Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • tyche

    svida mi se, cestitke

    avatar

    12.02.2007. (08:53)    -   -   -   -  

  • Zeljonicho%Morales vkci

    Pozdrav Iz Vinkovaca grada na rijeci bosut..............DOLETI PONEKAD I OSTAVI PUN KURAC KOMENTARA

    avatar

    12.02.2007. (09:04)    -   -   -   -  

  • riba

    Evo prije svega da čestitam cihjeloj posadi. Odradili ste vrhunsku godinu i svaka čast na svemu, od ideje do realizacije te stalne propagande. Moram priznat da sam više nego oduševljena cijelim projektom. Da mogu sjela bih u avion iz ovih stopa i došla danas stisnuti ruku cijeloj posadi. Na žalost u poslu sam, ali idući moj posjet Zagrebu ću doći kod vas na jedno onozemaljsko druženje s mojom kosom.

    Ljubim Vas svih i samo tako nastavite.

    avatar

    12.02.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • lolina

    sretna godišnjica ;))) boook!!

    avatar

    12.02.2007. (12:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    Čestitke na uspješnoj godini, iza vas!
    Ako ste uspjeli zadržati promet u siječnju - svaka čast, onda se ne morate bojati budućnosti. Ta vaša ideja sa imageom salona je stvarno neuobičajena i jedinstvena. I tko ne bi poželio doći i isfrizirati se. Ja ću jednom stići - onako iz oblaka. A u međuvremenu, poslat' ću vam nećakinju, koja studira u ZG, a trenutno i pomalo radi. Ona i tako voli neuobičajene frizure i nikad ne ide u "bapske" salone.
    Želim vam i dalje mnogo uspjeha i mnogo novih slijetanja, stručne posade i originalnih ideja. Pozdrav :)))

    avatar

    12.02.2007. (12:23)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Tyche drago nam je, hvala
    @vk legionaru hvala na pozdravima, a doletit ćemo čim nam malo prođe ova slavljenička gužva na postaji.
    @riba_ka hvala na lijepim čestitkama i pohvalama. A posebno nam je drago što dijeliš naše oduševljenje sa projektom prve nacionalne svemirske tvrtke i njenom poslovnom jedinicom poznatijom pod imenom postaja br.012. Stoga se veselimo i tvom najavljenom dolasku u naš kvadrant.
    @Lolina hvala, kao što od srca svako dobro želimo tebi i bebi...

    avatar

    12.02.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Iskrene čestitke i nadam se da će biti još mnogo mnogo godišnjica.....

    avatar

    12.02.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    Iskrena čestitka te želja za još mnogo godišnjica posadi i postaji 012 station :)))

    avatar

    12.02.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • alkion

    Čestitke, iako baš puno ne držim do nekih tamo obljetnica i pozivanja na dugogodišnju tradiciju. Naravno, to vas nikako ne treba poljuljati u vašoj odluci i namjeri da slavite do u kasne i sitne sate. Bitno je: "kad je sve dobro, onda je sve dobro!". BTW nije da sam neki veliki gramatičar ali se neke negacije pišu bez razmaka (n.pr. - Ne pažljivim, piše se zajedno - ukoliko iz nekog razloga nije zarez iza ne, ili - ne iskustva, također se piše zajedno - iskustvo je imenica koja izražava nečije znanje stječeno kroz život i sopstvene navike, neiskustvo je imenica koja izražava nedostatak tog istog znanja ili zbog kratkog vremena stjecanja istog znanja ili radi nečije indolentnosti, nezalaganja i sl.) Ukoliko nekada ne znaš kada se piše odvojeno a kada zajedno obratiš se jezičnom savjetniku (blog pod tim nazivom - nekadašnji scorpy). :)))

    avatar

    12.02.2007. (19:04)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Pacijente i Dago hvala na iskrenim čestitkama i nadam se da ćemo jednom i popiti nešto u to ime ako ikad navratite do postaje... a pošto danas niste :D
    @Alkione hvala, ali ovo je inače i 13 obljetnica još nečeg, pa.... znaš kako to ide. A glede drugog dijela... naravno da znaš kako sad ide klasično kadetsko izvlačenje... pa mislio sam da je tako, ali do kasno sam pisao post i u zadnjem momentu mi je to pobjeglo. Uobičajeno posipanje pepelom uz najdublje uvjeravanje NL-a kako se tako nešto više neće ponoviti. Nikada ;)

    avatar

    12.02.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  • alkion

    Hajd' za ovaj puta progledat ćemo ti kroz prstiće ali za ubuduće moramo preuzimati malo drastičnije postupke:
    - slanje u najudaljenije dijelove galaksije na prinudni rad
    - pisanje na ploči preko stotinu puta: neću nikad više
    - klečanje na koljenima i puzanje na istim do nekog doba u noć
    - namjerni susret i tortura dragog nam Bu...ca .... hi,hi,hi,hi,hi, ... :)))

    avatar

    13.02.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • fanny

    Možda sam se malo nespretno izrazila, nisam mislila poslati nećakinju na besplatnu frizuru umjesto sebe, nego na "probu"...E sad sam ga tek usrala...

    avatar

    13.02.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Alkione sve znaš ;))) osim za zadnju točku. Ne želim prljati ruke sa smećem. Bog ili kako god ga ljudi zvali će mu vratiti. Stara izreka kaže - kako se zajaš, tako ti se i vrati. A čuo sam da mu je upravo počeo vraćati. U firmi ga nitko više nije htio blizu sebe, umirovili su ga, obitelj ga se odrekla, sada živi negdje ko podstanar, prijatelja nikad nije ni imao... toliko o onoj da svatko na kraju dobije ono što ga pripada.
    @fanny oprosti što sam ti gore propustio odgovoriti na prethodni komentar, ali zadnja dva dana dok je interceptor bio na popravku, mreži sam pristupao samo povremeno sa gprsa... No sutra ću sve to nadoknaditi tijekom dežurstva na postaji. I naravno hvala ti na čestitkama, nećakinji, pozitivnim vibrama, budućem posjetu i svemu ostalom što smo propustili spomenuti...

    avatar

    13.02.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...