Komentari

bookie.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Betting tips by Boto26

    Pozdrav prijatelju,nemoj da padas u depresiju svaki se trud kad tad isplati..SRECNO!!!!

    avatar

    12.02.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • Prijatel

    Bravo majstore! Prestao si se kladiti! To ti je pametno! Primi se krampa i lopate i ovo što još nisi prokocka sačuvaj i kupi si nešto! Da si imalo pametan shvatio bi da današnji najveći uzrok uništavanja brakova i života općenito je neimaština i klađenje! Ti i slični tebi, potičete mlade ljude da tu traže izlaz kroz neimaštinu, što je krivo! Mislim da si još mlad i nezreo pa ne shvaćaš što činiš! Pročitaj malo članke novinara što klađenje radi ljudima! To ti je isto kao droga i alkohol! Preispitaj malo sebe i svoju savjest i napravi blog s dobrim argumentima protiv klađenje i onime kakve to ima dugoročne posljedice, možda kratkoročne nema!
    Uz najbolje želje, želim ti uspjeh u životu i u poslu, te da se prestaneš kladiti! T ovodi u psihološku i financijsku propast i nestabilnost!
    Ovo vrijedi i za tebe pametnjakoviću...p.s. Hrvati 2006 prokockali 150 km autoceste i 911.000 prosječnih plaća...a ovakvi ko ti pridonose tome, a onda ću ti ja kao porezni obveznik morati uplaćivati po bolnicama da se izlješiš od ovisnosti

    avatar

    13.02.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...