Komentari

mcn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tri Pojma

    he, he... ne sekiraj se. moju možeš odmah baciti jer ja sam tu ionako sasvim slučajno. prva kritika mi je bila sasvim dovoljna, a najviše me se dojmila riječ "raspižđujuće"... baš slatko ;)
    veliki pozdrav

    avatar

    14.02.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  • Ivan moze da plese

    ...kontam da bih zeleo videti komentar na price koje sam poslao. Nije mi namera forsirati macana ako vec nema vremena da sve price iskomentarise. Ali barem nek onda nadje mesto na sajtu gde ce pisati nesto otprilike kao izvinjenje sto se ne mogu komentarisati sve price. Jedna napomena: nije do ega vec do radoznalosti i nestrpljenja. Hvala na razumevanju.

    avatar

    14.02.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • Kutchkica o svijetu oko sebe

    ne volim happy end-ove

    avatar

    14.02.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Esej je smislena književna struktura koja ima svega pomalo, znanstvenog i poetskog, a u biti je na razini blogerskog posta i večernjeg razmišljanja. Pozdrav.

    avatar

    14.02.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • [piskinja]

    Sad sam pročitala tvoj dva bloga o izdavanju knjiga. Da li je isto tako i sa dječjim slikovnicama? Čini mi se teže zbog ilustracija. Mislim da sam se uhvatila zbilja nemoguće misije. Ako sam sad počela izgleda da ću ako uspijem to napraviti za tri godine. Ustrajanje mi se čini kao nemoguća misija. Odustajanje kao najgluplje rješenje. Ipak bi mi ego patio...

    avatar

    16.02.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...