Komentari

danzametak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • BezAzLenA

  Dragi Lastane! Jučer sam se ljubila na klupici sa jednim slatkim dečkom Darijom iz 6A. Jesam li ja ostala trudna, s obzirom da smo se ljubili duže od 10 minuta?
  Maja 11,5 godina.
  :)

  avatar

  12.02.2007. (11:31)    -   -   -   -  

 • bosonoga

  ovak, skroz sam imala ideju o ovom pičkinom dimu... ono, dovede se do usijanja, temperatura se približava temperaturi zapaljenja... i onda zbriše, nestane u vidu magle. magle dima, sve je to tu negdje:) ali onda shvatih da tu uzrečicu koristimo u krivom kontekstu??? ma, daj piši u Modru lastu, otkud bi uostalom mi to znali:)

  avatar

  13.02.2007. (23:28)    -   -   -   -  

 • danza.....

  Draga Bezazlena, ne brini, nisi ostala trudna, dobro je poznato da se trudnoća od ljubljenja događa tek nakon 13-te godine.
  Bosonoga, pa ko će znat? Ja ne znam. Ne zna ni Bratoljub K, a ni onaj troprezimeni gospodin Babić-Finka-Moguš. Uostalom tvoje objašnjenje mi je ok.
  Očekujem dalje vrle prijedloge....

  avatar

  14.02.2007. (16:45)    -   -   -   -  

 • vel

  a baš sam bila negdje napisala kako još nisam vidjela post gdje frajer nabraja kriterije za idealnu ženu... a kad ono... :)

  a ovaj post... imala sam i ja takve razgovore sa svojim bivšim... i nije mi zato bivši :) možda i zbog toga što smo oboje došli do zaključka da se ja ne bi jebala s njegovim ili svojim frendovima, a ni obrnuto ;)

  avatar

  06.03.2007. (14:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...