Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • kako si

    imam neku čudnu potrebu komentirati Vaš/tvoj tekst. Malo prije sam razmišljala o tome da smo mi samo pijuni koji preživljavaju na zemlji, to je nekako prazan ciklus, rodiš se, odživiš teško i umreš, usput se i zemlja malo promijeni i tako, dan za dan, noć za noć onak... što ti drugo preostaje sudbina je zabilježena, čudno je to, ugalavnom ne znam kakve to ima veze, ali ok. Pokušavam biti sretna, uživati u ciklusu, dati neki doprinos povijesti jer neke stvari traju kratko, ali lijepo, ako ih takvima učinimo.

    avatar

    11.02.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • whisky bar

    Imaš izdajicu iz filma Matrix koji je prodao svoje prijatelje (Neo, Orpheus itd...) za šniclu, odnosno izdao ih je zato što se nakon što pojede lažnu šniclu osjeća dobro. Stoga smatram da dobar osjećaj ne mora nužno značiti da je to što nam pruža taj osjećaj samo po sebi dobro (ako već nije stvarno).

    avatar

    11.02.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • 5@k XIII.

    o matrixu i više do znajte na ovomlinku

    avatar

    11.02.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • http://celebrityfreepics.

    Registriraj se ti na najbolji hrvatski hovi forum, http://www.forumasi.info

    http://celebrityfreepics.net/
    http://forumavatar.ne t/
    http://theworldoffantasy.com/
    http://starwarsfan.blog.hr/

    avatar

    11.02.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • wacky

    @nea: hvala na info ;)

    a ovo je zanimljiv post, al sam prepospana da neš pametno skomentiram :) keep up the good work ;)

    avatar

    11.02.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • sve-mirac

    Živim ograničen u neograničenosti. Znati je lako. Vjerovati je teško.

    avatar

    12.02.2007. (01:55)    -   -   -   -  

  • Arhangel

    Svijet bez mistike je kao hrana bez soli ili glazba bez ritma i mjere; bljutav! Pozdrav!

    avatar

    12.02.2007. (08:22)    -   -   -   -  

  • skec

    treba vjerovat, šta je teško poslije svega šta su nas učili. al se može. onda ćemo razbit granice

    avatar

    12.02.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • kreso

    u svakom slucaju, citam te, sto zanaci da si zanimljiv :) BTW, pocetkom devedesetih (1990) u Zagrebu se kretao neki tip koji je prodavao svoje teorije o NLO i sl. Sjecam se da je znao gostovati na OTV-u. Znam da je napisao par knjigica, pretpostavljam u vlastitom izdanju. Stariji tip. Tvrdio je da je izumio 'lebdilicu' te da su mu je NASA ukrala. :) Upoznao sam ga slucajno, tih '90 u nekom bircu i pricao s njim. Kupio sam od njega tih par knjigica, cisto iz radoznalosti. Teorije opisane unutra su fantasticne. Tip je nestao sredinom '90. Od tada ga nigdje nisam vidio niti cuo za njega. Nazalost, proslo je puuno vremena od tada i ja sam zagubio tih par njegovih knjigica. Ako slucano netko zna o kome je rijec, plz. Kreso, ako ga nadjes, vjeruj mi, vrlo interesantan sugovornik.

    avatar

    12.02.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • dreamer

    baljezgar

    Chupacabra ili Chupacabras je zvijer koja navodno živi u okolici Puerto Rica i Meksika.Do sada ga se okrivljavalo za užasna ubojstva brojnih pasa, mačaka, pa i velikih životinja potut krava i konja, čija su unakažena tijela pronađena bez kapi krvi i nekih organa.
    Prema opisu osoba koji su ga vidjeli imao je okruglu glavu, tamnosivo lice, izdužene crne oči, finu njušku i mala usta. Međutim, najuočljivija je bila njegova pigmentacija: poput kameleona mjenjao je boje od grimizne do smeđe i žute.

    Više na:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Chupacabra

    avatar

    12.02.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • trig

    to je ona: onaj koji zna koliko ne zna, zapravo zna

    avatar

    12.02.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • Crvena Nea

    Sve počinje u glavi tj. u mislima... dakle nije svejedno kako gledati na svijet. I ne postoje samo dvije opcije jer ne postoji samo jedna razina istine. Istina je put. Bye :)

    avatar

    12.02.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • clara johnson

    Yebga, sad ti i ja moram bacit komentar jer pretpostavljam da bi ti bilo drago znati da te ljudi sanjaju :)) eto tako sam te i ja sanjo nocas i nesto smo se svi skupa smijali, a zanimljivo je da sam sanjo i da sam s foticem iz svojeg dvorista snimo nekoliko NLOa i u jednom trenutku sam se naso u jednom tanjuru valjda :-)) sa svojom starom i jos neke dvije neidentificirane individue u kojem nam je neka mutna ekipa (valjda alieni) popikala injekcije ( staroj u ruku, meni u vrat, za ostale neznam :)) uglavnom ima rupa ali negdje se pojavljujes ti i svi se grohotom nasmijase..... pa eto, stvarno svasta covjek zbrije (osim ako se to stavrno nije desilo, uh)

    avatar

    12.02.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • Nigro

    Ono zbog čega se osjećamo dobro kao i ono zbog čega se ne osjećamo dobro, govori o tome tko mi jesmo. Sreća da ima malo izdajica zbog šnicle (ako je uopće šnicla u pitanju, možda to samo tako izgleda). A Lynn Mctaggart ... sve pet.

    avatar

    12.02.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • nea

    SUPER KREŠO! Iako su svi tekstovi bili zanimljivi i puni informacija, ovaj sa najmanje konkretnih podataka mi se najviše svidio jer ako ništa drugo pokazuje nam da nismo sami u svom razmišljanju. Cijeli život nas uče skepsi prema svemu "mističnom i "natprirodnom" i iskreno koji put sam i ja takva (pogotovo kad me silom pokušavaju uvjeriti u nešto), ali istina je ta da bih više voljela vjerovati da takve stvari postoje. I onda razmislim i shvatim: cijeli svijet oko nas je jedno veliko čudo, prepuno nama teško shvatljivih pravilnosti i otkud čovjeku uopće ideja da zna sve o tome?
    A osjećaj je svakako nit vodilja koja nam govori kada smo na pravom putu: kad se bojimo - to je zbog realne opasnosti (osim ako nije u pitanju neki poremećaj), kad smo tužni - to je zbog realnog gubitka, kada smo sretni - to je zbog nečeg dobrog što nam se dogodilo. Dakle, ako nas ima puno koji se dobro osjećamo zbog knjige kao što je Polje ili filma koji nam daje smisao (a ja vjerujem da nas ima.....) - mora da ima nešto u tome! Samo tako dalje...

    avatar

    12.02.2007. (13:22)    -   -   -   -  

  • ...samo anđeli znaju...kako je u raju...

    fora...navrati do mene...kiss

    avatar

    12.02.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    zanimljivo..imamo slican post..onaj dolje...cak i isti video clip...samo ti si zavrsio na naslovnici a ja hahahahha......ali ja sam ga prije napisala......;)...pozdrav:)

    avatar

    12.02.2007. (16:15)    -   -   -   -  

  • Fićo.

    odi mi bloga komentati.........

    avatar

    12.02.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • Nadimak mi je ostao na og

    Je li istina da je Marlene Ditrich (ili kako se to već piše) imala dnevnik u kojem je pisala nešto o vanzemaljcima? Navodno su ta bića bila zaintrigirana nekim pokusima koje su izvodili nacisti... Gledao sam nešto na nekom stranom kanalu na satelitu, ali ne znam sad kojem...

    avatar

    12.02.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • lookinforsoul

    Upravo sam maloprije gledala vašu emisiju koju povremeno gledam. Odlična je tema bila i nisam odavno gledala nešto ovako dobro. Gosti su bili OK....puno toga iz današnje teme sam već čula, gledala ili pročitala ali svejedno sam uživala jer volim emisije takvog tipa. Sve pohvale!

    avatar

    13.02.2007. (00:44)    -   -   -   -  

  • puppy on acid

    prezakon je jucer emisija bila :) tema kao takva je intrigantna i zanimljiva, i gosti su super bili i sve :) :* Nego, sto se posta tice. To traganja z asrecom je tako vec dosadna aktivnost postala, sve zele naci neku svoju Utopiju, Valhallu, Shangri La-u,savrsenu zemlju bez prblema a neznaju da svi mi nosimo svoju dusu sa sobom i da srecu trbamo traziti upravo ondije, u podsviejsti, zahtijevajuci je i vjerujuci...

    avatar

    13.02.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • CROip.com

    Krešo, baš ti je bila zanimljiva emisija jučer/danas. No i dalje će ostat tajna ulaska u smrt...

    avatar

    13.02.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  • doch

    Da i ja ostavim komentar na rado čitanom blogu. Moram pohvaliti zanos koji se osjeća u svim tvojim tekstovima i emisijama (istina ne uvijek u istoj mjeri :), al' ovaj post mi nekak' zrači (= djeluje na okoliš određenom frekv. :) iskrenošču pa mi je baš fora, fora... čitamo se... i gledamo :)

    avatar

    13.02.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • Pizda

    Jucer sam gledao "Na rubu...", tema smrt. Za temu svih tema, doveo si "strucnjake" u oblicju neke zenske kojoj je dugo umirao otac, te je samim tim postala meritorna po pitanjima zivota i smrti (???), te nekog lika koji je vec gostovao a volonterski se bavi djecom koja su smrtno bolesna. Ako i odbacimo nekrofilske konotacije koje se namecu, ocito je da je lik ipak dobrano puknut. Znam da kod nas bas nema meritornih osoba po granicnim pitanjima, osim sveprisutnog Plecka ali za jednu takvu temu dovesti dvoje diletanata!?
    Postoji mali milijun priloga koje se ticu tematskog i koje si mogao plasirati. Umjesto toga smo gledali i slusali besmislene tlapnje dvoje ocito pomaknutih a uz to i neinteresantnih ljudi.
    Ne treba ismisljati toplu vodu, postoji vec masu toga obradjenog i snimljenog u vezi sa smrcu. RAI je svojevremeno imao svaku subotu emisiju te teme koja je trajala po 5-6 sati. Gostovali su najpoznatiji mediji, ljecnici, psiholozi, fizicari. Prezentirani cak i audio i vizualne snimke pokojnika itd. itd. Nakon serije tih emisija, su mi neki kronicni skeptici pricali kako sad sasma drukcije razmisljaju.
    Zasto ne bi recimo, cetiri puta godisnje imao specijal "Na rubu..." koji bi trajao nekoliko sati i dovedeni svjetski autoriteti/primjeri/dokazi na tom podrucju? Jedan specijal bi se mogao baviti smrcu i zivotu nakon smrti, drugi recimo NLO-ima...itd.itd. a ne da se u emisiji od pola sata obradjuje pitanje NLO-a i kao meritoran gost dovede neki predsjednik NLO drustva Hrvatske!? Ma sto mi on moze reci po tom pitanju? Jebote, na istu foru si mogao dovuci Ljubu Cesic Rojsa, da nam kaze sto on misli o NLO-ima koje je sretao na relaciji Ljubuski-Minken.
    Sto se tice uobicajene emisije "Na rubu" koja ide ponedjeljkom, mogla bi se baviti pojedinim pitanjima a ne nekom opsirnijom temom. Recimo samo Roswelom a ne opcenito NLO-ima. Taman da se obradi u jednoj emisiji a za siri dijapazon postoji specijal.
    Znam da se kod nas tesko izboriti za to, jer smo drustvo snobova i primitivaca kojem je ljigavljenje Branimira Bilica i mlacenje prazne politicke slame in, a granicna podrucja out.
    Opet, ako si se vec prihvatio toga, pretpostavljam da te boli izraslina za misljenje tih spodoba.
    Stoga, ili se time pozabavi kako bog zapovjeda ili odustani, pa ce nam emisije tipa "Otvoreno" i dalje biti svjetionik u bolju buducnost.
    Pozdrav!

    avatar

    13.02.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • emos

    evo i moj prilog u vezi jučerašnje emisije.
    prilično mi je neizvedivo dočekati emisiju u budnom stanju, pa tako otplovim u stanje polusna iz kojeg se onda ne mogu izvući ni za vrijeme emisije ma koliko me tema zanimala. ali zato obavezno imam primjetno zanimljivije snove nego inače, naravno da mi se u njih uvuče ono što čujem, pa tako na kraju više ne znam što sam stvarno čula a što sanjala.
    a uvijek je rezultat svega dobar osjećaj.

    avatar

    13.02.2007. (12:30)    -   -   -   -  

učitavam...