Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Irnan - NPZ

  Krasno mi je čitati tvoje upise, jer cijeli tvoj blog odiše ljubavlju za tvoju kćerkicu.:)
  Blago djeci koja imaju takvu mamu.
  Lijep dan ti želim!

  avatar

  14.02.2007. (15:14)    -   -   -   -  

 • Euro

  sretno valentinovo i svaka cast na tekstu...

  avatar

  14.02.2007. (16:14)    -   -   -   -  

 • king

  predivan post

  don branko

  avatar

  14.02.2007. (16:24)    -   -   -   -  

 • prijatelj

  ......napokon sam uspjela uvjeriti ovaj stroj da prima komentare za blogove !!!!!.......jeeees!...
  ..nemam kćer nego sina i vjerojatno se iskustva u odgoju nešto razlikuju. kada bih ja njemu bilo što od životnih savjeta ponovila dva puta, jednostavno bi prestao komunicirati sa mnom..........s pravom.........jer on to shvaća kao da ga smatram glupim.......pametnom je jednom dovoljno!
  .........dozvoli svojoj kćeri da odraste..........odmakni se malo.............ona sada već sasvim sigurno zna da može doći k tebi s bilo kojim problemom i da ćeš ga ti shvatiti vrlo ozbiljno.... bio to stvarni problem ili problem samo u njezinoj glavi....................ali čekaj da ona dođe k tebi. daj joj prostora da sama donosi svoje odluke, da sama pronalazi rješenja, a kad zapne....doći će k tebi. nemoj živjeti njezin život.............ne činiš joj uslugu.........to nije način da ju zaštitiš. Najbolja zaštita će joj biti da stekne samopozdanje u svoju pamet, svoje odluke i svoje greške.
  ...........ne slažem se baš s tobom u opisu muškaraca kao muževa. da su cendravi i to svi redom... to da............ i da će pokušati sve kako bi dobili sve servirano i to ne na vrijeme, nego sekundu prije nego što su tražili....sigurno hoće, ali dobiti će samo ono što im mi dozvolimo. nerado to priznajem, ali mi smo ih razmazile i točno onoliko poštovanja pokazuju prema nama koliko ga mi imamo prema sebi!

  avatar

  14.02.2007. (17:00)    -   -   -   -  

 • pocetakko

  savjeti na mjestu - govorim iz pozicije kćeri koja je u godinama kada joj je često jedna od rečenica : mama imala si pravo...dakle, ne još sasvim odrasla ali dovoljno velika da shvati otprilike što vi majke želite reći..
  pamtim i nadam se da ću ih jednog dana prenositi svojoj djeci..
  pozzzzz:))))

  avatar

  14.02.2007. (22:17)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Lijep i inspirativan tekst, nešto slično sam ja planirala napisati svome djetetu (ali još nerođenome) i objaviti na blogu. I dati mu/joj da jednoga dana to pročita, zajedno s amnom, zavjerenički :)
  Više-manje se sa svime slažem što si napisala, ali imam jednu malu 'zamjerku'. Ono vezano za muškarce. Ne bih se složila da su svi muškarci takvi. Znam da ti nisi rekla da su svi takvi, ali učeći dijete u startu da je to neka vrsta pravila, ono može steći takav dojam. Ne znam, mislim da je stav žene prema partneru bitan. Ako on vidi da uz sebe ima ženu koja ne poštuje sebe, onda ju ni on neće poštovati. I ne bih se složila da su žene dominantnije od muškaraca i superirornije. Niti bih, ja osobno, ikada htjela biti. Ima jako puno žena-kučki, doslovno, koje nisu zaslužile da uopće budu rođene, isto onoliko koliko ima takvih muškaraca. Ima svekrvi iz pakla, ali i onih dobrih kao kruh. Ima muškaraca primitivaca, ali i gotovo pa idealnih frajera. To je sve individualno i pronalaziti tu ikakva pravila je, po meni, iluzorno.
  Nemoj ovo krivo shvatiti, to nije kritika na tvoje riječi, samo povlačim paralelu s generaliziranjem i upozoravam da bi dijete, prije svega, trebalo učiti da svakoga i sve sudi od slučaja do slučaja, individualno, bez da ikada ima predrasude i da generalizira :)
  Želim da se tvojoj kćerkici ostvari sve ono što joj ti želiš i da odraste u kvalitetnu osobu :) Pusa!

  avatar

  15.02.2007. (01:13)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...