Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • trill

    Gadna je depresija ma kako bio "dobar" razlog za nju. Mislim da će ti Nona sad ipak polako izaći iz tog stanja jer ako je počela jesti Čokolino, ako se zna nasmijati, pa i zanima ju kako malena hoda ( bravo cure :) ) neće to još dugo trajati. A onda će i tati biti bolje :)

    avatar

    13.02.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @Trill, nadam se svim srcem. Hvala!

    avatar

    13.02.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • Um

    Proživjela sam tešku depresiju, znam sve. Treba imati jaku volju. Ohrabrenje drugih malo vrijedi.

    avatar

    13.02.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @um, znam da je potrebna volja. NJihova volja. I frustrira me to što ne mogu, puno, pomoći. Ali, ipak, vidim kao ih trgnem, bar privremeno. Ne mogu, samo, gledati. I čekati.

    avatar

    13.02.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    u depresiji je najgore što stalno tražiš nešto izvana da popuniš prazninu, a možeš to samo iznutra...nadam se da će nona biti bolje:*

    avatar

    13.02.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @Amorfia, živa istina. Hvala!
    @Suziiiii, hvala! Nije s otoka. Nona je rođena i oduvijek živi u Rijeci.

    avatar

    13.02.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • djuro

    nekad je teško imati sve ključeve u svojim rukama. možda baš zbog toga je u nekim trenucima i teško se izvući iz depresije. istina da se moraš sam izvuć do kraja, ali najteže je početi. i onda je najčešće potreban onaj prvi impuls od strane nekog drugog koji ipak vidi neko svjetlo. nedavno imah nešto vrlo slično doma, pa nisam zna bi li vika na ćaću, jer se strašno prestrašio onog što mu se događa, ili na mater i brata koji nisu znali reagirati nego mu samo povlađivali. na kraju sam ih ja mora (srića, pa je i seka držala moju stranu) sve redom 'šamarati', ali hvala bogu pa je terapija uspila. tako se nadam da će biti i s tvojom bakom. vidim da si ti već postavila temelje :-)))
    živila

    avatar

    13.02.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    I ja sam mislila da ti je nona sa otoka. Govori kao stari silbenjani.
    Žao mi je kad čujem takve stvari, jer i sama imam baku koja se cijeli život prepucavala sa didom, živila je za to kako sad vidim, ali otkad je on umro ona neće izaći iz kuće. Stalno joj nešto smeta vani, pa noge, pa kiša, pa bi ovo i ono. Stalno traži isprike, a van je ne možemo izvući. Zna koliko je volimo, pa čak niti nama za ljubav neće. Vene, a ne znamo kako je probuditi.
    Lijepo je što si ti uspjela.

    avatar

    13.02.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • happywedding

    bol prolazi u fazama...

    avatar

    13.02.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Uh, znam kako ti je. Najradije bi uzela dio njenog i tatinog i odživjela za njih, samo da ne gledaš kako se "zakopavaju". Majstorski si je trgla, dobro je to, neka ti još poživi što vedrije.
    Od srca želim.
    Često tako razmišljam kakvi ćemo mi biti ako doživimo te godine i što ćemo kad se stvarno umorimo od života i boli...
    Depresija je beštija crna. Grdo grize.
    Meni je pomoglo tri ture Aktivin-H kapsula i tijelo mi je samo reklo u jednom trenutku: dosta je-ne treba mi više.
    Izvukla sam se jako dobro.
    Sada me tu i tamo lovi kronična iscrpljenost, koju sam konačno prepoznala kao takvu, a ne kao onu beštiju opet. Mali crveni Plibeks je čarobna tabletica, svima toplo preporučujem.
    Pozdrav

    avatar

    14.02.2007. (08:04)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @djuro, baš mi j edrago da su se tvoji trgli i iščupali iz ralja vlastitog uma. Evo, moja nona je i danas jela, kratko ustala...tati stalno tupim jedno te isto. Hajde, danas je iscjepao drva i rekao kao će navratiti, popodne, kod mene na kavu. I to je nešto. I ja bih ih najradije "našamarala". Nona je obećala i da će se srediti-počešljati kako spada, staviti zube, opet...Smiješno i žalosno istovremeno, ali Mlađa se boji kada je vidi onakvu, raščupanu, bezubu, u krevetu...Zbog nje će to napraviti. Neka.
    @Demjan, bol treba odbolovati. Nažalost, čini se da ljubav ne čini čuda velika, već mala. Ali malo po malo, i vi ćete uspjeti, vjerujem. Neka se osjeća korisnom. Ako može, naručite da vam ispeče omiljani kolač, ili nešto skuha, nahvalite je da samo ona tako zna skuhati....Osjećaj korisnosti liječi starije. Držim fige. Znaš, dobila sam bitku, dvije, ali rat s deprom, noninom i tatinom, još traje.
    @topsicret, slažem se. Hvala na komentaru.
    @zmajka, hvala ti, draga. tata i nona su dobili antidepresive, Feverin ili nekako slično. Nagovorila sa ih da uzimaju i Omega 3, B vitamin i multivitamine i minerale. Nisam čula za Plibeks...Malo ću počeprkati na Netu. Hvala! (evo, vidjela da je Plibeks, B vitamin. Oni piju neki drugačijeg naziva, ali to je to.)

    avatar

    14.02.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • Sufqir

    vozacka cetiri mazge. Dravot se i plese ispred njih, refurbished laptops for cheap

    avatar

    23.09.2009. (18:36)    -   -   -   -  

  • longya1@hotmail.co.uk

    We are an experienced and professional Guild Wars 2 Gold sale team.Enough Cheap Guild Wars 2 Gold in stock ensures delivered.Buy Guild Wars 2 Gold from the trusted Guild Wars 2 Gold For Sale retailer.Buy Cheap Guild Wars 2 Gold safe from Guildwars2goldforsale.com is a perfect choice to save time and energy.

    avatar

    26.09.2012. (11:09)    -   -   -   -  

  • sss

    design from the The North Face Outlet native dress brand Suitsupply the The North Face Outlet brand were designed jecklucku The North Face Denali Outlet men and women with each of the The North Face Outlet two sets,men's jackets,blue in the The North Face Outlet The North Face Outlet Netherlands flag,match the The North Face Outlet orange or white pants; inside the The North Face Outlet ride for The North Face Outlet Store a Dutch flag color trim white sweater or a blue striped shirt and knitted

    avatar

    12.11.2012. (03:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...