Komentari

uniformmmfetish.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tuga,radost,život,mladost...

    ueeee....prva sam ;) hehehe
    Saby-mrtva si!!!Morala sam napraviti blog samo da tebi mogu komentirati!!!hehe
    Pa dobro...šta je tu je.
    Hahahahahahaha.....tako mu i treba!!!koji freak!
    Pa...sad je naučio-tko se petlja sa binom loše mu se piše :) hehehe
    Ništa...idem...samo sam ti se stila javiti..
    kiss...

    avatar

    18.02.2007. (20:20)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    E mala pa baš si srce :-) E a taj lik,ma dobit će još koji šamar samo da mi se približi.Znaš da zna da sam ga cinkala?!Boli me dick (hm... i.g.d.!) E upoznala sam nekog lika iz Croatia Bus-a,full je simpa pa smo spikali,a to sve je promatrala Zveki (znaš ona droljuša s Verude koja se petlja sa svakim) hm,baš me zanima šta si je mislila dok je gledala da spikam s njim,još sam se ja pred njom pravila kao neka faca :-) e i išle mi piškiti u mc donalds,i pred mc donaldsom bio full neki zgodan tip (onako moj ukus,onda si već možeš predočit kako bi tip mogao izgledat :-)i popiškimo se mi i izađemo iz mc-a i opet se vratimo i taj tip me zove i pokazuje mi moje sjajilo,nisam ni znala da mi je ispalo,kako sam bila sretnaaaa ,a tip je bio mmmedeni ajd kisssam te,čekaj me sutra :-)

    avatar

    18.02.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    *..Heej Lutko..*

    Evo me na tvom blogu..Tvoj novi post =>kratko ali slatko napisano hehe !! Ma tako i treba dobro si ucinila i ja bi mu opalila samarcinu pff neki stvarno ne znaju svoje granice !! Jednom me u diskoteci jedan marokanac iznervirao..ja kazem njemu necu plesati s tobom izvini i on meni dao samarcinu..akli tad sam imala 12god pa sam bila bas ckapi ali ako se sad desi ufff!!!! Govna sugava hahaha !!!

    Sori za juce danas mi je mnogo bolje dobro sam se naspavala i prestao me boleti stomak !!
    Eto ispricacemo se na chatu jos !! Ne znam tacno kad i nadam se da me tad nece boleti stomak !!

    Eto stavila sam i ja novi post..pa procitaj da nepisem opet ovde sve..ali neke detalje cu ti jos javiti kad budem imala vremena !!

    Cuvaj se cmok cmok
    Deyaa

    avatar

    19.02.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    Ej mala kako si? Si dobro danas? Evo ja sam sad stigla iz grada,nisam išla u autoškolu jer mi se nije dalo,malo sam lutala gradom s frendicama i sad došla doma da učim,ali kurac ću učiti...prije me zvao ovaj jedan frajer da se nađemo,sad me zove ovaj drugi da odemo na piće... (reći ću ti na chatu koji) Svaki put kad namjeravam učiti,dečki zovu van :-) sad razmišljam da li da odem van ili ne...hm...mislim da hoću...a škola...neznam...doći će i ona na red :-) kisssss mačko...

    avatar

    19.02.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • Bojan_FanGirl

    HEJJ!!
    Evo možda sad uspijem staviti komentar..bila malo kod kolegice, mal spikale i evo me doma!!Baš mi je drago što se više ne ljutiš, a fakat se stvarno ono nije odnosilo na tebe..ne znam samo kako si tako šta mogla i pomisliti..Nikad ti nebi glumila lažnu frendicu, ti si meni draga i super cura i sve o tebi najbolje mislim!!
    Da o tebi mislim nešto loše zar misliš da bi ti se ja uopće javljala..rekla bi 'ma ko ju j.' kužiš?Ali nisam takva.Ali nekad i sama znaš svima pukne film i kažemo ono što u biti ne mislimo i tada sve kao da smo tu osobu cijelo vrijeme lagali da nam je draga, i tako..svi mi imamo 'žutu minutu' i tada iako to možda nebi htjeli povrijedimo onoga do koga nam je stalo!!Fakat sorry!
    Moram ti se pohvaliti da sutra nakon 1mj. idem van, nemrem biti duže od 23h ( zbog murije),ali opet idem malo da forgetam na brige i sve i prepustim se uživanju.
    Možda upoznam nekoga novoga, ko zna?!?!
    Eto Sabrina toliko od mene..kissach malena i budi mi dobro!! :-)
    p.s. drago mi je zbog autoškole!!!

    avatar

    22.02.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...