Komentari

stillgreen.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ¤...Alen...¤

    ...cuj, a di ces ic na skijanje?

    avatar

    20.02.2007. (16:41)    -   -   -   -  

  • My favourite Dani

    joj Kety svima nam falis...u međuvremenu imamo novu ljubav u razredu ali ti neću reć ko je u koga....HAHA...jedva cekam da mi se vratis!!!!! Niki isto falis a kontrolni iz biologije je sramotno lagan! matematika je jedino bila malo teža pa nju nastrebaj na brzinu! joj nebus vjerovala kak je u skoli super,a mene nema u petak jer u cetvrtak popodne idem u Zagreb kod bake! brzo ozdravi da se mozes bordat!
    Puno pozzzzzzzzzzzzzz od Viki!!!!

    avatar

    21.02.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • ...:::ThE kAtA:::...

    A jadna.......
    Aj ak ništ drugo,bar ležiš i boli te za školu...Užiwaš...LOL...
    Ajde ja ti želim da brzo ozdraviš,tak da ti ne propadne novi snowboard.......
    E i da...
    Imam novu adresu...hehe...
    Pa dođi kad budeš imala vremena...
    Pusaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    22.02.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • †...mOrtaL lady...†

    ah da! aleluja reci i za mene! i ja sam napisala novi post nakon godinu dana :)
    ja sam gothiclove.blogger.ba, a imaš me i na hr.link ostavljen. Pozdravljam ;)

    avatar

    04.03.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  • My favourite Dani

    JOJ Kety onaj fucking DarkScream (ti znas ko je on)....hehehe...se ne javlja! Nema ga chatu,niti mi salje poruke,.... jebote da ti znas kak je mene strah! da mu nije kaj bilo!
    Ili se zaklal ili jednostavno vise nece bit samnom u kontaktu....tak me strah...jebiga a ti znas kak je on sladak....hehehe....i ne vjerujem mu ni ja za godine 100% je mlađi nego sto je reko... POLUDJET ĆU....KUŽIŠ??????????????!!!!!!!!!!!!!!! TIP me izluđuje s tim sta ga nema!!!!!!!!!!!!!!! VIDIMO SE NA TALIJANSKOM DA SE DEREM NA TEBE ZBOG TOGA DA MI BUDE LAKŠE...dobro necu se derat na tebe nego na njega,ali on nije ovdje neg na praktički drugom kraju hrvatske... tak mi je bed sta ga nema:(:(:(:( JEBIGA!¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vidimo se na talijanskom
    POZZZZZZZZZZZZZZZZ

    avatar

    05.03.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • My favourite Dani

    Ok evo mene poslije...malo znas bilo bi dobro da napises post o nasoj pjesmi...a ono za DarkScreama je bilo samo jedno od mojih napadaja PMS-a pa mi oprosti..ali ja sam se fakat brinula za njega...kak da me to prođe!!!!!!!!!!!!!!!! Samo o njemu razmisljam...znas da ti nesmijem govorit kaj pisemo...a najrađe bi ti rekla...a nesmijem pa i necu...ali da ti samo znas kak je on sladak.....fuck,fuck,fuck,fuck,....a nemrem ti pokazat sliku...jebiga sad imam vise slika...i molim te poslusaj moj savijet i napisi novi post...ok???
    By:Love is the slowest form of suicide....(sta se mene tice totalna istina...)

    avatar

    10.03.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • P3tr@:)

    HeeY!!sLuČajnO naLeTih na TvoJ bLog Tj.ne baŠ sLuČajnO...NeGo da,ja NEMAM više bLoga.JakO mi je prirasaO srČekU aL sam ga ukinuLa jer sU komenTari biLi preboLesni&sVe samO neke prijeTNje pa mi dopiZdiLo,a i poTukLa sam se biLa pred cijelOm škoLIm,toČnije preD 800uČeniKa koLIkO je imaLa naša smjena i To sa jednOm gLupaČom aL neČem o Tome saD.E da nadam se da Češ oZZdrawiT i iČ na skiJanje...tj.snoWboarDanje..HeHe..uŽiway!!

    avatar

    11.03.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...