Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • žutoperak

    a siroče Naše malo, a tebi baš nije lako... vIP mi je poslao poruku, da sam potrošila 900 min. pa kud prije ni 10 dana nije prošlo, moramo se dogovorit jer 40% tih min otišlo je dok smo šutili. kastrofa. i kao i obično za ova dva zadnja dana. napokon me ulovio san negdje oko 4, ali sam se probudila u 8... pa prolupat ću. jel ovo sve znači da nečeš na ronjanje? moraš, pa čak i ja ću ići... May the force be with you...
    P.S. ja bi htjela naučit španjolski (ali sapunice mi nisu baš dosta), ali nema se para.
    pa studenti su u ovoj državi najjadniji sloj. pa ne začuđuje činjenica da je 7% hrvata fakultetirano.
    a jednog dana i Ti češ biti među tih 7%, i onda si na konju , a konj ide kamo god budeš htio.

    avatar

    14.02.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Eto ti ga na! I ti si odlučio postat radna klasa. Welcome to my world, ja radim otkako sam krenula na fax i baš mi je super. Dobiješ nekih 300 kn mjesečno za džeparac i voziš. Bar ne moraš žicat roditelje za svaku glupost. A što se tiče ljubavnog života, a srećo da mi tebi nabavimo mačku ili pasa? Mislim da bi pas bio bolje rješenje, tjerao bi te na gibanje :-))))))

    avatar

    14.02.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • kuusoo

    Prijatelju moj, ne znam koliko će ti moja poruka značiti, ipak ih svakodnevno dobivaš, pa su ti možda i dojadile, ali jednostavno ti moram reći da Ne želim da budeš tužan.
    Ne želim da si nesretan.
    Ne želim da si nezadovoljan.

    Ovo je biće neko ludilo za Velentinovo (očaj?) jer ni ja nisam nešto. Ivan me zvao, ali meni to nije to i neću se s njim nalaziti jer mi je dosadno. U tom pogledu, poslušat ću tvoj savjet. Tako bih se voljela opet zaljubiti ko prvi put. Baš bih. To je nešto prelijepo.

    A ti... Dragiću, zar te ništa ne veseli? Bar malko činjenica da si glavni motiv mog bloga; maskota :)?! Osim što si neminovno SVAKI PUT spomenut bar jednom, sad su tu i slike...

    To što ti mene ne spominješ znam da nema veze s tim da me se ne sjetiš... ? :)

    avatar

    14.02.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • Kinder Jaje

    Ovo kuusoo mi se nekako prilijepilo, ja sam još uvijek tvoje Kinder Jaje :)

    avatar

    14.02.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • iffy

    ko bi reko da je danas onaj dan.
    nisi jedini u emocionalnom penisu. nisi.
    svaka čast štoš radit.. ja neam vremena za to, jer moj fakin fax ne zna napraviti normalan raspored.. živim na džeparcu.. i živjet ću još.. dugo.. :)
    pozdrav! i smajl! ;)

    avatar

    14.02.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    hahahah kad se zaposliš konačno ćeš vidjeti kako je meni koja rinta svako ljeto!!!!! ali vjeruj mi nema tog osjećaja koji ti može zamijeniti trenutak kad starome i staroj napokon rečeš: "Naravno da vam mogu razmijeniti petsto kuna....đe mi je novčanik?"... :)) ajde samo ti rintaj... :)

    avatar

    14.02.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Maknuti ispis računa :-))))))))))))))))). Ne želim ti kvariti planove, ali, čak i ako uspiješ maknuti ispis, na računu ostaje broj smseva :-)). Pa sad, uvjeri nekoga da je 300 smseva mjesečno neophodno :-)).
    Eh sada, koliko god kunf-fu ili nekaj slično bilo skupo, treba ti i malo fizičke razbibrige :-)). Tako da vjerujem da će taj argument paliti kod donatora :-)).
    Last but not least, kašnjenje tvog najdražeg :-)). Pa, imam par frendica kojima je točnost nevjerojatna mana :-)). Poznato mi je smrzavanje ispod konja, sata i sličnih ljepota glavnog nam trga :-)). Stvar riješih mijenjajući mjesta dogovora u kafiće i nosim knjigu sa sobom :-)). Da uopće ne spominjem jedno nezaboravno kašnjenje od sat i pol :-)). Mislim, ne bih toliko dugo čekala blablabla, ali sam ... Idem ispočetka :-)). Daklem, nalazim se s frendicom, u jednom kafiću. Odem prije toga do banke, tamo gužva neopisiva, zaključim da ćemo radije poslije do banke, vjerojatno mora i ona, a ja ne volim kasniti. Ionako će platiti tu prvu cugu, poslije ću ja :-)). Znači, sa neke 2 i pol kn u novčaniku, jer sam kupila i neki kretenski časopis do dva :-)), sjednem u kafić, naručim kavu i čekammmmmmmmm ... sat i pol, skoro sam je udavila, kad se udostojila pojaviti, puna isprika :-)). To je bilo prije mobitela te promrmljah nekaj tipa: Platiiiiii mi cugu :-)).

    avatar

    14.02.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • snape

    E čovječe jesi ti živ????
    Ni traga ni glasa od tebe danima....
    Javi se kad stigneš,počinješ me brinut...
    kissach

    avatar

    15.02.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...