Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • zovite_me_britni

    što reći..nego i mislila sam da je Bon Jovi i drago mi je da si dio ove blogosfere, da te čitam..

    svi zapravo vodimo svoje dnevnike i tokove misli. U ovom "svijetu" smo realniji i slobodniji jer ne postoje ljudi koji manipuliraju nama..jer svaki je čovjek slab kad se nađe jači! ja sam u stvarnosti jednako iskrena - jer me ne brinu ljudi. naučila sam se nadjačati svakoga i bit ono što jesam. Kratak je život da bi glumila..kiss

    avatar

    19.02.2007. (17:58)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    ima neka kazna za one koji ne ispune zadaću? meni je ova štafeta dosadna i ne sudjeluje mi se u njoj. pa ću zato rado svoje mjesto ustupiti nekome tko će sa velikim zadovoljstvom napisati storiju o imenu i nastanku svoga bloga!

    avatar

    19.02.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    Uh... a kad se nađete.... CRASH BOOM BANG

    avatar

    19.02.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • Argitula

    čovik dođe mrtav sa otoka od posla i alkohola,zavali se u fotelju nije bija na netu četri dana i onda nađe da mora pisat štafetu...
    Nismo više prijatelji!
    Si čula!

    avatar

    19.02.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • aibreann

    hey, honey, tek sad vidjeh zadatak... nema frke, u idućem postu ću ga obaviti! ;o) i reci da nije istina ono što čujem, pročitah na teletekstu da su Jon i Richie Sambora u svađi zbog Denise Richards, Jon tvrdi da ona negativno utječe na atmosferu u bendu i sad je Bon Jovi navodno zbog toga u krizi i pred raspadom. say it isn't so... :(((
    pusa!

    avatar

    20.02.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ ZOVITE ME BRITNI, da, lakše je neke stvari podijeliti sa neznancem a ovo je idealno mjesto. to si dobro rekla... prekratak je život.
    @ URBAN PRINCESS, sram te bilo... daj lazyu.
    @ LAZY DAYSLEPEER, uf, bit će jako dobro... jedva čekam. :)
    @ ARGITULA, ne se ljutiti na mene, ja isto cijeli vikend nisam bila na blogu i isto me dočekala. morala sam nekoga pa zašto ne tebe.
    @ AIBREANN, ŠTA!?! prvi glas. na službenoj stranici nema ništa o tome. di si to pročitala? na www.muzika.hr isto nema nikakvih vijesti. fakat nisam ništa čula. nemoj me plašiti.
    ja mogu samo reći da Richie nije isti otkako je sa ovom kozom. nikad mi nije bila draga, sada još i manje. bolje da se je Heather držao, ali on je tip kaj svog "malog" ne može držati u gaćama. moguće da je neki medijski trik tipa joko ono i beatlesa. ali s druge strane to bi mi bilo čudno jel oni nikada nisu bili bend da bi popularnost i slavu stjecali skandalima. vidjet ćemo. čim čujem javim. pusa

    avatar

    20.02.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • junac

    iz pjesme znači....nisam znao za tu pjesmu makar su mi oni dobri....
    ja isto nikad nisam pisao ni dnevnik ni niš, i sad odjednom na blogu....zanimljivo!

    avatar

    20.02.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ DRAGI MOJ JUNAC, nije to ni loše, čovjek se treba negdje ispuhati, podijeliti svoje misli a ovo je odlično mjesto. prestala sam dva puta pisati i uvijek se vraćala. jednom bloger - uvijek bloger.
    @ AIBREANN, sad sam pročitala ne net.hr- u. ma grozno. ne želim ni razmišjati o tome. ali na njihovim stranicama nema ništa o tome. sve sam "pročešljala". nadam se da su samo glasine i neprovjerene informacije. ne vjerujem ja našima. vidjet ćemo. mogu se samo nadati i držati fige. a u najgorem slučaju ostat ćemo bez richia. neće jon dozvolit da mu bend ode totalno u kurac. još mi koncert duguju, ima da sviraju još dugo, dugo. dok je jona bit će i bon jovia. :)))

    avatar

    20.02.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • robi

    evo sad sam i nešto naučio,nisam znao da je tvoj nick zapravo dio naslova pjesme,pa poput tebe svi mi koristimo blog kao nekevu vrstu ispušnog ventila,ja sam relativno nov u ovome,ali mi se jako sviđa i mislim da bih dugo mogao nastaviti pisati :)

    avatar

    20.02.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...