u mojoj glavi.

    avatar

    21.02.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • pisac i tigar iz Osejave

    Najprije ti ćestitam godišnjicu bloga. Nikad nije kasno. Sječam se da sam prvi put imao šansu otići u Indiju 1976., kada sam se zatekao u Turskoj, a tada se se za Indiju išlo priko Iraka i Iraka đipovima, landrowerima i vlakom. Iako je meni i prijatelju jedan Amerikanac ponudio da možemo s njim mutka iči u Indiju, nisam otiša zbog toga što nisam imao cijepljenje protiv velikih boginja. Nije tada bio zraćni most, kao sad. I kasnije sam pokušavao otići u Indiju, ali uvik mi je "pobigla". Ali nisam se prida, dospit ču već u Indiju. Drago mi je što si bio u Indiji. Ali svi smo mi iz Indije . . .

    avatar

    21.02.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • OFF RECENZIJA

    Ajme, bome me frapirala ona gore snimka s prometom... Svaka im čast! :) - Slažem se, zaista se fascinantno kako u svoj toj guživ nema prometnih nesreća. Kada sam bio u Grčkoj ( također promet i ponašanje veoma sličan ovome, ali oni barem imaju prometne znakove i signalizaciju ) to je bilo više nego fascinantno. Biciklisti, motori, autobusi, automobili - sve to vozi, pretiče, juri - ne bi da nema nikoga na cesti. hehehehe :) Al' što je jop zanimljivije, ne daj Bože da slučajno pređu preko crvenog, makar jurili 100 kilometara na sat, oni će stati i makar nasred zebre... :) - Bilo kako bilo, zanimljivo. hehehe Pozdrav!

    avatar

    25.02.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Sačuvaj me bože prometnih gužvi. Nema gore stvari od toga, a posebno u prometu bez pravila. Momentalno postanem agresivan.

    avatar

    27.02.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...