Komentari

anonimous0nline.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • PcelicaMaja

    oj!!evo upravo sam procitala tj.pogledala tvoje postove.super su..jednostavno i fora..nemoj mjenjati nista,stvarno ti je zakon..svida mi se tvoje razmisljanje :)) maja j.

    avatar

    28.02.2007. (17:53)    -   -   -   -  

  • PcelicaMaja

    hvala ti sunce puuno na potpori,puno mi to znaci..pusa :)) p.s. ne moram ni govoriti da sam uvijek tu za tebe :)

    avatar

    02.03.2007. (19:41)    -   -   -   -  

  • Brighter Side

    Tako dakle, ne bi rekla Renatu i meni za blog, ha? Pročitaj moj post u vezi krzna/hrane/potrebe, da ne pišem puno. Vidimo se.

    avatar

    02.03.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  • Arsrule

    Hello, my little co-villager. He, sam ti rekao da ću te naći, he he heeeeeeee!!! Teško mi je gledati kako mi stara kolje perad svake zime. I razmišljam ja tako... I skužim... Pa nema veze što trči okolo bez glave, kad ću se lijepo najesti purice i mlinaca za Božić. Mislim da nemam pravo prigovoriti "krznarima" jer po meni ta mala činčila vrijedi koliko i moja jadna pura, a i dijele istu sudbinu. To što ja krzno smatram neukusnim i odvratnim nema veze, jer sam mogao umjesto pure pojesti i nešto što nije imalo osjećaje.

    avatar

    03.03.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • venom

    Igore,ne mogu komentirati na tvom blogu,pa se nadam da ćeš vidjeti ovo... Pročitala sam tvoj post davnih dana,ne brini..... Vidi,poštujem tvoje mišljenje i drago mi je da nisi kao većina i govoriš nešto samo zato što bi tako ispao suosjećajan i slične gluposti,ali moje mišljenje nitko i ništa ne može promijeniti,pogotovo što se tiče "beštija".... Brzo mi ozdravi,vidimo se...

    avatar

    05.03.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • Brighter Side

    Vidio sam, vidio... I ja poštujem tvoje mišljenje. Ajde

    avatar

    05.03.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • jojo

    zabrani krzno! zabrani kožu! ali ne budi dvolična! onda se ne šminkaj šminkom koja je testirana na životinjama, mislim da svaki dan nosim maskaru pa ti vidi! nemaš cipele od kože!? imat ćeš za godinu dvije!može oklada?mogla si reći za blog!

    avatar

    06.03.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • jojo

    ej daj napisi novi post!!!!! ide ti!!! pusa!!!!!!!!!!

    avatar

    06.03.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • veky

    ej blog ti je super...stvarno lijepo pišeš...samo tako nastavi!!! kiss,kiss
    a što se tiče krzna...kao što jojo kaže,to je dvoličnost...ako ljudi mogu jest meso,mogu se poslužit i za nešto drugo,šta ne!? bez ljutnje,to je samo moje mišljenje...inače blog ti je superrrrrrrr..!!!

    avatar

    07.03.2007. (15:34)    -   -   -   -  

  • venom

    vidi,jojo,uopće neću diskutirati s tobom o tome,ne namjeravam tupiti svoje,a ti tvoje i sve to bez ikakvog učinka. misli šta hoćeš,ja ću što hoću i to je to...

    avatar

    07.03.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • venom

    a možemo se kladiti da neću,ako cijeli život nisam jer sam tako i odgajana,zašto bih sada počela? no sikiriki,nije bad,dobro je što imaš svoje mišljenje,ali ne kladi se u moje i ne pokušavaj ga promijeniti,takva sam kakva jesam i sve što možeš je prihvatiti me. i meni je puno značilo onih godinu dana,i još mi puno znači,mogu bez bada reći da si mi najbolja frendica; mogu se smijati s tobom,mogu ozbiljno razgovarati i znam da u svakom trenutku mogu očekivati od tebe iskreno mišljenje.

    avatar

    07.03.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...