Komentari

slatkezelje.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zimska ruža

    ej fora blog.sam tak nastavi..........a u vezi tog dal da cure prilaze dečkima......pa nije mi to neš.
    al ak neće dečko,šta ćemo mi cure neg prilazit njima!!!ajd pozzzzzz

    avatar

    10.02.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • pepa

    to i meni treba taj odgovor....makar ja nemam dovoljno snage da priđem prva....prije sam prva prilazila dok mi se jedan nije ismijao u facu i počeo lži pričati o meni....od tada se bojim....ali ako netko to želi i ima hrabrosti....samo naprijed....pozZ!!

    avatar

    10.02.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • Maza

    naravno da trebaju...
    iako ja više volim šarmere koji sami prilaze. ali ponekad je neki dečko zgodan ali nema dovoljno hrabrosti pa onda...mora se cura trgnuti

    avatar

    11.02.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • mcr ženska

    Hey, ako ti se dečko stvarno sviđa igurno bi bilo tako bolje... Nemoj čekati da ti on prvi priđe, jer ko zna možda ti niti ne bi prišao!! Sretno!!!

    avatar

    11.02.2007. (17:48)    -   -   -   -  

  • guitarmarko

    Hvaljen Isus!evo ja nisam baš neki izraziti bloger ni hacker općenito,al "igrom slučaja" doletio sam na ovaj blog pa...svidila mi se tema(iako sam muško ali...eto) a i nekako mi je iskren ovaj blog(mislim svi su,ali ovaj mi "baca" malko na romantiku pa..).Eto da pohvalim tvorca bloga haha.a i usput da pitam suvisle dame za mali prijedlog ili savjet.pošto je pitanje vrlo srodno meni,ja bih pitao što bi trebao mladić(kažu lijep haha)koji je malko sramežljiv,napraviti da se oslobodi tog tereta(znam da je do mene)?Mislim kad se već daju mišljenja i prijedlozi pa..

    avatar

    12.02.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...