Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • knjiški moljac

    inače, novi Globus otkriva kako je Lokotar iz AGM-a prešao u Algoritam te će dosadašnji AGM-ovi autori nastaviti objavljivati u Algoritmu. odlična stvar - krajnje je vrijeme bilo da Algoritam kao jedna od naših nejvećih izd.kuća počne redovitije objavljivati domaće autore. Inače, svoju je bliblioteku u Algoritmu dobila i Andrea Zlatar (umjesto Crnkovića) i siguran sam da će nam i ona podariti dobra štiva. AGM-ova izdanja će mi osobno jaaako faliti jer osim što se radilo o uglavnom odličnim naslovima, uvez i dizajn su također bili vrlo kvalitetni.

    avatar

    15.02.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    nego, zna li tko što je s nagradom Jutarnjeg za najbolju domaću prozu? Čini mi se da ove godine debelo kasne...

    avatar

    15.02.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • kratke...

    dao bog još bar 5 algoritama ili sl. firmi, pa da se uravnoteži tržište, pa i 5 profila i ostalih, jer bi se moglo dogoditi monopoliziranje... a to bi neki voljeli.

    avatar

    15.02.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • dviz

    Eh, fali mi link za taj intervju s Lebom, uvijek me razveseli što ga mogu pročitati kod tebe, a ne moram kupovati novine. Volim ih kupovati, al ima toliko puno meni nepotrebnih stvari da me već živcira i draže mi je kad ti probereš i llijepo tu staviš link. Al radi Leba kupit ću ovaj broj Vijenca. Jako mu je dobra njiga i mnogima je poklanjam, jedino je jako siromašno grafički napravljena, to mi je žao, mogli su malo više uložiti. I tu bih se nadoverzala na kratke, u ime kvalitete i što bolje evolucije hrvatskog pisma, jako mi je drago što nakladnici udružuju snage, al ne podnosim monopolizaciju, a čini mi se da Alg to pokušava izvesti, što je okej ako svaki od navedenih urednika, koji su izvrsni, budu imali dovoljnnu autonomiju, i naredne Lebove knjige budu izlazile u kvalitetnijem tisku.

    avatar

    15.02.2007. (14:40)    -   -   -   -  

  • Zenitist

    svoju je bliblioteku u Algoritmu dobila i Andrea Zlatar (umjesto Crnkovića)
    A gdje će sada Zlatko?

    avatar

    15.02.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • dviz

    Nisam vidjela, jel na knjigama sada piše Andrea Zlatar il je ostalo nj ime? Pa on je valjda ponovno umirovljen. mada urednici nikad ne idu u mirovinu. sigurna sam da će osvanut negdje.

    avatar

    15.02.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • dr. lebowski

    Zlatko odlazi u zasluženu penziju.

    avatar

    15.02.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    @dvizga, objavit ću link kad na webu osvane internet izdanje novog broja Vijenca... međutoa, svaki broj Vijenca donosi obilje sadržaja o književnosti (ali i drugim umjetnostima) pa mislim da 10,00 kuna koliko za Vijenac treba izdvojiti svakih 14 dana stvarno nije previše (dakle, kupujte ljudi Vijenac, kupujte!!! ja sam njihov suradnik pa ako se poveća broj prodanih primjeraka možda povećaju i honorare :-)) )

    avatar

    15.02.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • studena

    čim ti moraš vapaj još i boldati, zaista vam loše ide.
    a da pokušate naći zanimljive sugovornike? to bi moglo pomoći...

    avatar

    15.02.2007. (18:11)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    draga moja studena, vapaj je bio ironija, ide nam sasvim dobro, hvala na brizi, honorari u Vijencu su sasvim pristojni i veći nego kod nekih drugih medija s kojima imam zadovoljstvo i čast surađivati

    avatar

    16.02.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • vedrana rudan

    A da probate naći zanimljive suradnike? Nešto mlađe od tebe, koji žališ što Lokotar ode iz kuće koja je lijepo uvezivala knjige. S kakvim ti to medijima surađuješ? Hoćeš reć, ostali ti ne plaćaju, a ni ovi al bar ti objave ime?

    avatar

    16.02.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • dviz

    A bože moj ak ih počne algoritamski uvezivat, sve ošlo ukurac

    avatar

    16.02.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...