Komentari

film.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • studena

    "Zanimljiv i pomalo narativan filmsa fabularno nekonzistentnošću koja urušava prvotnu pomalo nemainstreamašku koncepciju filma." ?????????????????????

    Cijela recenzija ili je loše prevedena ili još lošije prepisana jer ovakav "zbrda-zdola" kobasičarski sastav od nabacanih rečenica može nastati samo u flashevima extasya.

    Zalutah slučajno na ovaj blog, ali to mi se sigurno neće još jednom dogoditi. Jalov ti je posao, a stremljenje ka tituli "vox populi" otkriva da, osim što pišeš loše recenzije, još nisi dotaknuo granice gdje se duh oprašta od pubertetskog vizionarstva.

    avatar

    18.02.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  • marinac26

    Zanimljiv blog, ako te ikad bude zanimalo klađenje dođi do mog bloga, otvori si račune na kladionicama i zaradi si nešto novaca. Samo trebaš prepisati parove koje objavljujemo. I sam možeš vidjeti našu statistiku. Pozdrav.

    avatar

    19.02.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    kod nas su oskarovski filmovi 3 eura na dvd-ju na ulici, kopija nalik originalu, ni tržišna inspcija to ne može provaliti, što znači da sam kupila i pogledala skoro sve.
    Osim ovog, jer njega još nemaju.
    Babel mi je genijalan film i da se ja pitam Ocara za režiju dobija bez dileme.
    Gdje je popis nagrada sa berlinskog festivala? Baš me čudi da to nsii objavio, a htjela sam nešto da pogledam što me je zanimalo.

    avatar

    19.02.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • volimmrtve

    Bok,filmašu!
    Ja sam član uredništva časopisa Veno,iz Čakovca.Mi smo zasad lokalni časopis i razmišljamo o širenju distribucije po cijeloj Hrvatskoj.Bavimo se raznim alternativnim temama koje se tiču svih uzrasta,a cilj nam je potaknuti ljude na razmišljanje i bunt protiv stereotipa.Pronašli smo tvoj blog u sveopćem kaosu Blog.hr-a i zaista nam se svidjelo ono što smo vidjeli na njemu!
    Naš peti broj izaći će negdje krajem ožujka ili početkom travnja,a glavna tema broja bit će formalno i neformalno obrazovanje.Ako si zainteresiran,možeš napisati nešto u vezi s rubnim i eksperimentalnim filmskim uratcima,a ako znaš nešto o takvim filmovima obrazovnog karaktera,to bi bilo još bolje!Javi nam se na ove e-maile:
    veno@net.hr (ovdje možeš poslati svoj tekst ili objašnjenje zašto ne želiš surađivati s nama)
    igor@kmck.org (e-mail koordinatora časopisa)
    pero@kmck.org (e-mail glavnog urednika časopisa)
    ultraboris19@gmail.com (moj e-mail)
    Dakle,tekst mora biti kvalitetno napisan.Mi se uglavnom koncentriramo na istraživačko novinarstvo,ali ne isključujemo osobne dojmove u tekstovima.Uz tekst moraš priložiti svoj pseudonim ili pravo ime i prezime,pod kojima će tekst biti objavljen.Ako želiš,na veno@net.hr možeš poslati svoju adresu kako bi ti poslali prijašnje brojeve časopisa da ih proučiš!

    Čekamo tvoj odgovor!

    avatar

    20.02.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...