Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lolina

    hahah ti očito nikad nisi čuo izraz puritanska amerika ;)))

    avatar

    18.02.2007. (00:53)    -   -   -   -  

  • puzz

    U jednom broju Economista su naveli statistiku kako oko 30% članova sekti koje su po definiciji "tvrdokorne" nema ništa protiv homoseksualnosti, a još toliko barem za neko vrijeme živi u vanbračnoj zajednici prije negoli se vjenčaju. To sigurno ne bi bilo moguće prije 30-tak godina, dakle i kod njih se stvari mijenjaju. Treba imati na umu i to što Amerika ima velike koristi od vjerskih skupina jer rade besplatno stvari koje u Evropi država mora plaćati (dobrotvorni rad i donacije), a o demografskim problemima si već i sam pisao (religiozni ljudi imaju više djece). Ukratko, čak i ako uzmemo u obzir ove hardlajnere i probleme koje stvaraju -- Amerika od svoje religioznosti ipak ime više koristi nego problema.

    avatar

    18.02.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • borgman

    Pitanje jedan od tvrdog "nevjernika". Je li to bio pokušaj da pomogne populaciji, ili je div Merck "odlučio" testirati svoje cjepivo na dovoljno velikom uzorku, pa za to upotrijebio senatora koji je na njihovom platnom spisku. Već je naveliko trend da se cjepiva puštaju na tržište nedovoljno provjerena (sitni problem sa popratnim posljedicama).
    Iskreno nisam upoznat imaju li oni porez na religiju (trebao bi biti obavezan ako na novčanici piše "U boga mi vjerujemo"). Ukoliko postoji takav porez, onda "ne plaća država, nego svi porezni obveznici".
    Inače bio sam humanitarac, i jedna od organizacija s kojom sam bio blizak je bio Care America. Moj komentar je da ameri blage veze nemaju kako im se troše novci donirani za humanitarnu akciju (posebno vrijedi za vjerske organizacije). Ja vidio...mogu i posvjedočiti na sudu :-) (ovo posebno vrijedi za Šteficu, nije da baš ništa ne znam :-))
    A što se tiče jamerike, o njenoj veličini ne bih (moram nastaviti trend slaganja sa Zvonom El Radical)

    avatar

    18.02.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • druz

    @zvone sto kazes na Bjelisov prijedlog glede školarina?

    avatar

    19.02.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Bjelišov prijedlog školarina - KAKO SAM TO PROPUSTIO !!!!??? De link na vijest ...

    avatar

    19.02.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • druz

    evo ih

    avatar

    20.02.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...