Komentari

mcpogled.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Politykus

    Da, interesantno će biti čekati tko će preuzeti SDP?

    avatar

    19.02.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • MCpogled

    @Politykus
    Ma evo iznjeo je onaj admedia jednu zgodnu konstataciju o tomu na admedia.blog.hr o Vidoviću kao mogućoj opciji i mislim da bi se s tim čak i složio.

    avatar

    19.02.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • Drzavnik Novog Kova

    MC: Na izborima 2000. građani su dali svoj glas Sanaderovom reformiranom HDZ-u.

    2000. su gradjani svoj glas dali koaliciji sestorke a ne sanaderu ;)

    meni se cini da cu po prvi puta od kad imam pravo glasa, glas dati sdp-u. i to pod uvjetom da racan ne bude nositelj liste, da bandic ne bude na listi, da arlovic ne bude na listi, da linic ne bude na listi a ostali sada eksponirani sdp-ovi politicari sto nize. cacica ne mogu smislit, pusicka mi je nekad bila draga ali vise nije, adlesicka i hsls bljak, seljaci niti na pamet pogotovo nakon podrzavanja gay brakova, skare-ozbolt bi volio vidit u saboru radi jezicine, tadica i rozica, buljubasica... i kolindu u sabor :) ima prekrasne okice :)))

    sad kad sam procitao svoj komentar zakljucio sam da ne postoji teorijska sansa da glasam za sdp. moj glas vjerovatno opet ide nekoj stranci na margini ;)

    avatar

    19.02.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • MCpogled

    @Drzavnik Novog Kova Ispravljena je 2000. :) Lapsus :)

    Hahaha, dobro ti je ovo. Ja nisam do sad razmisljao o Vidovicu ali danas sam malo citao blog od onog admedije i razmisljao poslije. Kad bi to bila stranka s vidovicem na celu i bez onih koruptgeliptera u blizini poput linica i banditosa onda bi moj glas imali 100% u svakom drugom slucaju no way. Najgori su mi jos oni likovi u sdpovom izvrsnom odboru, prvo niko ih nezna, drugo kad nesto i saznas o njima vidis da se racan okruzio jos gorima od banditosa.... Inace izvrstan ti je post o NATO-u. Svaka cast DNK.

    avatar

    20.02.2007. (00:17)    -   -   -   -  

  • Drzavnik Novog Kova

    hvala, hvala... a zamisli tek sta cu napisati kad budem pripremao ispit iz medjunarodnih odnosa (jedna knjiga mi je NATO poslije 9/11 :)))

    pogledaj ovo he, he

    avatar

    20.02.2007. (01:15)    -   -   -   -  

  • MCpogled

    Ima jedan dobar dokumentarac o 9/11 ali ne onaj moorov, neznam sad ko je autor, izasao je prosle godine!?

    avatar

    21.02.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...