Komentari

malena005.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Casperius

    ajd ne brini, bit ce sve u redu, mislim nije da solim pamet, niti sam u boljoj situaciji nego ti, vise sam u slicnoj nego razlicitoj, ali gledaj ovako imas jos vremena, tek ti je 17 godina i zivot je pred tobom, bit ce jos Maria i drugih deckiju.

    Pozdrav

    avatar

    12.02.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  • mala brineta:)

    Ej...Martina, ja sam tu za tebe i za sve kojima treba utjeha, savjet ili bilo što drugo...to je potrebno i meni, ali to ne znači da me ne smiješ ¨zamarati˝ svojim ranama kako si mi napisla u komentaru...napiši mi što god želiš...izjadaj se...ja obožavam slušati tuđe probleme ili kad mi se netko povjerava...sutra je Valentinovo...al preživit ćemo valjda, ha?? Ajde, čujemo se i zapamti: tu sam za tebe i za sve druge kad god me zatrebaju!!! Pusek:)

    avatar

    13.02.2007. (07:49)    -   -   -   -  

  • .. 5_ra ..

    ey... zaljubljenica moja... stvarno ti je Mario ušal pod kožu... nikad nebuš zaboravila kaj je bilo.. ha?? ništ se ne brini... marijobu tvoj... ak ne ovaj, neki drugi... al znaj da se bivši uvijek vračaju, barem na tren.. mislim da dalje ne moram ništ pričati.. :) drži se i uživaj... nej pozabiti čestitat mu valentinovo... :p

    avatar

    13.02.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...