Komentari

travelfreak.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • TheLittleone

    Želim ti lijep provod i jedva čekam da nam napišeš kako je bilo!

    avatar

    15.02.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • Bez!Komentara

    Pomalo suluda ideja... but I like suluda putovanja... :-)

    avatar

    15.02.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • Minerva*Riranje

    Baš mi se frendica vratila s iste ture, ali bila je 5 tjedana, krenula je u svibnju. Kaže da je to kultura za sebe. Degradacija ''obojene'' rase, preuveličavanje bijele, leglo pedofila i da su jako neobrazovani, baš je dodala da je pola vremena brisala suze od tuge i jada koje je vidjela, jer se ispostavilo drugačije nego što je mislila, jer je taj svijet, baš ono, zaostao, osim Singapura. Koji je kao amen, ali nemoš prdnut bez da te racija ne čopi.

    No, svakako se veselim tvojim zapisima, fotkama još više, ali do tada, daj piši malo više, piši, piši...

    avatar

    15.02.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • Pinkdress

    Fina tura, mada mi dragi kaze da se razocarao Vjetnamom.
    i mi planiramo nesto slicno al ukljuciti i Kinu.

    avatar

    15.02.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • donowho?

    a do hong konga nebi skoknuli?
    nije da nemate dobar plan. wow. nemogu docekati slike i postove :)

    avatar

    15.02.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • Travel Freak

    @Menervna: Pa upravo zato sto su ove zemlje ''zaostale'' mi se i ide tamo :) Zelim nesto drukcije i nepoznato, pravi kulturni sok.
    @pinkdress: Definitivno zelim i u Kinu, ali to nekom drugom prilikom, inace se necu vratiti doma do Bozica :) Velika mi je zelja jednom u buducnosti kombinirati Kinu i Tibet, ali za to bi mi trebalo mislim bar 5-6 tjedana.

    avatar

    15.02.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • The Malleus Maleficarum

    Ovaj blog posvecen je svim blogerima koji su pretrpili i onu ruznu stranu interneta ili ju jos trpe. Naime ukoliko ste pretrpili neugodne situacije vezane uz korisnike bloga te nebi htjeli da se vase iskustvo ponovi nekom drugom iskoristite ovu priliku te nam posaljite MAIL sa svojom pricom te upozorenje na odredeni blog ili blogera potpuno anonimno. Nadamo se punoj suradnji najdrazeg nam BLOGA te eliminaciji takvih psihopata. A ukoliko zelite vasu pricu cemo i objaviti!!!

    avatar

    15.02.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • adeo

    http://adeo.over-blog.com/

    avatar

    16.02.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • tokio hotel and me

    super blog!!!!!posjeti moj i komentiraj.

    avatar

    18.02.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • marinac26

    Zanimljiv blog, ako te ikad bude zanimalo klađenje dođi do mog bloga, otvori si račune na kladionicama i zaradi si nešto novaca. Samo trebaš prepisati parove koje objavljujemo. I sam možeš vidjeti našu statistiku. Pozdrav.

    avatar

    19.02.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • Angelina Jolie Voight

    Uuu zanimljivo da bar ja iman mogućnosti tako nešto napravit. Zakon!Dobro se provedi.Stavi koju sličicu :)Pozz!

    avatar

    21.02.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • svaasta.

    ludi ti provod zelim!!!
    pozzz

    avatar

    21.02.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    ljubomorna sam... i ja bi na puuuuut... valjda budem jednog dana... sretno ti bilo :-))

    avatar

    22.02.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • A.

    Vrlo hrabro........i avanturisticki. I moja je zelja posjetiti te zemlje, nije da mi je daleko (zivim u susjedstvu - u S'pore), ali, eto, klinci, skola, nedostatak vremena.... Jedino ne bih kao ti isla na 'divljaka', svugdje i svagdje, jer mislim da moj zeludac ne bi mogao podnijeti tu bijedu i siromastvo koja vlada u tim zemljama. Nije da zatvaram oci pred time, i to je neciji zivot, ali toliko tuzan i nehuman da me boli oko srca kad citam ili slusam o tome. A kamoli da to jos i vidim uzivo - mislim da bih posvojila svu tu jadnu djecicu, samo da mogu. U skoli mojih klinaca se svako malo skupljaju donacije (u odjeci, sk.potrepstinama, igrackama, novcu,.....) za razno-razne udruge i domove u tim zemljama, pa uz to dobijemo i letak s kratkim info kome to ide kao i kratki opis stanja u zemlji, neki put i koja slicica - za proplakat' od tuge, bijede i zalosti......
    Radje bih ja onako, turisticki; hotel, suvenir-shoping, izlet, hramovi,.... Nadam se da si upucena u to da jos uvijek ponegdje vlada 'dengue fever' (bolest komaraca), ima dosta otmica ljudi i prodaje u roblje (doduse, uglavnom lokalno stanovnistvo, ali nije za igrati se - ne idi nigdje sama, uvijek budi u drustvu!!), a Malezija je poznata po kradji i kriminalu (pogotovo jug, Johor).
    A S'pore kao da ne spada u ovaj dio svijeta, pocevsi od cistoce i sigurnosti na ulici, nacinu zivota, raznovrsnoj kulturi,...... Zbog toga sto ovdje ima puno zabrana i zakon vrijedi za sve (i strance trpaju u zatvor), zivot je sigurniji i nema kriminala (samo 1% na 4,5 miliona stanovnika). Nema rasne diskriminacije, na ulici ces vidjeti Indijke u sarijima, muslimanke omotanih glava u marame, siike s turbanima, krscansku crkvu pored muslimanske dzamije,...... Vrlo zanimljivo. Jedino pazi sto unosis u S'pore; zabranjene su zvakace gume, alkohol, mesne preradjevine, cigarete (samo par kutija; inace ovdje se smije pusiti samo na otvorenom i kutija marlbora je $11=50 kn), a za drogu je smrtna kazna.
    Mogle bi popiti kavu zajedno, ako hoces, vec kad si tu........ Samo, napisi mi svoj mail.

    avatar

    26.02.2007. (02:42)    -   -   -   -  

  • A.

    Ma, sad sam skuzila da je mail 'sakriven' u sanducicu.......eh, bas se ne snalazim s tim blogovima, svatko ima svoju foru, a ja ionako nisam bloger, nego samo volim citati.........
    Dobro, ako hoces da ti se javima - samo reci....

    avatar

    26.02.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • BLOT

    E bas sam se nedavno vratila iz Kambodje,fenomenalno iskustvo!!!
    Prije nekoliko godina sam se uputila slicnom turom po jugo-istocnoj Aziji
    i nekako su mi Vietnam i Laos ostali u lijepom sjecanju.
    Opasnosti nema;iako se neka od odredista mogu uciniti nepritupacnim i divljim,vjeruj mi sve je to vec turisticki uhodano,da se ti kao strankinja nemas cega bojati.
    A najbolje od svega;hrana odlicna,suveniri i smjestaj prejeftini.
    Uzivaj

    avatar

    26.02.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • ladychocolate

    jako dobar blog,svakako posjeti moj!!!
    pozzz

    avatar

    26.02.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • Ipanema

    God I wish I was in your shoes...

    avatar

    27.02.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  • DRAGEC

    DOBRA TI JE TURA, BIO SAM OVOGA LJETA. NA TAJLANDU IZBJEGAVAJ KOMERCIJALIZIRANA MJESTA, IDI OBAVEZNO NA KO PHI PHI. CUVAJ SE JAKO U KAMBODZI ,IMA SVASTA ZA VIDJETI ALI SU GROZNA SIROTINJA., MI SMO SKORO NA JE... NEMA BANKOMATA I NE PRIZNAJU EURE. U VIJETNAMU SE CUVAJ GRADSKE GUŽVE.RAZMISLI DOBRO TREBAJU LI TI TABLETE PROTIV MALARIJE, NUSPOJAVE MOGU BITI GORE OD MALARIJE....OBAVEZNO VIDJETI HONG KONG KAO DA JE DRUGA PLANETA.DA IMAM VREMENA JA BIH PISAO BLOG, O SVOJIM PUTOVANJIMA....SRETNO !

    avatar

    27.02.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...