Komentari

perplexe.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Hrabren

    U drugoj situaciji ostaješ sjediti. Zašto bi ustajala random ljudima? Nije ni stajanje u tramvaju tako nemoguće. Ipak protiv tzv. predatora (pogledati moj rječnik tramvajskih pojmova) ne možeš ništa.
    Prva situacija: žohar. Prije nego krenem, znaj da je buhtla od sira u omjeru cijene i kvalitete jedan od najisplativijih proizvoda. Ipak, znamo koja je najbolja stvar poslije sexa;) Žohari kao prvo uopće nisu neukusni, pogotovo ako se malo preprže na ulju pa budu onako hrskavi. Zagrijan u mikrovalnoj bi isto bio prilično prihvatljiva delikatesa za nas malo egzotičnije sladokusce. Životinja kao i svaka druga, žoharčić se mora hraniti, a hrana koja je dobra ljudima (buhtle [čitaj "bahtl"]), sigurno je i njemu dobra, a životinja koja se dobro hrani zdravija je, punijeg okusa i kvalitetnija za pripremu. Samo za napomenu, kada budeš čitala Kafku (a mogla bi), potpuno ćeš promijeniti mišljenje o žoharima. I za kraj zanimljivost: ako si alergična na školjke, vjerojatno bi bila alergična i na žohara da ga pojedeš, stoga oprez.

    avatar

    12.02.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • Samo Zadar!

    Ovaj mi se postić baš sviđa!
    Pa ja u 2. slučaju ne bi ustajao ljudima srednjih godina.
    1. slučaj je kompleksniji...
    a) Ako si dobra sa tetom trgovkinjom toliko da ona ne bi sumnjala u tvoje dobre namjere i ako tvoje namjere uistinu jesu dobre onda bi bilo dobro skrenuti joj pozornost na malog nevaljavka što se uvukao među fine buhtlice.
    b) ukoliko te nije briga za nju kao ni za ono što jedeš... Šuti i ne stvaraj probleme.
    c) ako te briga za ono što jedeš svakoako trebaš protestirati.
    d) ako te kuja živcira ili ako ti je do zajebancije zajebavaj zbog žohara.
    Isto je pitanje kako bi koja osoba reagirala u kojem slučaju. To je stvar karaktera. Nismo svi isti...

    Posebno mi je drago vidjeti da netko čita jadnog židovčića Franza Kafku. Inače nisam baš ljubitelj Židova, no njegova mi se djela sviđaju.
    post scriptum makni taj francuski...
    Vidmose!

    avatar

    15.02.2007. (00:06)    -   -   -   -  

  • Cro_sol

    aj napokon neki novi post
    situacija 2.- staroj osobi se svakako treba dignut, srednje starima mislim da ne treba.
    situacija 1.- mislim da si trebala reć za žohara čisto iz razloga da se nebi namnožili, ja osobno nebih volio pojest nešto hrskavo u nečemu kao što je sir zato što znam da unutra nesmije bitni hrskavih stvari

    avatar

    15.02.2007. (19:20)    -   -   -   -  

  • Zrakoprazni prostor

    Rješenje za tramvaj ti je da doneseš unutra svoj stolac pa nećeš imati grižnju savjesti ako se ne ustaneš starcima. Ili jednostavno sjedneš na onu kištru di piše visoki napon - od tamo te isto nitko ne smije dići jer tehnički to nije sjedalica. Za žohara vidim već imaš dovoljno dobrih savjeta :)

    avatar

    17.02.2007. (14:47)    -   -   -   -  

  • Cro_sol

    još me sam zanimalo jel prodavačica bila šiptarka ili nije

    avatar

    21.02.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • Jedna od nas dvije

    1.Više ne mogu ić ni u jednu pekaru jer je moja mama vidla žohara u onoj na platou pa mi je tamo zabranjeno ić...i sad ovo...Mislim da bi ti prodavačica (ne želim je osloviti imenom) tak i tak podmetnula nekog žohara jer je jadna iskomplexirana pa se valjda voli iskaljivat na kupcima...inače, nije mi baš jasno kaj ona sa svojih 18-ak godina uopće radi u pekari,al dobro...dakle, mislim da bi trebala prigovorit jer nije baš dobro da ti žohar plazi po hrani pogotovo zato što ne znaš di je prije bio
    2.starijim ljudima se treba dignut uvijek, ljudima srednjih godina ponekad, ne kad stoje pokraj tebe i govore da bi se baš voljeli sjest, e, onda definitivno ne...
    Grace

    avatar

    23.02.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • petra the punk

    Sad ću ja tebi reći!
    Definitivno izazvati scenu u pekari. Pričekati još nekog kupca, ako ubrzo (dok žohar još nije pobjego) nitko ne dođe glasno viknuti: "fuj, želim svoj novac nazad, ovo je odvratno!!" i izletjeti van, nakon toga nikada se više ne vratiti tamo i svim prijateljima reći kako zbog vlastite sigurnosti i očuvanja svoga zdravlja slučajno ne ulaze u tu pekaru.
    JA se osobno nikad ne dižem starijima jer uvijek kad sjedim znači da se idem nekam u grad obavljat nešto kad sam već mrtva umorna ili se vračam od nekud mrtva umorna jer kad se bez veze vozikam tramvajima nikad nema mjesta. Dilem ti je opravdana... što li učiniti sa osobama srednjih godina. Ne dići se! Eventualno ako si zamoljena da ustaneš...ok ajde...ali inaće ne. Oni su u godinama kad još mogu, a ti svoje noge trebaš čuvat da bi ih kasnije imala kad ćeš bit ko oni tak da... imaš više pluseva za ostat sjedit nego za dić se!
    Ja te pozdravljam!!!

    avatar

    25.02.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • majstorica

    pčelica maja ma puši kurac

    avatar

    28.02.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • Jedna od nas dvije

    To nije lijepo... *grace*

    avatar

    07.03.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • **Tina**

    hm...dobar blog...

    avatar

    10.03.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • lucyyyyyyyyyyyyyyy

    1.) trebala si joj reć da oćeš besplatno neko pecivo (koje je po mogućnosti što dalje od žohara) jer joj žohari hodaju po hrani i postoji mogućnost da su boravili na tvojoj buhtli od sira.

    2.)pitaš ih jel hoće sjest. ne vjerujem da bi se uvrijedili.

    kiss :)

    avatar

    30.03.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  • Hrabren

    @ Lucy - nije problem u tome bi li se oni uvrijedili ili ne, nego trebaju li oni sjediti umjesto tebe ili ne, jer, što ako ti pitaš, osoba se ne uvrijedi, prihvati ponuđeno mjesto iako je komotno mogla ostat stajat, a ti izgubiš svoje (teško stečeno) mjesto? Ovo je moje potpuno mišljenje: ne treba ustajati nikome, ali baš nikome! Ako se osoba odluči voziti prejeftinim javnim prijevozom, neka se pripremi na to da će stajat ili nek se snalazi kako zna. Jebeš konvencije, sjedala za invalide, trudnice i stare babe (predatore - vidi Pojmovnik), nek se naviknu na vlastitu slabost. Ja ustajem samo kad me netko ponizno zamoli i to u slučaju da ne čitam knjigu ili radim nešto za što mi treba stolac u tramvaju (?)

    avatar

    01.04.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • Jedna od nas dvije

    Pa, pristojno je pitati starije osobe dal žele sjesti i to sam procijeniš kog pitaš. Naravno da se nećeš ustati nekome tko je prije toga dotrčao na tramvaj,ali starim bakicama i djedicama koji jedva stoje bi se svakako svatko trebao ustati. uuuu,Hrabren je tough punk momak, on nikome nikada ne ustaje. *JA*

    avatar

    01.04.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • Hrabren

    Meni se ne diže.

    avatar

    02.04.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  • cro_sol

    uf hrabrene već sada, maja neće bit sretna.....:) uzmi viagru

    avatar

    03.04.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • skalex ®™

    ej jo... VRATILA SAM BLOG!!! ali na novoj adresi... doduše ne mogu se ni sjetiti passworda... nego, ne mogu sad čitati, čitat ću poslije malo, OBEĆAJEM TI... uživaj... (ex pink punkter [beatonthebrat.blog.hr])

    avatar

    06.04.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • skalex ®™

    pa bio bi red da napišeš novi post...

    avatar

    10.04.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • bonchy

    alo! fala na komentaru. fora ti je bljogić! e da predstava je bila super!
    ajd svrati još koji put i naravno ostavi nešto iza sebe!

    avatar

    12.04.2007. (19:05)    -   -   -   -  

  • Tangerine

    hello....e ti misliš na kopernikovu 1?inaće ramonesi su zakon!!!peace!

    avatar

    12.04.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • skalex ®™

    ja sam jako tužna.

    avatar

    25.04.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • Poetry girl

    hrm... ja se obično ne dižem ako ne pitaju... Ko im kriv...

    Btw, jel se smije znat u koju šk ideš? Čisto informativno, jer mislim da te znam, možda...

    avatar

    26.04.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • ten@

    U prvoj situaciji bi tražila povrat novca,odjurila iz pekare što je prije moguće(prezirem sve kukce) i ništa me ne bi moglo natjerati da opet uđem u tu pekaru.Ako je žohar šetuckao po pecivima nači da je vjerojatno imao i turneju po buhtlama.
    nNe shvaćam zašto bi tražila da ti dadu jedno pecivo besplatno? Ak pizdiš zbog žohara na pecivu i onda zatražiš još jedno pecivo znači da ti taj žohar ne smeta toliko...

    U tramvajima se dižem samo onim osobama koje stanu pokraj mene a već su jednom nogom u grobu.Zadnja stvar koja mi treba je da se sruše pokraj mene. Njima sigurno nije lagano stajati isto kao i trudnicama. Probaj si zavezat oko trbuha nešto što ima oko 2,3,4 kg i hodat s tim par mjeseci.Leđa ti ne bi bila zahvalna.Još jedan razlog ustajanja starcima i trudnicama je da izbjegnem "slučajno" blago bockanjem kišobranom,rukom ili biločime što im je u ruci ili "Dušice oćeš li mi se molim te ustati?" (mrzim ovo dušice). Ne ustajem se jedino ak me leđa bole(nisam razmaženo derište-doktorica je praktički vrisnula kad ih je vidjela i sad me glupača tjera na plivanje.Je,kurac!Ma kome trebaju doktori??)
    Zatim, iako je to jadan, jeftin gradski prijevoz kojim smo se odlučili voziti ne znaći da moramo pokazati kako nam je jadna kultura kad puštaš 80-godišnjaka da stoji pokraj tebe...
    Osobama srednjih godina se ne dižem.Oni sebe još uvijek smatraju mladima(probaj roditeljima reć da su stari!!) pa ak su mladi mogu i stajati.

    avatar

    27.04.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • skalex ®™

    zato što ti ništa ne pišeš. :'(.

    avatar

    27.04.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • Hrabren

    GREGOR SAMSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    avatar

    12.06.2009. (01:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...