Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • ***

    prva jjjjjjjjjjjuuuupi,ma slažem se u svemu inside man je jako dobar film,preporučam da ga se pogleda ja sam već 4 puta,a wicker man je takav užas mislim da glavni glumac umre na kraju,pa mislim stvarno to nisam očekivala,ali moram ti priznat da nekad nije mjerilo koliko je neki film zaradio,a koliko neki izgubio,ja to samo procjenim,pa donesem zaključak

    Ps:voljela bih ta ti dragonrage,napišeš svoje mišljenje o filmu,ovi brojevi me ubijaju

    avatar

    08.02.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • OFF RECENZIJA

    Ja bježim od kino zarada, tako da nikada ne prosuđujem film prema tome. Sa većinom bih se složio, ali "Scary Movie 4" mi je odličan nastavak. Obožavam taj serijal parodija koje su, meni osobno, izvanredne. Istina, film je gledljiv samo onima koji su gledali sve one filmove na koje se parodira jer bez tog prethodnog znanja film propada u vodu. Ja sam bio razočaran jedino dvojkom koja mi je bila KATASTROFALNA, al' na ovaj dio sam se zaista uspio nasmijati i to zaista nasmijati. "Inside man" je ODLIČAN FILM!!! Gledao sam ga odmah čim je došao u kina i ostao sam WOW!!! Super mi je, priča, gluma, zavrzlame... Ne znam je li to zbog Judie ili ne, al' bilo kako bilo - zaista kvalitentno djelo. A o muzici da i ne govorim. Što se tiče "Prestiža", također odlično djelo. Rijetko kada ostanem oduševljen ( u potpunosti ) Hollywoodskim komercijaliziranim filmovima, ali ovaj me ugodno iznenadio.
    Btw. pridružujem se želji prve komentatorice, željno očekujem tvoje mišljenje o bilo kojem filmu. :)

    avatar

    08.02.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Alaj si se ti raspisao!!! Ajde napokon novi post...Pročitat ću kad uzmognem naći vremena ; ) Pozz!!!

    avatar

    09.02.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ *** & OFF RECENZIJA - ma ovo je samo pregled gotovo cijele godine po zaradi, ne po kvaliteti, dakle koji filmovi su krahirali a koji su zaradili mnogo. Ovo nije mjerilo za prosuđivanje, već samo statistička tablica. Čak sam se ovdje suzdržavao nekih pretjeranih osobnih komentara na filmove...to ću obraditi u narednim tekstovima, u svom osobnom rezimeu 2006-e, gdje ću predočiti svoje prošlogodišnje favorite, i obrazložiti zašto su mi baš to favoriti.
    Iako, neke od ovih filmova sam ja već prije recenzirao, a neke tek budem...

    avatar

    09.02.2007. (09:18)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Samo ti piši, uvijek se da nešto novo... ; )

    hvala na komentaru!

    Pozz!!!

    avatar

    09.02.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • untidyspace

    razmisljam da pobrisem blog
    zato sam stavila anketu
    please svrati

    avatar

    09.02.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • svaasta.

    super orservacije.
    ja sam trenutno zapaljen za "300"
    jedva ga cekam
    pozzzzz

    avatar

    09.02.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • illusionist

    hostel je smeće. underworld dva mi nije bogznašto. miami vice i prestige su mi stvarno izvrsni filmovi, a zaista mi je žao kaj je lady in the water tako slabo prošao jer je film fakat izvrstan i dugo nisam gledala nešto tako bajkovito i lijepo. ultraviolet nije zaslužio ni ono što je zaradio, a za crank mi je užasno žao jer je film ful dobar.

    avatar

    09.02.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ svaasta. - Hvala...eh taj film i ja između ostaloga s nestrpljenjem čekam...mislim da će biti jako dobar, tj., jedan od boljih u 2007-oj.

    @ nicoll - jap, slažem se za "Hostel"...zbilja loš film, iako kao što rekoh je imao zanimljivu i obećavajuću priču koja je strašna sama po sebi (Hostel gdje se bogataši za određenu svotu mogu iživljavati na nedužnim osobama na sve moguće načine), no redatelj je zajebo cijelu stvar. Umjesto nekog amtosferičnog hororca koji ledio krv u žilama, on jie napravio obični glupavi slasher za tinejdžere...bez veze. "Underworld 2" se meni svidio, i ugodno me iznenadio, te mi je mnogo bolji nego original, jer mi original i nije nešto. A "Miami Vice" i "Prestige" su odlični filmovi, s tim da mi je prvi malo bolji od ovog drugog...zasmetalo me nešto kod tog "Prestigea", no nema veze...film je zaslužio bolji uspjeh, zapravo, oba su zaslužila bolje. "Lady in the water" nisam još gledao, no nisam čuo baš najbolje stvari o tom filmu...a "Ultraviolet"...kao što rekoh, nešto najgore što sam gledao prošle godine. Kaj se "Cranka" tiče, slažem se...žao mi je što nije bolje prošao jer nešto tako dobro, originalno i ludo u domeni akcijskog filma nisam već dugo gledao (ako izuzmemo "Ong Bak"). mene je totalno oduševio...vidjet ćeš kad stavim listu svojih favorita iz 2006-e hehe ;))

    avatar

    09.02.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • don zoki

    eto kolega...to ti govori da odlicni filmovi nemoraju biti komercijalni iako su hvaljeni...moram riznati da me razocaralo kad sam procitao da su pisma s iwo jime i prestiz tako malo zaradili...ccc...ljudi danas neznaju cjeniti prave stvari...

    avatar

    09.02.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • don zoki

    btw iam nju post...

    avatar

    09.02.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ don zoki - eto kolega...to ti govori da odlicni filmovi nemoraju biti komercijalni iako su hvaljeni...

    Da...na žalost...pare poberu većinom sranja....grrrr...

    ...moram riznati da me razocaralo kad sam procitao da su pisma s iwo jime i prestiz tako malo zaradili...

    Moram priznati i mene...posebice za "Pisma" :(( . Nadam se da će onda ubrati barem kojeg Oscara hehe... :)))

    avatar

    09.02.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • buba mara

    pa da, definitivno kvaliteta ne znači uspjeh na novčanom planu. npr. nije mi jasno zašto su pirati toliko zaradili,a nije npr. miami vice. no zna se kakvu ovi publiku ciljaju pa me to ne čudi..... stvarno nisam znala da su miami vice, blood diamond, The Prestige i V For Vendetta tako loše prošli s novcima jer su mi svi (osim prestiža kojeg uskoro planiram pogledati - od večeras igra u mom kinu) odlični!! apocalypto mi je isto odličan i drago mi je da je zaradio :)) gledala sam i babel ..... nije loš, ali stvarno im nije trebala ona scena kad ono dijete od kojih 12 godina mastubira!! mislim si - WTF??!! al ajd ajd, ako su radili na realnosti, a jesu, onda ok. mada me babel jako podsjeća na onaj film sa sandrom bullock i još puno dobrih i ne toliko poznatih glumaca - Crash. to si sigurno gledao :) e, Crash mi je milijun puta bolji od Babela .... nadalje, Dreamgirls planiram gledati, i onu komediju sa Umom - moja super bivša :)) sviđa mi se Uma na platnu, pogotovo mi je dobra u Pulp-u i Kill Bill-u :))
    i za kraj, Inside Man je odličan i drago mi je da je zaradio :))

    avatar

    09.02.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...