Komentari

abrelosojos.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • marko

    Ej! Vidim da si razočarana u život (ko i ja) i jako mi se sviđaju tvoja mišljenja! Volio bih znati što te to iznerviralo ali isto tako znam da je to tvoj privatni život... ajde, nadam se da će bit bolje. Sretno ti valentinovo iako kažeš da ti je to za tebe sasvim običan dan. Puno pozdrava i želim ti da na valentinovo budeš okružena ljudima koji te vole te da se osjećaš voljeno i zaštićeno!

    avatar

    14.02.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • CHIARICA

    Holi gorda.... Ovak.... točno te kužim kak se osjećaš, jer i ja uglavnom isto osjećam... totalna sam kontra ove današnjice i nema šanse da se uklopim među vršnjake.... ali ok, zato imam neke starije od sebe koji me drže, pomažu mi da izdržim dalje... mrzim današnje stanje mladih... svi žive samo za zabavu, da se dobro naroljaju svake subote i boli ih džon za sve... fakat je dosta toga... zašto bi netko ispaštao zbog tih budala... i dobro kažeš.... živi kak ti misliš da je najbolje.... ti si ta sila koja upravlja svima i nije te briga što drugi govore...

    avatar

    14.02.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • vanny.vs.margo

    stvarno si to dobro napisala... mi te u potpunosti razumijemo, ali se samo samo smijemo i gledamo kako rade budale od sebe držeći alkohol u jednoj, a cigarete u drugoj ruci.

    avatar

    16.02.2007. (13:05)    -   -   -   -  

  • vanny.vs.margo

    ma nek rade kaj žele,mi se znamo zabavljati i bez toga...
    ostani svoja i dalje,i šaljemo ti bigg pusu!!!!
    i bigg hag!

    avatar

    16.02.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • vanny.vs.margo

    Vanny: gooooooordoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
    Margo: ma, dobro je...

    avatar

    16.02.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...