Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • fanny

    Vrlo neobična prosidba...ne mogu baš reći da je romantična, no dobro je prošlo. Slično se i meni dogodilo, prije sedam godina, opisala sam to u jednom postu. Nama je izletio traktor sa sijenom u Cugovcu, na putu za Zagreb. Pajo je nagazio na kočnicu (automatski mijenjač, kočnica te zaustavlja na mjestu), a ja - nevezana, drijemala na spuštenom sjedištu... Razbila sam nos na kokpit i danas mi je nosni kanal nakrivo. Prestigli smo ih i onda čekali pred birtijom, dok sam si ja prala krvavi nos. No djed i baba su negdje skrenuli. A ja sa natečenim nosom stigla u metropolu i onda me još ugrizao onaj stari konj u Maksimiru, no to je već druga priča. Bio mi je to najbaksuzniji dan u životu.
    Inače mrzim pijane vozače, ne mogu shvatiti da netko sjeda pijan za volan. Danas moraš paziti na promet i trijezan, jer nikad ne znaš koliko je budala oko tebe. Pozdrav tebi i "zaručnici" :)))

    avatar

    17.02.2007. (15:48)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    svaki komentar na ovo gore navedeno bi bio suvišan, znam kako je taj doživljaj zvučao te moram reći da je dobro da ima živih na svu sreću ... iskreno prosidba je više nego originalna jer ljubav ne pita za mjesto i vrijeme, najvažnija je ljubav i iskrenost samog čina ...

    vozio sam se po jadranskoj magistrali kad je babac kod Biograda istrčao na cestu, razmak je bio tu negdje oko 15 metara i dok sam birao između kamenog zida i drveta babac se vratio na moju stranu, odabrao sam drvo pod ručnom i već stisnutom pedalom kočnice do asfalta ...

    udarac je bio više nego strašan i makar sam bio vezan opizdio sam čelom u volan iz sve snage, kojom brzinom sa prašio u 128-ici nemam pojma no babac je preživio a auto je bio totalka ... tri tjedna mi je trebalo da sjednem ponovo za upravljač sa bejzbol palicom iza vozačevog sica za neku novu babu na cesti ...

    pozdrav

    avatar

    17.02.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • filmske greske

    Neobična i potresna priča, al na neki način čarobna... Svako zlo za jedno dobro, kak se veli. .Čestitam na zarukama..

    avatar

    17.02.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Fanny vidiš nakon toga se moja draga naučila vezivati. Za razliku od nje, meni je pojas bio dio prirodnog vozačkog procesa. Naime prije sam naučio upravljati letjelicama, nego cestovnim prometalima, tako da se kod mene pojas podrazumijevao i dok murjaci nisu pisali kazne za njega. Kao profesionalno deformiran drajver, uvijek sam pazio na zaštitnu opremu i ista mi je u nekoliko navrata spasila život.
    Kad već spominješ, imam i ja osobno jedan doživljaj iz Maksimira. Samo nije bio uključen konj, već crna pantera :(
    @Dag znači i ti si razdužio jednog kod Biograda. Simptomatično...
    A u svezi prstena... samo sam je htio malo odobrovoljiti u tom trenutku dok smo čekali prijevoz, a poslije su me moji ubijali od zajebancije... eto uplašio se da će umrijeti, pa je zaprosio. Druga verzija je bila - iskoristio priliku dok je bila ošamućena od udarca i s jednim zamotanim okom. Ali tako je to sa svojima. Njih ne biraš, za razliku od prijatelja. Kao što rekoh, moraš igrati s onim što dobiješ ;)
    @MalaPlava da bi veza uspjela to mora biti vanserijski, nekonvencionalno i sa povremenom primjenom šok terapije. U suprotnom sve brzo postane rutina i dosadi. A dosada je smrt broj jedan za veze...
    @Filmski inače to je moja omiljena - svako zlo, za neko dobro. Više puta dokazana u praksi. Glede čestitki hvala, ali malo kasniš... jer ćemo ove godine proslaviti 12 godišnjicu zaruka ;)

    avatar

    17.02.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • lolina

    uhhh bemu ;))) romantike , nije to za tebe , viš kaj se onda događa ...auč..

    a mene moj muž zeza zato kaj volim samo visoke aute od 2 t... za do placa i natrag.obećal mi je. ja izlazim svaki dan na onu cestu gdje ti je poginuo kolega pilot u atosu ili slično. tada sam prolazila onuda ,možda par minuta nakon što ga je onaj pijani u merđi izgurao u kanal.
    da se mene pita , ja bi to ko amerikanci ;tko pijan vozi treba ga suditi za pokušaj ili ubojstvo , a ne to uzimati kao nešto normalno ili olakotno.

    avatar

    17.02.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Uf, grdo je kad znaš da slijedi udar.

    avatar

    17.02.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • riba

    Uf dobro je, ali čuvajte se... :)

    avatar

    18.02.2007. (02:46)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Lollina sad znaš zašto najnoviji interceptor ima bull-bar. Da zakon dozvoljava imao bi i reaktivni oklop i retro-rakete za kočenje. Možda i minigun kao dodatnu opremu ;)
    @Zagi vidim da znaš i ti ponešto o tome :(
    @Riba_ka to je bio sam prvi i najslađi. Naravno, ima toga još u memorijskoj kartici zkgf ;)

    avatar

    18.02.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • alkion

    Bio na krovu fićom, skoro me pregazio kamion (na mojoj strani), tip mo odnio cijelu moju stranu auta (blatobran, oboja vrata) ja završio u tuđem vrtu... da ne nabrajam bilo bi previše opasno... Nego u cijeloj ovoj priči ja na kraju očekivao barem slikicu prstena??? Ono.... ništa??? Baš se pitam??? :)))

    avatar

    18.02.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • lolla2

    ipak je u neku ruku romantično.

    avatar

    18.02.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Alkione nisam ni sumnjao. To obično ide uz tu profesiju. Projektirani smo za veće brzine. Bilo bi nam super kad ne bi bilo drugih sudionika u prometu.
    A slika prstena se nije uklopila u grafički dizajn posta. Među ostalim i zato jer ga je u međuvremenu zamijenila vera ;)
    @Lolla meni je to izgledalo kao jedinstvena prilika. Prava prigoda i događaj za pamćenje. Romantika na sadistički pilotsko-drajverski način. No to ti najbolje znaš, kao vladarica blogosfere s dodatnom opremom u obliku crne kože te bičeve ;)
    Nego duguješ mi neku tekmu. Evo prošli tjedan je svršila epidemija među kadetima. Sačuvao sam dvije litre samotoka. Idemo čašu na čašu dok prvi ne padne. Mogli bi zakazat okršaj tamo negdje od 21-og do 24-og ;)

    avatar

    18.02.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Zbog takvih specijalaca treba zbilja BigFoot kupiti

    avatar

    18.02.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • The Malleus Maleficarum

    Ovaj blog posvecen je svim blogerima koji su pretrpili i onu ruznu stranu interneta ili ju jos trpe. Naime ukoliko ste pretrpili neugodne situacije vezane uz korisnike bloga te nebi htjeli da se vase iskustvo ponovi nekom drugom iskoristite ovu priliku te nam posaljite MAIL sa svojom pricom te upozorenje na odredeni blog ili blogera potpuno anonimno. Nadamo se punoj suradnji najdrazeg nam BLOGA te eliminaciji takvih psihopata. A ukoliko zelite vasu pricu cemo i objaviti!!!

    avatar

    18.02.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Pacijente vjeruj mi pomaže i bull-bar. Do sad je spasio stvar već dva-tri puta... jedino je za*ebancija sa montažom-demontažom jer se rijetki kod nas bave s time.
    @TMM znam da spamaš, ali vjerujem da ima i takvih situacija, pa te neću brisat. Osobno nemam takvih iskustava i ne vjerujem da ću ih imati iz jednostavnog razloga što se znam brinuti za sebe. I ne pušim online druženja. Net je samo sredstvo. Sve se ostalo riješava uživo tj. u četiri oka. Na ovaj ili onaj način...

    avatar

    19.02.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    znaci li to da si i ti vodenjak ili si vec prerastao u ribu?
    eh, postaja je prilicno daleko od moje, tako da cu u subotu samo hodati po dnu panonskog mora... ipak, hvala na pozivu, razveselio me...
    a sto se tice presjecanja... ah, preduga je to prica, zapetljana, izvezana cvorovima i svako potezanje povlaci niz konopa koji mogu lako popucati... no, cekam svojih 5 minuta... nadam se da nadolaze, ubrzo...

    avatar

    19.02.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • marinac26

    Zanimljiv blog, ako te ikad bude zanimalo klađenje dođi do mog bloga, otvori si račune na kladionicama i zaradi si nešto novaca. Samo trebaš prepisati parove koje objavljujemo. I sam možeš vidjeti našu statistiku. Pozdrav.

    avatar

    19.02.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Uh, preznojila sam se dok sam ovo čitala, kao da sam bila tamo... Dobro da ste svi preživjeli. Katkad nam život uistinu visi o koncu... Pozdrav!

    avatar

    19.02.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Maslačkica narastao sam u morskog psa ;) a ti mi se nemoj izvlačit sa udaljenošću. To je svega par sati s vlakom. O končanom neredu i konkretnom zapetljancu ne bi se htio mješati. Samo predlažem da napraviš pauzu i pogledaš na sve to sa odmaka. Iz ptičje perspektive pogled je uvijek bolji ;)
    @Marinac kladionice i kockarnice su za budale. Zar ne znaš da uvijek dobiva samo kuća...
    @Aquaria uvijek mi je ležalo donošenje odluka u djeliću sekunde ;)

    avatar

    19.02.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Vidim da si fasciniran tehnologijom.
    Trebam auto preko dvije litre na zadnji pogon ili na sva četiri, po mogućnosti sa ugrađenim plinom "direktno ubrizgavanja" subaru bi bio idealan, impreca koja nije spuštena ali onaj model koji je nešto poput karavana, novac, M 48 produženi sa nikonovom optikom, škorpion, apovku i par zolji.
    Dali si u mogućnosti nabaviti takvo štogod?
    Ako je zahtjev prevelik dali barem imaš nekog ko prodaje Ladu nivu sa fergazerom koja je proizvedena poslije 2000 godine?

    avatar

    19.02.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • trill

    Strašno. Snažno. Nezaboravno.
    Malo sam u šoku od pročitanog...ali kraj i prosidba su me malo "olabavili" :)

    avatar

    20.02.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    Vežem se i ja od tada, moraš lupiti glavom da se naučiš, a mogla sam i bez toga. Ajde šapni malo, što je bilo s crnom panterom - nije vrag da si je išao hraniti smokićima? Te velike mačke me oduševljavaju, ali samo na ekranu, za uživo su mi pas i konj, a ne bih imala ništa ni protiv male čimpanze na jedno tri dana (više mislim da nam kuća ne bi izdržala). Navrati na blog, odgledaj spot Coldplaya, pa reci što misliš? Pozdrav :)))

    avatar

    20.02.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • hmm?

    velika vas ljubav veze.

    avatar

    20.02.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Šlagerpevač za auto probaj na www.oglasnik.hr. M-48 je dobar za pojedinačne ciljeve do 1500m, ali RT-20 je nenad*ebiv za sve ciljeve do 3000m. Toplo ga preporučam. Škorpionov nedostatak je mali kalibar, stoga toplo preporučam MiniEru s razbijačem pucnja. Zolje su ok jednokratno, ali bolji su zamjenjivi PO sustavi. Znači nema do RPG-7 ili Ose. Za novce ti ne mogu pomoći :(
    @Trill bilo je to intezivno iskustvo. No tek u takvim situacijama čovjek spozna od čega je sazdan. Donijeti pravu odluku u 15m pri brzini kretanja od stotinjak...
    @Fanny bila je lukavija od mene. A lijepo poslovica kaže nemoj čačkat mečku. Za uspomenu i podsjetnik mi je ostavila ožiljak na desnoj podlaktci. Svega par milimetara od arterije ;)
    @hmm? zavjet ispisan krvlju...
    @anabelle moš mislit. Nije čak ni kazneno odgovarao. Valjda po logici gore je prošao i suda u njegovom malom mistu. Ipak nešto smo dobili. Od odštete smo platili dio troškova vjenčanja...

    avatar

    20.02.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    Je, statična je, malo mi djeluje - navijeno kao lutka, imam osjećaj da se nekoliko puta popiknula. No sa 84 to joj moramo progledati kroz prste.
    A kam si išao gurat ruku k panteri, ne mogu vjerovat, no što se čudim, ti si ovisnik o adrenalinu :)))

    avatar

    20.02.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    sretan rodjendan morskom psu!!!

    necu ti pisati zelje, dovoljno je da ti se ostvari bar ona koju sam najvise zelis...

    avatar

    21.02.2007. (07:18)    -   -   -   -  

učitavam...