Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    grozno...grozno, stvarno nisam mislila da je toliko komplicirano dozvati hitnu...dobro si se dosjetio ono s policijom.nadam se da će ti s tatom biti sve ok.pozdrav i drži se da ti opet ne skoči tlak:))

    avatar

    18.02.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Nadam se da ti je tati bolje sad. Doista ne znam kako mogu biti tako neodgovorni pa dopusititi da se nitko ne javlja na telefon. Sva sreća pa si ti lijepo na vrijeme reagirao. Ali što se tiče zdravstvene, nema veze čak i ako je nemaš. Barem je tako u Osijeku. Čak sam jednom sama došla na hitnu bez zdravstvene, imala samo osobnu.

    avatar

    18.02.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • Tedica

    O Boze, nadam se da je tati dobro. Tebi svaka cast na reagiranju, ja se ne bih nicega sjetila. Svaka cast!

    avatar

    18.02.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @monita(ljepotica....bez zvijeri.....s mužem): evo, sad javljaju da su svi nalazi OK. Jedne nalaze će ponoviti nakon 20h, i ako opet budu OK šalju ga kući :)) A tlak je skočio, srećom nakratko...strah me pomisliti što bi bilo da se ovo desilo prije 10 dana, na 185/125 :)) @Vražja posla: Je, bolje mu je, hvala :) A ovo za zdravstvenu...znam i ja to, ali doktorica je stajala i čekala da nađem zdravstvenu...to mi fakat niej bilo jasno :-/ Što je tebi bilo da si morala na hitnu? :* @Tedica: Hvala. Znam da se mnogi ne bi sjetili - upravo sam zato i napisao ovaj post! Tata je navodno jako dobro :)

    avatar

    18.02.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • robi

    grozno super si se sjeti,kako idem na crveni križ već neko vrijeme znam napamet sve o prvoj pomoći,ali toliko vremena od poziva do dolaska hitne......još je sve dobro i završilo.pozz :)

    avatar

    18.02.2007. (18:32)    -   -   -   -  

  • cakum pakum

    mene je ovo uzdrmalo dok sam samo čitala, mogu samo zamisliti koju si ti dramu proživljavao danas... a trebala je biti samo jedna mirna, obiteljska nedjelja, jel?

    avatar

    18.02.2007. (18:56)    -   -   -   -  

  • Jaca

    dragi ddadd, pa to za hitnu je grozno! sva sreca da si znao sta da radis, ja bi vjerovatno pocela paniciti. drago mi je da je tati bolje, nadam se da vise necete imati ovakve epizode.

    avatar

    18.02.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    svaka čast, nisi se uspaničario.

    avatar

    18.02.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • Ribac

    ojoj... držim fige!

    avatar

    18.02.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    U jebemu!Ja se ispričavam,no to je prvo što sam smogla otipkati...Imali smo sličnu situaciju nedavno s bakom,kad se samo sjetim...Uf...Nego,ovo je gore od bilo kakvog triler-hororca...I da znaš da sam sve vrijedno popamtila, zlu ne trebalo...Tebi pusa,tati pozdrav :*

    avatar

    18.02.2007. (20:00)    -   -   -   -  

  • dajchi

    evo još jedan 'dar' i od mene
    dobar blog, dobre teme, dobre priče
    pozdrav

    avatar

    18.02.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @robi: od poziva policiji do dolaska hitne i nije tako puno vremena prošlo...ali da sam zvao samo 94 prošlo bi duplo više vremena - a to je vać puno... @cakum pakum: Da...baš je bila lijepa mirna nedjelja :) I uzdrmalo me ko zemljotres...žao mi je što je i tebe :* :) @Jaca: I ja se nadam da nećemo više imati epizode...ovi mjeseci su mi definitivno napehovitije razdoblje u životu :-) Tati je bolje...bio je izgleda anafilaktički šok i zastoj rada srca :) @tinčica u tramvaju: Hvala...vjeruj mi, kako sam drhtavo radio, kako se nisam u prva dva poziva policiji sa mobitela sjetio pred 92 staviti prefiks 01 i kako nisam znao gdje ostavljam stvari (tlakomjer npr.) mislio sam da sam u gadnoj panici...a kad pogledam kako sam brzo našao sićušnu tinidil tableticu među golemom hrpom lijekova i kako sam sve ostalo odradio zbilja mogu biti zadovoljan :) @Ribac: Hvala! Sve je dobro kad se dobro svrši :) @malena_1309: A jebiga, na trebaš se ispričavat...lupila si i eto ga sad :))) Hvala na pusi, tati ću sutra reć da ga pozdravlja Malena...ali mu neću reć da pišem blog ni tko je Malena ;) :* :-D @dajana19: Hvala! Vjeruj mi, danas mi je svaki dar naprocjenjiv, gubim se pomalo...ozbiljno! Dobrodošla, o ti divna mladenačka ženo s bradom na avataru :D

    avatar

    18.02.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • ZiziMars14

    Joj joj joj... Bitno da je sad sve oke..... I dobro da si bio priseban za sve pripremit, nevjerojatno je kad te pukne osjecaj vremena takav, ne?
    Eto, drzim fige da bude jos bolje.. Pa pa :)

    avatar

    18.02.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • The Malleus Maleficarum

    Ovaj blog posvecen je svim blogerima koji su pretrpili i onu ruznu stranu interneta ili ju jos trpe. Naime ukoliko ste pretrpili neugodne situacije vezane uz korisnike bloga te nebi htjeli da se vase iskustvo ponovi nekom drugom iskoristite ovu priliku te nam posaljite MAIL sa svojom pricom te upozorenje na odredeni blog ili blogera potpuno anonimno. Nadamo se punoj suradnji najdrazeg nam BLOGA te eliminaciji takvih psihopata. A ukoliko zelite vasu pricu cemo i objaviti!!!

    avatar

    18.02.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • Dragonlady

    Hitne nikad nema kad je treba... izgleda da je danas došlo vrijeme kad ti i za to treba štela.... Sva sreća imamo auto i do hitne nam treba niti 5 minuta... Želim da ti tata što prije ozdravi...

    avatar

    19.02.2007. (08:29)    -   -   -   -  

  • beijos

    nadam se da tatu brzo pustaju doma...i zelim mu brzi oporavak :)

    avatar

    19.02.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    UH :( Nadam se da će s tatom sve biti ok!

    avatar

    19.02.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • pticabezkrila

    užas....nadam se da ti je tati bolje..a ako treba pomoć..oko bolnice..javi se

    avatar

    19.02.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    strava i uzas :-(....mogu zamisliti kako ti je bilo. moj sin je vec dva puta pao u nesvjest i poznajem taj osjecaj bespomocnosti i strave. vazno je spomenuti ono sto si vjerojatno samo zaboravio dodati u post - ako se osoba onesvijesti, potrebno ju je staviti u bocni polozaj !!!! jezik omlohavi u nesvijesti i moze dovesti do gusenja ako bi se tu osobu ostavilo na ledjima.
    zelim ti da ti tata brzo ozdravi !

    avatar

    19.02.2007. (11:36)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    Podrška tati i tebi i od mene.
    Samo jedna zamjerkica...NE savjetovati ljudima lijekove jer

    a) mogu biti alergični/preosjetljivi,
    b) ne znaš što još uzimaju od lijekova/preparata i sličnog što može loše međudjelovati i
    c) nije istina da pomoć može, a ubit ne može.

    avatar

    19.02.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • razigrano dijete

    Držim fige da sve bude u redu, hitnoj usprkos :)

    avatar

    19.02.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    žao mi je zbog tate,nadam se da je dobro!
    Znam kako hitna zna biti nedjelotvorna,pa i kada dođu,znaju poslati čovjeka s teškim otrovanjem krvi nazad doma,nakon što mu malo spuste temp.te kažu da mu je to zbog reume..(a ono za dan-dva bio bi mrtav)

    slažem se s komentarom od DerzaFanistori,ali vidim da namjeravaš nešto ispravlajti(pa nadam se da je to to)

    Pozdrav tebi,a tvom tati želim brzi oporavak!

    avatar

    19.02.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @ZiziMars14: Hvala draga Zizzzzzzizzizizizzizizi :DDD I jeste bolje:))) @The Malleus Maleficarum: Oke, imam par žrtava (ja nisam među njima) pa ću ima prosljediti ovo ;) @Dragonlady: Luda je to stvar, ne možeš reanimirati, voziti, i zvat hitnu u isto vrijeme. U ovoj situaciji ga čak nismo ni uspjeli polegnuti koliko je to sve furiozno bilo :) @moja afrika: Ma...pustili ga odma' :DD I od toga se oporavio skroz, pjeva ko operni pjevač :-))) @TheLittleone: Hvala :* Oke je :-)) @pticabezkrila: Hej, ptičice...beskrajno ti puno hvala na ponuđenoj pomoći :) Zapamtit ću to :* @lipa mare: da...nisam baš zaboravio već je sjedio pa je to bilo nebitno... To sa tvojim sinom je tužno...znam kako je meni bilo, ali nekako je normalno da ćeš jednom gledati roditelje nemoćne...ali djecu - to je zbilja tužno :( Dobrodošla! @DerzaFanistori: Da...to da sam olako napisao za lijekove sam odmah poslije buđenja shvatio...ali ipak sam odlučio napisati svoje iskustvo, ako ti se ne svidi ovo u novom članku, slobodno napiši svoje mišljenje - zbilja mi je drago da si se javila! @razigrano dijete: Hvala...sad drži fige da prohoda...poludit će od križaljki :DDDD @Kao da je važno...: Hvala :* Mislim da te već preduhitrio moj stari...oporavio se prije no što si mu stigla zaželjati :DDDD

    avatar

    19.02.2007. (17:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...