Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • rossanna

    ja se isto uzasavam muskaraca koji nakon silnih tretmana uljepsavanja izgledaju zenstvenije od mene. ok, sve ono sto si nabrojala da je normalno(sto se tice higijene i tih nekih materijalnih stvari), ali neka se to i odrzi na nekoj normalnoj razini.
    a deen, ma mislim...i on navece kad legne spavat pomisli kako je smijesan, al gdje ce sad to javno priznat pa zamisli kako bi ga tek onda ismijavali, hehe. pozdrav, rossa.
    (e, da, super stvar od s. twain :))

    avatar

    08.02.2007. (15:55)    -   -   -   -  

  • Cry angel, cry....

    Hej draga.. ma evo me.. tu sam, citam.. samo nesto ne pisem ovih dana.. Da, dobro si to sve slozila.. Smijesno je zapravo to sve.. Pogotovo kad je deckic vise sredjeniji od tebe i pazi na svaki detalj.. Nekad je to bila nasa uloga, a sada... :) Nadam se da si ok.. LJubim te...

    avatar

    08.02.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • junac

    zadnje kaj sam čuo je da su nanoseksualci najpoželjniji....ne znam definiciju....

    nemam ni vozaču, ni auto, ni plaću! al dva prsta dižem još i višlje nego prije! ;)

    avatar

    08.02.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  • Argitula

    onaj lik mi zvuči poznato...ali nema veze...debila ima na svakom koraku.
    Stara,manje se živcirati,nije to zdravo.
    I slažem se sa tobom u vezi ono para i tih shema....
    ;)

    avatar

    08.02.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ ROSSANNA, ajme, pa kako ih se i ne bi užasavale?!? a jadan deen... vidiš, nije mi palo na pamet i na taj način razmisliti o njemu... a moguće... siroček, postao je pravi mali cirkusant. da, jebena joj je ta stvar. mislim, meni je ona ok ženskica.
    @ CRY ANGEL, kad je on sređeniji pa dobijem komplekse. :) kaj nije dosta kaj su nam cure konkurencija, moramo se jedna sa drugom nositi... sad još i oni... pa di je kraj tomu. :) jesam draga, ok sam.
    @ DRAGI MOJ JUNAC, nanoseksualci... ma kaj je to sad molim te? davno sam prestala pratit takve trendove. ne isplati se zamarati. pa čovjek bi poludio. kod mene ti ne trebaju takve stavri... :)))
    @ ARGITULA, tko? gospon sa šljokicama? joj, kakav je to lik bio! znam, znam, trudim se manje živcirati. ide, ide.

    avatar

    08.02.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • ~~dupinka~~

    radim, auto imam, stan mi je u planu kad nađem bolji posao.. ostaje mi jos samo kućica na moru.... ali tek su mi 22, stignem, sta ne?
    a glede ovih frajera: nit je faks mijerilo pameti, nit je nabildano tijelo jedino za cim bi mi zene zudile... nama treba samo tko ce nas poslusati, zagrliti i ugrijati u hladnim nocima... ne trazimo mnogo... :)

    avatar

    08.02.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ DUPINKA, svaka čast... naravno da imaš vremena... i sama si rekla da su ti tek 22. čitam te već dugo ali ja sam cijelo vrijeme brijala da si starija. zakaj, ne znam. da, treba nam samo netko dobar, nježan i tko će nas voljeti onako kako zaslužujemo. a zakaj neki ne kuže? ovi kaj kuže... pa di su?!?

    avatar

    08.02.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    joj sad sam se sjetila svega :))))). prvo sam mislila kako je simpatičan i nisam shvaćala zašto ga ti uporno odbijaš a onda mi je nakon par dana sve postalo kristalno jasno. pogotovo nakon epizode plesanja u kavezu u disku. strašno.
    ma ima stvarno svakakvih frajera. osobno nikada ne bih mogla biti s metrićem. nema šanse. pa da još krade moju kremu kad mu ponestane njegove i da koristi moju rašpicu za nokte. a-a. a što se deena tiče - pa kaj on nije gay?
    ja ti želim da idući na kojeg naletiš bude baš pravi tip za tebe:)
    pusa!

    avatar

    08.02.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • Argitula

    ejjjjjjjj..... sad sam snimia onaj post od jučer....FUCK!!! meni danas tako....
    Sreća da nismo u istom gradu jer....jer.... ma neću ni pomišljati...aj...
    tvoj Boris....haha

    avatar

    08.02.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • chokolada

    joj, vidim tebe je inspiracija puknula i gotovo... :) znaš, zvučat ću čudno, ali ja volim jako sređene dečke... manje bi mi smetalo da ide na manikuru, nego da ima prljave nokte.... isto tako bi mi manje smetalo da se brije ispod pazuha nego da zbog (muške higijene) znoja smrdi.... ili da ide na depilaciju prsa i leđa, nego da je dlakav ko majmun.... čudna sam ja, znam, ali šta ću, takva sam.... :))

    avatar

    08.02.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • Ksenija

    Ajme umrla sam od smijeha sad :D :D :D oriflame šljokice roll on. To ni ja nemam. A ja sam s ekonomije. Jebo. Svaka čast. I storysupernova. Respect, J.!

    avatar

    09.02.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • lei

    uh, takvog stvarno treba naći! gospon sa šljokicama, kako ti kažeš. strašno!! dobro da si pobjegla na vrijeme!

    avatar

    09.02.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ URBAN PRINCESS, da, da, bilo je to dobro ljeto. :))) deen gay, ne znam... lako moguće.
    @ ARGITULA, hehe, ja se malo smirila danas... e, da si bliže. :)
    @ CHOKOLADA, ja isto volim kada je dečko sređen, fino miriši... ali kada to pređe neke granice, kada priča samo o tome... to mi ne bi prošlo za ništa. a kad pukne inspiracija onda imate poduži post. :)
    @ KSENIJA, ej, draga, vidiš, ja totalno zaboravila da je i na tim showovima bio. thanks kaj si me podsjetila. :) ajme koji je to lik bio.
    @ POPOCATEPETI, aha, zbrisala sam, jako brzo. ma kaj će mi takav, molim te.

    avatar

    09.02.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • aibreann

    hej, draga moja, ovo ti je vjerojatno najgenijalniji post ikada! ;o) my point exactly... nije bitno da ima auto, čak je i bolje da nema, ne želim da mi stalno plaća cugu. ja nisam ničija Barbie za pokazivanje, djevojka čija ljubav se može kupiti. i isto tako ne želim nikoga tko će pred ogledalom provoditi više vremena od mene. :D intelektualni snobovi? ajoj, bjež' od takvih... nisu bitne pare, auto i(li) skupi stan, ako smo na istoj valnoj duljini, nikad nam ne ponestane tema za razgovor i usput me zna i nasmijati - osvojio me. :)
    i zaista si nalijetala na raznolik spektar tipova, isuse! :))) ovaj plavi sa šljokicama mi je najbolji. :D
    a Anna Nicole... ne znam što da kažem, nevjerojatno koliko je to tragičnih događaja u nizu. prvo ona rodi, par dana kasnije joj umre sin, sad eto i ona, a curica ima jedva 5 mjeseci. strašno. šokirana sam još uvijek... furala se ma Marilyn po boji kose i stilu, a eto sad je tako i skončala, jadnica... :(

    avatar

    09.02.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ AIBREANN, hvala draga... :)))
    naravno, ništa od materijalnih stvari nije bitno, nego da je tu da me voli, bude kad je teško. naravno da ne želim živjeti u bijedi... ali hej, radit ćemo... i on i ja... ne želim da me netko uzdržava i plaća moje bedastoće.
    da, sirotica nije imala sreće. samo su joj se loše stvari događale. da, Marilynka joj je bila uzor... a slično je i završila. tko zna, možda i od muža obitelj ima prste u tome.

    avatar

    09.02.2007. (13:29)    -   -   -   -  

  • zovite_me_britni

    nikad nisam imala ikakve veze sa nekim metrićem i izbjegavam ih što je više moguće! Sve je to meni simpatično zgodno al baš da je svaka dalaka na glavi namještena, da je izdepiliran i da se sjaji - pa i ne baš!

    moj tip muškarca su "normalni" - skladno tijelo , ne treba imat pločica, visina +,- ja (daklem oko 1,75), da ima skladne pokrete - a ne da se ja uživim u plesanje a on čeka...i da.. ne volim uporne tipove pune sebe - ti me odmah udalje od sebe!

    a za Anne Nicole Smith?! Iskreno - ženska i je bila mlada i sve što si navela stoji..al nije imala neki život i mislim da ju je to najviše dotuklo! lako za kilograme gore - dolje! Pa prije 6mj (ako se ne varam) joj je sin od svojih 20 umro i isto se nije znalo zbog čega i kako!

    Al to je Amerika - tamo je sve moguće!

    avatar

    09.02.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • lazy daysleeper

    To je cijena života na rubu. Za mene je bila pozitivna osoba, kad sve zbrojim i oduzmem. Imala je najmanje dva jaka aduta. :)
    Pozz tebi!

    avatar

    09.02.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ ZOVITE ME BRTINI, ma meni to nije ni simpatično više. lijepo si opisala svoj tip dečka, meni su isto takvi najbolji... mislim "normalno" a ne neke idotarije. samo kaj meni treba ne dvometraš. jel imam 1. 85 i ne želim pinkleca. može i malo niži, recimo 1. 95. :)
    da, sin joj je umro, ali ne znam od čega. samo kaj mi je žao jel je ostavila iza sebe djevojčicu staru svega par mjeseci.
    @ LAZY DAYSLEEPER, da, to si dobro rekao. ufff, aduti su prejaki bili. :)))

    avatar

    09.02.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • riba

    Jebeš Ann. Nego gdje ti te luzere nalaziš, hahahaha. Ma stara nisi shvatila da tako prgava nisi interesantna, misliš da njemu paše šta imaš auto pa ti on ne može pokazat mašinu, šta radiš pa ćeš ti njemu platit cugu, aloooo, oni traže one šta će im ugađat a zauzvrat dobiti poslušnost, pokornost... itd. A kod nas nema milosti...

    avatar

    10.02.2007. (02:38)    -   -   -   -  

  • crkveni mis

    seksi čika! :)) koja je to prejebena stvar!!!!! :)...moram to sad nać negdje na netu i skinut...ovi moji će ppizdit kad donesem na neki dernek!!! ''ko je ona mala....''...:))))))
    Deen rullzzzzz!!!! :)

    avatar

    10.02.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • robi

    priča o teretana narcisu je premoćna,onaj dio sa cetinskim i tekućinom je prešao granicu dobrog ukusa,ali totalno
    metroseksualci-treba podvući crtu između kozmetkike i higijene,dečko mora imat dezedorans,gel za tuširanje,kaladont,pjenu za brijanje i balzam poslije brijanja i čistu odjeću,a sve ostalo je previše.
    ann nicol smith-a bila je spaljena,sad će sigorno izaći neka teorija zavjera o tome kako je ubijena zbog para,a bila je obična narkomanka.pozz :)

    avatar

    10.02.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ RIBA_KA, jooj, ne pitaj, lijepe se za mene ko muha za govno! a da, bit će i da nisam... ali takva sam... bolje i takva nego da se sponzoriram, trpim sva njegova sranja a da mi on za uzvrat daje novce, aute... šta se već radi. a stara moja, ali ti si prgavija i tvrđi orah od mene, čini mi se. brijem da im ti opasne glavobolje zadaješ.
    @ CRKVENI MIŠ, ovo ti prolazi... ali samo kao zajebancija. dečki će ti ponoret ako im to pustiš.
    @ ROBI, e, ovo si dobro napisao... točno to. želim da drži do sebe, te stvari kaj si nabrojao su neophodne za održavanje higijene i to je to. ne želim vidjet puder i sjajilo u muškom ormariću.
    anna, a jebeš ga, malo mi je je žao, zakaj neznam. pa nije da sam ju voljela. ali da, bila je opičena. a nek razvijaju teorije... njoj je odzvonilo.

    avatar

    12.02.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...