Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • umoran od demagoga

    Pa ako je stanarsko pravo imovina, zasto se onda ne uknjize na njega oni koji imaju to pravo kao vlasnici.Hrpa nonsensa i demagogije. Zna se sto je vlasnistvo, a sto pravo. Nicje pravo ne smije zadirati u pravo vlasnistva nad imovinom drugog vlasnika.Nadam se da je to jasno.

    avatar

    19.02.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • vlasnica,st

    Za autora ovog bloga profesor pravnog fakulteta u gradu Splitu je veći pravni autoritet od Europskog suda za ljudska prava u Strassbourgu koji je stanarima već objasnio da ne mogu otkupiti privatni stan; svi koje to zanima mogu pogledati presudu na www.pravosudje.hr/default.asp?gl=200505090000051

    avatar

    19.02.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • !!!

    Brak sklopljen u komunizmu bio je sklopljen voljom oba supružnika, a stanar je bio useljen silom protiv volje vlasnika a na temelju komunističkih zakona. Jer nigdje drugdje u svijetu nije moguća takva otimačina posjeda (naglašavam posjeda, a ne imovine-jer vlasništvo je postojalo i postoji u kontinuitetu) kakva se dogodila u 'tranzicijskim zemljama'.
    Što se tiče tržišne naknadne vlasnicima koju predlažeš, pitaj malo porezne obveznike ove države jel se slažu da oni kroz državni proračun vlasniku plaćaju 300 000 eura za stan od 100 kvadrata da bi u njemu živjele dvije tetke i otkupile taj stan za bagatelu?????

    avatar

    19.02.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • franch

    ???????????????????????????
    Joj.........pa što nas sve u životu neće mučiti?

    avatar

    19.02.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • St

    Jedino posteno rjesenje je vracanje nacionaliziranih stanova vlasnicima i gradnja novih za zasticene najmoprimce, kojih i nema toliko puno da se ovo ne bi moglo rijesiti kroz par godina. Imalo bi se i za to love da se manje trosi na satove i Maceke..

    avatar

    19.02.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  • lolina

    najveću dreku dižu upravo oni koji bi takve stanove željeli "naslijediti". po tome bi mi ,koji smo se sami, sa i bez kredita , bez popusta , poklona , pljačke ,bez pomoći države i solidarne pomoći kućili budale.

    avatar

    19.02.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • Obespravljeni

    Nominalni (ali ne zakonski!) "vlasnici" stalno ponavljaju svoje nelogičnosti i neistine. Između ostaloga pozivaju se, zamislite, na odluke Europskog suda!!! Pa tko je skrivio cijelu pljačku nositelja stanarskog prava?! Upravo vlast (vlada, HDZ, HSS, itd.) i njeni poslušnici - t. j. suci i drugi. Ta vlast je poslala i svoje suce u taj Sud!!! Taj sud ne valja ništa. Pošteni i pametni ljudi ne drže NIŠTA do takvih pogrešnih, besmislenih odluka, bilo Ustavnog suda, ili tog beskorisnog, nesposobnog, neodgovornog Europskog suda.

    avatar

    13.06.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...