Komentari

tinymouse.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • WhatWasThat

    Super mi je kak si zene mogu dozvolit da lupe samar muskarcu...a ak bi mi to napravili to bi bilo nasilje:PPPP Uglavnom, ja nikad necu zaboravit kad je moja bivsa draga razbila svoju rukicu o moju... jer sam ja instinktivno digo ruku da me ne lupi ( odkud joj samo pravo da to proba?:D ). I naravno...sto se dogodilo? Rasplakala se i pocela mi kenjat da odkud meni pravo da ja nju lupim tak po ruci ( ?! op.a. ja sam samo expresno digao ruku ispred lica:D )... I makar sam ja po difoltu papucar, poceo sam se smijat i reko "Sama si si kriva"...:)))
    Razlog zakaj mi je htjela lupit samar? Zato kaj nije dobila iz mene reakciju kakvu je htjela, nakon silnog urlanja, gestikuliranja rukama, suza i sl... ja sam u biti obicno vrlo smirena osoba...a to zenski rod jako iritira:) Recimo meni bi bilo jako neprirodno imat ispad bjesa lupat stvarima oko sebe, sakom u zid i slicno sta vidim po televiziji... :D

    zene...

    avatar

    13.02.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • dinamitna

    Joj pa štooo..ni prvi ni zadnji šamar:D

    avatar

    13.02.2007. (02:06)    -   -   -   -  

  • tiny mouse

    o.k. i ja nekad popizdim, ali mi ni na kraj pameti ne bi palo da nesto razbijem (a pogotovo nikada ne bi bacila mobitel par puta u zid, kao jos netko!!)
    mislim, ako netko ima viska energije nek ode radit na baustelu da se malo ispuse :D
    KLonZ ti si pickica :D

    avatar

    13.02.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    oooo... u smijeru moje glave su cesto letili razni predmeti... do sada najopasniji je bio danjiski koji me ocehnuo po uhu i razletio se u zidu... malo veci danjiski:)))) to je bilo blizu...

    Ja stvarno ne znam cime sam ja to zasluzio tako cesto:P obicno mi kazu da sam jako iritantna osoba....mora da je to nekako povezano;)

    avatar

    14.02.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...