Komentari

enfiprarh.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • LetShana

    Hrvatsko školstvo neće doživjeti procvat još dugi niz godina...a pitanje je da li ikada hoće...sve je to zbog zatucanosti i fosila koji rade po školama.
    Došlo je novo vrijeme, svijet ide dalje, mladi naraštaji su u punoj snazi, a njihov entuzijazam ubijaju na svakom koraku ljudi koji nam svakodnevno zagorčavaju život.
    Ne znam kako funkcionira sad ovo novo po bolonji, ali ne vjerujem da se išta promijenilo, kao što ne vjerujem ni da su se profe i učitelji promjenili s obzirom na hnos. Možda ovi mlađi, stariji čisto sumnjam. Sad sam se sjetila svoje profe engleskog s faxa koja nije znala ni beknut eng.....ima takvih pun kofer....
    Lijepi pozdrav!

    avatar

    15.02.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • leljak_boy

    Bok, malena... Ima puno stvari koje u današnje doba nisu na dobrom glasu... ima puno nepravednosti u životu kakvog mi živimo... Ima hrpa stvari koje bi željeli promijeniti... Ali život je jednostavno takav, sve se vrti oko toga kak svi sve znaju i kak budu svi najpametniji... Ali moramo se jednostavno naučiti živjeti s tim... Pokušati ne razmišljati o tim stvarima, živjeti svoj život i vjerovati u bolje sutra... Ma koga briga za Bolonju i sve to... Kakve koristi od toga? kad ti bu to trebalo u životu? To je sve jedno veliko s...... (da ne velim kaj)... Ne daj da te takve stvari izbace iz takta... pusa :)

    avatar

    15.02.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • leljak_boy

    Allo, ljubavi... kak si mi danas? ja ne najbolje... mislim da znas zakaj...
    No, samo sam ti htio ostaviti jedan mali komentar i poručiti ti da se smiriš i kreneš dalje! Barem ja tak planiram... Krenuti dalje, položiti te ispite koji su mi ostali i napraviti neke u životu... BTW. nedostajes mi jako... PUSA!

    avatar

    17.02.2007. (14:16)    -   -   -   -  

  • leljak_boy

    Bok, ljubavi... evo mene... Kak si mi danas? Htio sam ti samo ostaviti mali komentar da te podsjetim da se smiris i da sve jednog dana bude u najboljem redu... PUSA!

    avatar

    17.02.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • Vedrać-Isuse slavim te

    Pozdrav,lijep blog..
    Btb :)))

    avatar

    21.02.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • Vedrać-Isuse slavim te

    Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube... :)))

    avatar

    21.02.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...